چهارشنبه شب هفته گذشته، برابر با سیزدهم اردی بهشت ماه نود و یک، گروه نجومی سها اولین برنامه آموزشی تئوری و رصدی را در مجموعه نجوم، رصدخانه و آسمان نمای جمعیت امام علی، واقع در خانه ایرانی مرکزی این جمعیت، کلید زد و اتاق نجوم جمعیت امام علی به دست کوچک ترین مخاطب حاضر در برنامه افتتاح شد.

در آغاز برنامه به ترتیب قبل و بعد از برگزاری مراسم افتتاحیه، دو کلاس آموزشی تئوری برگزار شد و این کلاس ها با شور و هیجانی مثال زدنی و سرشار از اشتیاق فراگیری دانش زیبای ستاره شناسی به پایان رسید ولی متأسفانه به دلیل شرایط نامساعد جوی امکان رصد ماه که پیش تر در سین برنامه این روز تعریف شده بود، مهیا نشد. اکثریت شرکت کنندگان در این برنامه را دانش آموزان مقطع راهنمایی، دبیرستان و تعدادی دبستانی بودند که هر یک به نوعی با جمعیت امام علی در ارتباط بوده یا زیر پوشش این مجموعه محسوب می شدند.
مجموعه نجوم جمعیت امام علی که شامل یک تلسکوپ شکستی، تعدادی ابزارآلات آموزشی ستاره شناسی و یک آسمان نمای 9 متری مسطح است با مشارکت گروه خیریه سها، طراحی و اجرا شده است. خالی از لطف نیست که بدانید؛ آسمان نمای این اتاق به طور کامل توسط عده ای از اعضای همین گروه طراحی شده و کل طرح آن حاصل هفته ها ساخت سازه و نقاشی بر روی قطعه هایی است که در پایان به هم متصل شده اند تا آسمان نمایی زیبا، آموزشی و با قابلیت جابجایی و نصب بر روی دیوار و سقف پدید آید.

این برنامه به طور کامل توسط برنامه ای از شبکه چهار سیما پوشش داده شد.
گفتنی است؛ جمعیت امداد دانشجویی – مردمی امام علی (ع) یک سازمان مردم نهاد، مستقل، غیر دولتی و غیر سیاسی دانشجویی – مردمی می باشد که در سال 1378 با هدف شناخت و كاهش با هدف کاهش معضلات اجتماعی و نيز امداد رسانی به نیازمندان به خصوص کودکان و زنان تاسیس شد. این جمعیت دارای مجوز فعالیت از وزارت کشور و نیروی انتظامی به شماره ثبت 19061 در ایران و همچنین دارای مقام مشورتی در شورای امور اقتصادی – اجتماعی سازمان ملل متحد می باشد.
"خانه های ایرانی" نیز، طرحی است از جمعیت امداد دانشجویی - مردمی امام علی (ع) که در آن خدمات پزشکی - بهداشتی، آموزشی، ورزشی، هنری، اشتغال زایی به خانواده های محروم و کودکان آنها ارائه می شود. در حال حاضر جمعیت در مناطق مولوی، خاکسفید، دروازه غار، ورامین، شهرری، خاوران و ... دارای خانه های ایرانی است که صدها و صدها کودک و خانواده به آن پناه می آورند تا بیاموزند یاعلی گویان برپای خود بایستند.
------------------------------------------------------
در پایان به نوبه خودم از خانم بنیادی، خانم ها رحیمی و تشرفی (معاون مدیر جمعیت امام علی و مسئول خانه ایرانی مولوی) و دیگر دوستان و همکاران جمعیت، کودکان عزیزی که در برنامه شرکت کردند، بزرگوارانی که زحمت پوشش خبری و رسانه ای کردن برنامه را کشیدند و همه دوستانی که در اجرای این برنامه سهمی داشتند تشکر می کنم.
در اولین فرصت بقیه عکس های برگزاری برنامه در همین تاپیک قرار داده می شود.
------------------------------------------------------
اما برسیم به چند کلمه خودمونی تر
خیلی حرف خودمونی داشتم ولی منصرف شدم. واقعاً هر موقع تو این شرایط قرار می گیرم می بینم کلمات بی خاصیت تر و بی ارزش تر از اونی هستن که فکرش رو می کردم. اگر مایلید واقعاً بفهمید و لمس کنید که چه حس و حال و فکرهایی تو همچین فضایی بهتون دست می ده، فقط یک پیشنهاد دارم: گوش به زنگ باشید و برنامه بعد که اعلام شد (همین روزها) تشریف بیارید
من توضیحی از اون حس و حال نمی دم و نخواهم داد؛
در حریم عشق نتوان زد دم از گفت و شنید، زان که آنجا جمله اعضا چشم باید بود و گوش