صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 41

موضوع: ما و محيط زيست

  1. Top | #1
    کاربر ممتاز

    عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    شماره عضویت
    7312
    نوشته ها
    307
    تشکر
    4,076
    تشکر شده 2,399 بار در 324 ارسال

          ما و محيط زيست

    دوستان سلام
    هميشه شنیده ایم كه بايد از محيط زيست محافظت كنيم.اما هيچ وقت دليل،هدف،روش واقعي و وظيفه ي ما در اين مورد به طور آشكار مشخص نشده است.
    گاهی هم خبری خاص می شنویم، که در مورد خطرات و تهدید هایی که محیط زیست با آن ها روبرو است صحبت می کند.

    اما واقعا محيط زيست چيست؟

    اينجا مكاني است براي بحث و تبادل نظر پیرامون محيط زيست و پاسخ به سوالاتي كه هيچ گاه به طور واضح بيان نشده اند.

    _جا دارد از مديران خوبمون آقايونAlireza و مسعود فرح بخشجهت همكاري در ايجاد اين تاپيك تشكر نمايم.


  2. Top | #31
    کاربر ممتاز

    عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    تاریخ عضویت
    Feb 2013
    شماره عضویت
    7312
    نوشته ها
    307
    تشکر
    4,076
    تشکر شده 2,399 بار در 324 ارسال

    يكي از بزرگترين مشكلاتي كه محيط زيست ايران در حال حاضر با اون مواجهه كمبود شديد منابع آب شيرينه!ايران تو يه منطقه ي خشك و گرم قرار داره و با توجه به مقدار جمعيت اش منابع آب شيرينش خيلي كمه.
    متاسفانه تو ايران آب شيرين در بسياري از مناطق به عنوان شست و شو و آبياري استفاده ميشه اين در حالي كه كشورمون در وضعيت شديد بحران آب قرار داره و يكي از 24كشور جهانه كه با كمبود شديد آب مواجهه.
    اگه از الان اقداماتي نكنن تا چن سال آينده براي پيدا كردن آب آشاميدني با مشكل مواجه ميشيم.
    پس بياين با راه حل هاي ساده جلوي اين اتفاق رو بگيريم (قبل از اين كه خيلي دير بشه).اگه هر روز يه ايراني فقط يه ليتر آب و هدر نده روزي ميشه 75ميليون ليتر.
    شما با اقداماتي ساده مثل محكم كردن شير هاي آب يا هدر ندادن آب موقع استحمام يا شستن ظروف ماشين و...مي تونين روزي چندين ليتر آب رو نجات بدين.

  3. 6 کاربر مقابل از aysa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  4. Top | #32
    کاربر جدید

    عنوان کاربر
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    شماره عضویت
    8802
    نوشته ها
    25
    تشکر
    3,629
    تشکر شده 160 بار در 24 ارسال

    سلام آیسا جون

    واقعا موضوع مهمی رو مطرح کردی دستت درد نکنه
    من هم فکر می کنم باید تا دیر نشده جلوی این فاجعه رو گرفت چون کم آبی هم باعث می شه تولیدات کشاورزی کم بشه هم خطری برای بهداشت و سلامتی عمومی محسوب می شه . به نظر من صرفه جویی یعنی همون درست مصرف کردن نه کم مصرف کردن و متاسفانه ما در خیلی از موارد آب رو زیاده از حد مصرف می کنیم
    علاوه بر اینها باید اقدامات دیگه ای از طرف متخصصان صورت بگیره مثل باروری ابرها
    چیز دیگه که وقتی تابستونه و هوا شرجی می شه به فکرم می رسه اینکه چطور می شه از این همه رطوبت هوا استفاده کرد ؟ راستش ما گاهی وقتا آبی رو که از کولرها خارج می شه جمع می کنیم و ازش استفاده می کنیم اتفاقا چون نمک داره وقتی باهاش لباس بشوری لباسها خیلی نرم می شن

    بازم ممنون که توجه همه رو به این موضوع مهم جلب کردی
    امضای ایشان
    و انه هو رب الشعری ( سوره نجم آیه 49 )

    همانا او پروردگار ستاره ی شعری است


  5. 7 کاربر مقابل از شعری عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  6. Top | #33
    کاربر فعال

    عنوان کاربر
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    شماره عضویت
    10957
    نوشته ها
    39
    تشکر
    68
    تشکر شده 173 بار در 38 ارسال

    حرف شما در مورد صرفه جویی شهروندان کاملا درسته اما من چند روز پیش داشتم از جایی رد می شدم و دیدم که یک لوله ی بزرگ آب ترکیده و آب زیادی داره می ره،من هم اطلاع دادم و رفتم.چندین ساعت بعد که برگشتم دیدم بازم آب داره هدر می ره تا این که فرداش مشکل حل شد.اما توی این چندین ساعت می دونید چقدر آب هدر رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگر هزار تا تهرانی هم روزی یه لیتر صرفه جویی کنند این همه آب که در اثر سهل انگاری مسئولان به هدر رفته جبران نمی شه.من صرفه جویی رو کاملا قبول دارم اما کاشکی سازمان آب به جای تبلیغ صرفه جویی لیتری شهروندان یه کم حواسش رو جمع کنه و جلوی هدر رفتن متر مکعبی آب رو در گوشه کنار شهر بگیره
    ): ): ):
    امضای ایشان
    از آسمان نهراس و پرواز را باور داشته باش،
    آنگاه این زمین است که به تو دو بال هدیه می دهد

  7. 6 کاربر مقابل از dark galaxy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  8. Top | #34
    کاربر جدید

    عنوان کاربر
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    Feb 2014
    شماره عضویت
    10485
    نوشته ها
    26
    تشکر
    55
    تشکر شده 70 بار در 26 ارسال

    کمبود آب درد بزرگیه اما به نظر من آتش گرفتن چند هکتار از یک جنگل درد بزرگتریه که متاسفانه بر اساس سهلنگاری تعدادی از اشخاص حاصل میشه . در کرمان بر اساس همین بی توجهی جند هکتار از از زمین های یک دشت بزرگ که در آن گیاهان بسیار نادری وجود داشت آتش گرفت و همگی از بین رفتند . آیا میدونید که چه آسیب جدی به محیط زیست وارد میشود. ویا اینکه در بسیاری از پارکها و بخصوص باغهایی که محل تفریح خیلی از شهروندان است چقدر زباله جمع آوری میشه ، تازه همه آنها جمع آوری نمیشه چونکه خیلی زیاده . و یا کنار رودها یا در عمق یک رودخانه انواع زباله مشاهده میشه!!!!!!
    متاسفانه همچین اشخاصی که این کار را با محیط زیست میکنند هیچی از محیط زیست نمودنند!!! یعنی اینکه نمیدونند که حفظ محیط زیست چه سود عظیمی برای بشر امروزی و نسل های آینده داره . تا موقعی که هست میچرند و همه چی رو آلوده میکنند و موقعی هم که نیست مینالند . به نظر من دولت باید هم فرهنگ سازی رو برای عموم بیشتر کنه و هم اینکه نیروهای شهرداری بیشتر بشن و قوانین سختری رو برای حفظ منابع طبیعی به اجرا بگذاره تا کمتر شاهد همچین فجایح طبیعی باشیم.
    امضای ایشان
    جهان های حبابی انفجار بزرگ جهان های موازی

  9. 2 کاربر مقابل از Naruto Sh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  10. Top | #35
    کاربر جدید

    عنوان کاربر
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    Jan 2014
    شماره عضویت
    10306
    نوشته ها
    27
    تشکر
    656
    تشکر شده 88 بار در 25 ارسال

    هیچ چیزبدترازاین نیست که هفته ای حداقل یک بارازکنارزاینده رودبگذری وبه جززمین خاکی ترک خورده چیزی نبینی.حدوددویاسه سال است که این اتفاق افتاده است ومسولین که دربرنامه های تلویزیونی دعوت میشوندفقط شعارمیدهند.مردم به سادگی وبابی تفاوتی ازاین فاجعه عبورمیکنندونمیدانندکه دارند زندگی خودرانادیده میگیرند وبه فنامیدهند.درختی بزرگ که دیگرکج شده است راست نمیشود ولی نهال کج رامیتوان راست کرد.بهتراست ازبچه هاشروع کنندوبه آن هابیاموزندوخودبه خوداین فرهنگ روی خانواده هاهم تاثیرمیگذارد.شایدکه این راه حل تاثیرکوچکی درجلوگیری ازاین فاجعه داشته باشد.
    امضای ایشان
    سربه هوا باشید

  11. 2 کاربر مقابل از Astronomy* عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  12. Top | #36
    کاربر جدید

    عنوان کاربر
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    Feb 2014
    شماره عضویت
    10485
    نوشته ها
    26
    تشکر
    55
    تشکر شده 70 بار در 26 ارسال

    متاسفانه در خطر افتادن محیط زیست تنها به آتش گرفتن جنگل یا کمبود آب و وجود زباله در پارکها و جنگلها و دیگر مناظر طبیعی و همچنین در دور و اطراف و اعماق رودخا نه ها منتهی نمی شود . بلکه در شهر ها هم شاهد همچین ماجرایی هستیم . مثلا در مناطق مسکونی وقتی یک زمین خالی که در آن هنوز ساخت و سازی صورت نگرفته بعضی از مردم عادت دارند بجای اینکه زباله های خود را در سبد های پایه دار مخصوص زباله که توسط شهرداری جلوی هر منزل احداث شده است بریزند در آن زمین خالی میریزند که یعنی به قول خودشون کار معموران شهرداری رو آسونتر کنند. اما کیسه های زباله با حمله انواع گربه و سگ مواجه می شود و موقعی معموران شهرداری میرسند که با کیسه های پاره شده مواجه می شوند بنابراین نمی توانند تمام زباله ها را جمع آوری کنند و مقداری از زباله ها می ماند و این کار معمولا هر شب یا یک شب در میان تکرار می شود تا اینکه با یک فاجعه زیست محیطی روبرو می شویم و نتیجه آن تولید انواع بسیاری از میکروبها می باشد که باعث بوجود آمدن بیماری های بدی میشوند . آیا اون تعدادی از مردم که همچین کاری میکنند واقعا نمیفهمند چکار میکنند و یا اینکه می فهمند؟ اگه میدونند که این کار ناشایستی است پس چرا همچین کاری را انجام می دهند؟ واقعا بعضی وقتها نمی توان چاره همچین افرادی رو کرد!!!
    امضای ایشان
    جهان های حبابی انفجار بزرگ جهان های موازی

  13. 2 کاربر مقابل از Naruto Sh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  14. Top | #37
    کاربر جدید

    عنوان کاربر
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    Feb 2014
    شماره عضویت
    10485
    نوشته ها
    26
    تشکر
    55
    تشکر شده 70 بار در 26 ارسال

    سلام . جنگلهای ایران رو دارن آتیش می زنند . و میگن کار شکارچی هاست . شاید به این علت باشه که اجازه شکار رو به اونا نمیدن برای همین اونا هم تلافی میکنن و جنگل رو آتیش میزنن ( واقعا این شکارچی ها خیلی پوررو هستند در مقابل اینکه دولت اجازه نمیده اینها کار غیر مجاز انجام بدن کار غیر مجازتری رو انجام میدن) . البته اول یکی از مسئولین گفت که بر اثر گرماست اما خبرنگاران به این جواب اکتفا نکردن و به دنبال شاهد گشتند و به گفته مردم بومی که در اطراف جنگلهای سوخته زندگی میکنند علت آتش سوزی رو شکارچیان میدونند . بنابراین باید برای فرهنگ همچین اشخاصی متاسف بود . متاسفانه مجلس هم هنوز برای این عمل واکنشی نشون نداده ( منظورم طرح حفاظتی است که سازمان وزارت بهداشت و محیط زیست و همچنین سازمان جنگل بانی به مجلس داده ) من احساس میکنم که مجلس میخاد بگه به درک که سوخت. و البته این بار اول یا دوم نیست که همچین اتفاقی میفته . و همچنان مسئولان به بی محلی خود نسبت به این طرح حفاظتی ادامه میدهند زیرا میگویند بودجه نداریم .

    شاید اقداماتی انجام بشه اما تا پشتوانه سفت و سخت دولت نباشه زیاد کاری از پیش نمیره و باید منتظر اتفاقات بدتر از این هم باشیم . متاسفانه در کشور ما به حفظ محیط زیست و ارتقای اون هیییییییچ اهمییتی داده نمیشه .
    ویرایش توسط Naruto Sh : 08-15-2014 در ساعت 10:40 AM
    امضای ایشان
    جهان های حبابی انفجار بزرگ جهان های موازی

  15. 2 کاربر مقابل از Naruto Sh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  16. Top | #38
    کاربر جدید

    عنوان کاربر
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    Feb 2014
    شماره عضویت
    10485
    نوشته ها
    26
    تشکر
    55
    تشکر شده 70 بار در 26 ارسال

    با افزایش روز افزون جمعیت کشورمان نیاز مردم به تامین مواد غذایی ,بهداشت , خدمات , فراورده های صنعتی و غیره بیشتر احساس میشود . بنابراین توجه به عوامل کاهش دهنده , بازدارنده و مخرب فراوردههای کشاورزی , دامی , صنعتی و بهداشتی مانند آفات از اهمیت خاصی برخوردار است .

    آفات به تعدادی از گیاهان , جانوران و یا میکرواورگانیسمهای ناخواسته اطلاق میشود که باعث زیان رساندن به مجموعه فعالیت های کشاورزی , دامی ,صنعتی ,بهداشتی و غیره میشود که به طور مختلف از جمله کاهش کمی و کیفی محصولات کشاورزی ,نابودی مزارع ,تلف شدن حیوانات اهلی و افزایش بیماریهای مختلف نمودار میگردد و همچنین علاوه بر نابودی منابع غذایی نیز موجب ضررهای اقتصادی فراوانی به جوامع انسانی میگردد.
    هر ماده شیمیایی که وارد محیط زیست میشود تاثیرات مخربی روی آن دارد . علف کش ها و سموم دفع آفات نیز به علت اینکه از مواد شیمیایی ساخته شده اند تاثیر زیان باری بر محیط زیست دارند . امروزه مصرف سموم شیمیایی جهت از بین بردن آفات کاربرد وسیعی پیدا کرده است . به طوری که مناطق مسکونی حدود 60 درصد از مصرف افت کشها را به خود اختصاص داده است.
    سموم شیمیایی ( شامل آفت کشها , قارچ کشها و علف کشها ) موادی هستند که برای پیشگیری ,نابودی و یا دفع افات مثل حشرات و نرم تنان زیان آور , بیماریهای گیاهی و علفهای هرز مصرف میشوند . این مواد در خاک تاثیر زیانباری دارند و همچنین موجب تغییر رفتار پرندگان و گیاه خواران نیز میشوند.
    امضای ایشان
    جهان های حبابی انفجار بزرگ جهان های موازی

  17. 2 کاربر مقابل از Naruto Sh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  18. Top | #39
    کاربر فعال

    عنوان کاربر
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    شماره عضویت
    784
    نوشته ها
    76
    تشکر
    940
    تشکر شده 473 بار در 74 ارسال

    محیط زیست سالم یعنی وقتی قطرات زیبای باران از آسمان فرود میا د مجبور نباشی کودکت را از لذت لمس خنکی باران محروم کنی ،از ترس آلودگی شدید باران
    محیط زیست سالم یعنی وقتی صبح قبل از هر کاری پنجره را باز میکنی تا طبق عادت هوای پاک صبحگاهی را داخل ریه هات کنی،مجبور نباشی نفست را در سینه حبس کنی و با حسرت پنجره را ببندی
    محیط زیست سالم یعنی وقتی به خیابان اصلی شهر میروی به امید پیاده روی و گوش دادن به نجوای آب جاری در جوی و نظاره رقص قطرات آب، مجبور نباشی مسیر نگاهت را تغییر بدی تا صحنه مشمئز کننده جوی آب را نبینی
    محیط زیست سالم یعنی وقتی به کنار رودخانه یاجنگل یا حتی دریا میروی،با انبوهی از زباله ها ،از کیسه چیپس و بطری آب تا پوشک بچه روبرو نشوی.
    محیط زیست سالم یعنی وقتی به دلیل کم آبی ،استفاده از آب چاه در شهرها افزایش میابد ،غم دنیا بر سرت نریزد که با این آب آلوده چه کنیم؟وقتی حتی اخطارداده میشود به علت بالا بودن سطح نیترات موجود در آب،از جوشاندن زیاد آب بپرهیزید!
    محیط زیست سالم یعنی هیچ صحنه ای از مرگ آبزیان اقیانوسها به دلیل بلع بطریها و کیسه های پلاستیکی مشاهده نشود.

    محیط ریست من، از تو پوزش میطلبم که نابودت کردم.

  19. 7 کاربر مقابل از noori عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  20. Top | #40
    کاربر فعال

    عنوان کاربر
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    شماره عضویت
    784
    نوشته ها
    76
    تشکر
    940
    تشکر شده 473 بار در 74 ارسال

    ما و محيط زيست         
    سلام دوستان.شاید این مطلب به طور کامل در راستای هدف این تاپیک نباشه.اما یک درخواسته از همه دوستان .
    تا چند سال پیش اگر برای خرید غذا (و اوردن غذا به منزل)به رستوران میرفتیم،یا اگر برای گرفتن غذای نذری میرفتیم،ویا...حتما با خود ظرف مناسب میبردیم.اما اخیرا به علل مختلف(که قصد بررسی آنها را ندارم)،در چنین مواردی با دست خالی رفته و با دست پر از ظروف یک با ر مصرف برمیگردیم.شاید برگشت به آن وضع با توجه به شرایط موجود وعادات ایجاد شده ،کمی زمان بر باشد .ولی برای حفظ زمین،تنها محل زیست ما تا مدتی طولانی،باید کمی سختی را تحمل کنیم. اما در خواست من از دوستان و دوستان دوستان و... :
    "لطفا امسال در هر شرایطی از خوردن غذاهای نذری در ظروف یک بار مصرف خودداری کنید. و در صورتی که غذا در این ظروف به شما داده شد پس از انتقال غذا به ظرف خود،ظرف یک بار مصرف را به میزبان بدهید"
    کاملا مطلع هستم که حمل ظرف چندان ساده نیست.چشم پوشی از انواع غذاهای نذری بسیار سخت است(با بردن ظرف بعید است بتوان از چند جا غذا گرفت!) و...و
    واضح است که تا چند سال تولید این ظروف کاهش نمیابد اما با کاهش مصرف،به مرور این نتیجه جاصل میشود.
    و امیدوارم با این حرکت،سدی شروع به ساخته شدن کند در مقابل سونامی مرگبار ظروف یک بار مصرف

  21. 6 کاربر مقابل از noori عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
© تمامی حقوق برای آوا استار محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد