نوشته اصلی توسط
smhm
به نظرمن ما اول باید تکلیفمون را بعنوان یک بچه مسلمون مشخص کنیم و دست از دو رویی برداریم. آیا قرآن را فقط بعنوان یک کتاب مقدس، قابل احترام می دونیم و اون را بالای تاقچه یا بالای سرمون می گذاریم وبس.
یا اینکه قرآن را بعنوان یک کلام صادق و حقیقی می پذیریم.
اگر قرآن را صادق بدانیم در اینصورت بسیاری از مطالب آن جای کار و تحقیق علمی دارد که متاسفانه همچنان دارد خاک می خورد.
مثلا آن موجوداتی که در قرآن تعبیر به جن شده و در خدمت و تسخیر حضرت سلیمان(ع) در آمدند و کارهای سخت و بناهای عظیمی می ساختند، چه موجوداتی بودند؟ آیا تا بحال کسی روی این مسئله تحقیق علمی و یا حتی تاریخی انجام داده؟
من قبلا هم گفتم متأسفانه دانشمندان یک خط قرمز ممنوع الورود دور این مباحث می کشند و اصلا نزدیک بحث نمی شوند. در حالیکه چه بسا خیلی از این مطالب در صورتی که تحقیق شود ممکن است سرنخ هایی بدست آید و نهایتا همین مطالب که در ظاهر متافیزیک به نظر می آید تبدیل به علم و فیزیک شود. اما افسوس که روی این مطالب کار نمی شود حتی افرادی که خود معتقد به آن هستند و این خیلی عجیب است و به نظر من دو رویی است. چطوری انسان به چیزی عقیده داشته باشه اما اون را خارج از علم بدونه!!!
یا عقیده نداشته باش یا اگر عقیده داری جداً مورد مطالعه و بررسی همه جانبه قرار بده.