این تاپیک محلی است برای نوشتن پیام های تسلیت و ابراز همدردی
امیدواریم که جزء تاپیک های کم ارسال باشد...
این تاپیک محلی است برای نوشتن پیام های تسلیت و ابراز همدردی
امیدواریم که جزء تاپیک های کم ارسال باشد...
*sh, 169, Ahmad, amasird, Amin-Mehraji, Amir Ali Sobati, andromeda-s, andromeda.s, animalvilage, arefe jafarzadegan, Astronomer, Astronomy*, Atila Poro, Atlantis777, BehzadQ, doostesetareha, Ehsan, fampersi, gandom, geologist, Hamid (@_@) Reza, Hesaby, Hojjat Zafarkhah, javadstar76, Kianoosh.S, lagharsho, m.aryayi, m.m.e.w, Mahdieh. GH, melika bidabadi, mh.noori, mobi, mohammad_reza, Mojtaba.M, moonlight13, na3r, nakhodaye aseman, Neda Jafari, Negar Najafi, Negin_GH, nima, noori, parisa, parsigol, parvin, planetstruck, poonehmedia98, razejazbcom, reza3000, rezash, rock_iml, roset, rostam, Sadrieh fatoorchi, Saeed Jafari, saiede, sara sadeghian, sara zare, sasan20oo20, Setare KOchOlO, shahrahan, shiva, skynight, subaro, Sunrise, sunriseprime, s_karam76, Taha Nagahi, tahoo, Tara, م.ح.اربابی فر, محمد مهدی محمدی, محمدرضا صادقیان, هانیه امیری, پیام بهرام پور, vega, venus500, visaplus, yasiii, yperseusy, |Alireza|, آسمون, امین, حامد پورخرسندی, حسین زارعی, خشایار زمانیان, ریحانه نوروزی, رخساره روشنی, رضا طامهری, سیاره ی ناهید, ستاره بنیادی, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, علی ابراهیمی سراجی
عالم امروز پر از ماتم و رنج و محن است
گرد غم بر سر هر محفل و هر انجمن است
این چه شور است که بر پا شده در ارض و سماء
این چه سوز است که در سینه هر مرد و زن است
بانگ وفریاد به گوش آید از افلاک مگر
رحلت ختم رسولان و عزای حسن است.
رحلت رسول اکرم و شهادت امام حسن مجتبی بر تمام شما تسلیت باد.
همیشه شروع سخت ترین مرحله است...
درود و عرض تسلیت
با عرض تاسف ، با خبر شدم مادر بزرگ گرامی دوست عزیزمان آقای رضا شعبانی ( مدیر تقویم نجومی ایران ) به رحمت خدا رفته اند.
این اتفاق ناگوار را به ایشان و خانواده محترمشان تسلیت عرض میکنم و برایشان صبر و بردباری آرزومندم.
روحش شاد
ما را، نه غم دوزخ است و
نه حرص بهشت...
مطلع شدم که دایی دوست عزیزمون اقای اربابی فر ( محای سابق ) به رحمت خدا رفته است.
از طرف خودم و اعضای آوااستار به ایشان و خانواده محترمشان تسلیت گفته و ارزوی سلامتی و طول عمر برایشان میکنم.
روحش شاد
وقتی آرامش را در خود نیابید, جستجوی آن در جای دیگر, کار بیهوده ای است.
تسلیتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
همیشه مراقب اشتباه دوم باش!
اشتباه اول حق توست...!
هیچ کس فکرش رو هم نمیکرد روزی این تاپیک پیام تسلیت فوت سازندش رو در خودش جای بده.
واقعه ی بسیار دردناک و غیر قابل باوریست .
چه لحظات و روزها و خاطراتی که اینجا سپری شد و متاسفانه بدترینش الان هست
از دست دادن شخصی که به همه راهنمایی ، امید و انگیزه فعالیت میداد و هیچ وقت ، هیچ وقت دست از تلاش نکشید ، بسیار دردناکه
این واقعه رو به تمام آوااستاری ها ، خانواده و دوستانشون تسلیت میگم .
زندگیت رو روی یک قاعده بنا کن
نه یک استثناء
واقعا نمیدونم چی بنویسم. آقای امام زحمت ویراستاری علمی کتابم را کشیده بود و قرار بود بیایم تهران هم ببینمش و هم براش شیرینی یزدی بیارم. هنوز باورم نمیشه
آقای امام تو که بی معرفت نبودی! کجایی ؟؟؟ دلمون برات تنگ شده.
هرکجا هستم باشم آسمان از آن من است.
www.yazdsky.com
هیچوقت تو ذهنم نمیگنجید بخوام اینجا برای آقای امام چیزی بنویسم ...
هنوزم کامل نمیتونم باور کنم ...
بعد مدت ها دور هم جمع میشیم تقریبا همه اوا استاری ها.....
بعد مدت ها میام فروم تا پست بزارم.....
شاید خوب باشه ولی نه برای دردناک ترین مناسبت دنیا
امروز یازدهم اذر ماه سال 1397 دارم برای اروم شدن خودم از رفتن مردی مینویسم که دنیای فعلی منو شکل داد نه فقط نجوم همه زمینه ها... تشویق های اون باعث شد کارم رو خودم یاد بگیرم جای این که دنبال پارتی باشم .تشویق های اون باعث شد به تحصیل ادامه بدم . صدای ارامش بخشش باعث شد بعد مدتها بر بیماریم قلبه کنم. با این که شروع من در فروم به شدت منتقدانه و شاید غیر محترمانه بود به صمیمت منو پذیرفت .. دلخوشیم دو هفته یک بار سر زدن به دفتر آوا و یا دیدنشون توی رصد ها بود
ولی امروز ظهر تموم شد مصطفی امام بزرگ کسی که همه مارو دور هم جمع کرد الان از اسمون داره نگاهمون میکنه . جای خودش خوبه مطمئنم با هر دینی از مسیحت عیسی تا اسلام محمدی جای کسی با این حجم از خیر خواهی مهربانی و تواضع توی بهشته..... اما برای ما آوااستاری ها وقتی دیگه عبارت emam is typing رو نمی بینیم وقتی دیگه تو رصد ها با صداش در مورد صورت های فلکی خیال پردازی نمیکنیم یا برای شوخی در مورد شام اوا غر نمی زنیم .... تصورش رو که میکنم برای من خیلی دردناکه دوستان .... رصد ماه گرفتگی رو که نیومد و تهران برنامه داشت تایم رصد خیلی احساس غربت میکردم ولی باز امیدی بود که میبینمش بازم ولی الان .....
درد راه نفسم رو بند اورده و انگار توی قلبم آتش شلعه میکشه برای خودم و دوستانم از خدا صبر میخوام چرا که از تاریخ امروز دنیا برامون جای بدتری شده خیلی بدتر!
احساس پرانتزی را دارم
که تمام چیزهای خوب در آن اتفاق می افتد
آری
خدا را مهمان قلب کوچک خود کرده ام
چه پایان تلخی داشت این تاپیک ...
چه تلخ بود و چقدر باورنکردی
آقای امام دلمان برایتان تنگ خواهد شد
برای خودمان از همه بیشتر متاسفیم که در نبود شما باید به ادامه راه بپردازیم
دوستی هایمان را مدیون شما میدانیم و چه تلخ ترک دنیا کردید
باور نمیکنیم این اتفاق را ! شما هستید برای همیشه در قلب هایمان
سفر به سلامت ....
مجتبی موذن - ۱۱ آذر یک هزار و سیصد و نود و هفت
این سرا را سزا بیش از این است ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)