دوستان عزیز
با سلام
لطفا پرسشهای راجع به کیهان شناسی و اختر فیزیک را در این تاپیک مطرح کنید
ممنون
دوستان عزیز
با سلام
لطفا پرسشهای راجع به کیهان شناسی و اختر فیزیک را در این تاپیک مطرح کنید
ممنون
ویرایش توسط Ehsan : 01-17-2013 در ساعت 11:55 PM
2215, Arta.kh, Astronomy-sun, bahare akbarie, berjis93, elman, fatemeh.zar, Hooman, ingenious, javadstar76, mahsa, Mat, melika bidabadi, mjaasgari, Mojtaba.M, moonlight13, mostafa2018, nakhodaye aseman, neda vardast, p.i.w, pam pam, Parnia Shokri, parvin, r.soltanikhah, reza3000, rostam, Saeed Jafari, safavico, sasan20oo20, shahrahan, shahrzad.b.m, skynight, subaro, tileiran, فائزه معتضدیان, مبین سبزواری, محمد اسلامی سرای, محمد سروش, محمدرضا صادقیان, zahra H, Zahra Shakeeb, امیرعلی, حسین زارعی, رویا افشار, رخساره روشنی, شادي شهراييني, شعری
کلا برای اینکه نجوم دان خوبی بشیم .. باید فیزیکدان خوبی هم باشیم ...!!!
سلام به دوستان عزیز و گرامی
برای مطالعه کتاب مکانیک تحلیلی کدوم نویسنده واضحتر و روشنتر و دقیقتر و ساده تر برای یک مبتدی توضیح داده؟
فولز یا ماریون یا سایمون
آیا مکانیک تحلیلی به پیشنیاز نیاز داره ؟
اگه نیاز داره باید چه کتابی رو مطالعه کنم ؟
فیزیک مدرن کرین برای مطالعه بغیر از فیزیک پایه به پیشنیاز نیاز داره?
فیزیک پایه رو برای مطالعه فیزیک مدرن تا چه حدی باید بدونم ؟
آیا با مطالعه فیزیک مدرن و مکانیک تحلیلی میشه به کیهان شناسی پرداخت و به کارکرد جهان هستی مثل انواع کهکشان و ستارگان و سیارات و سیاه چاله وگازها و حتی اتمها و اجزای تشکیل دهنده اتمها پرداخت؟
دوست عزیز astro-m111 شما گفتید که اگه بصورت آکادمیک بخوام کیهان شناسی رو فرا بگیرم باید با بسیاری از کتب فیزیک آشنا بشم و کیهان شناسی هم در ارشد تدریس میشه.
آیا میشه بصورت خودآموز تعدادی از کتاب ها رو که در زمینه کیهان شناسی هست مطالعه کنم ؟
آیا بررسی کهکشانها و ستارگان و سیارات و سیاهچاله و گازها به بخشی از کیهان شناسی ختم میشه یا قسمت بزرگی از کیهان شناسی رو شامل میشه؟
سلام
سوالی داشتم
ستاره نوترونی چیست و چگونه به وجود میاد
لطفا دقیق و کامل به من توضیح بدید
ممنون
خیلی تخصصیه سر در نمیارم
ترجیح میدم مطالعه کنم فقط
باسلام...یک سوال داشتم...ما در تعریف سال نوری میگوییم مسافتی که نور درمدت یک سال طی میکند...حال فرض کنید سیاره ای با ما دوسال نوری فاصله دارد و شخصی از زمین با سفینه ای که با سرعت نور حرکت میکند...به سمت این سیاره حرکت کند...برای شخصی که در سفینه است دوسال طول میکشد تا برسد یا برای ما که ناظر زمینی هستیم؟درواقع اگر کسی به سرعت نور حرکت کند...زمان برای او کند تر میگذرد...سوالم این است که برای ما که از زمین نگاه میکنیم دوسال طول میکشد تا شخص به سیاره موردنظر برسد یا برای او دوسال طول میکشد؟...و اگر برای او دوسال طول میکشد....برا ما چقدر طول میکشد؟و بالعکس؟
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)