A.rahimi, Ahmad, Amin-Mehraji, andromeda.s, Asteroid, Astronomer, delniya, Emad Tabatabai, gandom, golaftab, hadi soleimani, Hojjat Zafarkhah, kh.maroufi, maryam zr, marzieh, melika bidabadi, mohsen moazen, Mojtaba.M, Mostafa, nakhodaye aseman, Negar Najafi, parvin, rezash, rock_iml, Setare KOchOlO, Sunrise, Tahereh Ramezani, محمدرضا صادقیان, yeganeh miraftab, zahra H, آسمون, رخساره روشنی, ستاره بنیادی, شادي شهراييني, شعری
معمولاً یک یا دو هفته قبل از شروع کارگاه اعلام میشه
هر چه با من اینجاست رنگ رخ باخته است آفتابی هرگز گوشه چشمی هم بر فراموشی این دخمه نینداخته استاندر این گوشه خاموش فراموش شده کز دم سردش هر شمعی خاموش شده یاد رنگینی در خاطر من گریه می انگیزدارغوانم آنجاست ارغوانم تنهاست ارغوانم دارد می گریدچون دل من که چنین خون آلود هر دم از دیده فرو می ریزد
خیلی دیره!چون باید برنامه هامون را جفت و جور کنیم یا اینکه بیخیال بشیم اگه پذیرفته نشدیم.خدا کنه امسال سه هفته زودتر از شروع کارگاه اعلام کنند
با سلام خدمت دوست عزیز. برای ثبت نام تا 5 آبان مهلت دارید.در مورد مراسم افتتاحیه هم فکر می کنم همون عصره.
اسامی پذیرفته شدگان اولیه سومین نمایشگاه و کارگاه توان منتشر شد
لیست اسامی را میتوانید در آدرس زیر مشاهده کنید :
http://www.asiac.ir/view/127.aspx
کمی ستاره روی صورتم بپاش
سعی میکنم شبیه کهکشان شوم
فکر کنم دیگه نفرات تایید شده مشخص شده کاملاً
از آوااستاری ها کیا هستن ؟
هر چه با من اینجاست رنگ رخ باخته است آفتابی هرگز گوشه چشمی هم بر فراموشی این دخمه نینداخته استاندر این گوشه خاموش فراموش شده کز دم سردش هر شمعی خاموش شده یاد رنگینی در خاطر من گریه می انگیزدارغوانم آنجاست ارغوانم تنهاست ارغوانم دارد می گریدچون دل من که چنین خون آلود هر دم از دیده فرو می ریزد
سلام
من و اقای اسمان کویر(اقای سراستاد) و ام.مهاجان و رسوخ(اقای پارساییان)از یزد در این برنامه شرکت میکنیم.انشاءا...
تا حالا 6 نفر فقط ؟ ( بین 90 نفر کم نیست ؟ )
نه ! من که لیست را دیدم خیلی ها هستند جناب rock-iml
شاید این پست شما را ندیده اند یا جواب نمی دهند که ریا نشود !!
البته من هم بنا به دعوت دوست گرامی آقای قمری نژاد قرار بود در خدمت دوستان باشم که متآسفانه کاری پیش آمده که به احتمال زیاد نمی توانم بیایم
امیدوارم مثل دوره های قبلی کارگاه مفیدی باشد و دوستان از همه چیز لذت ببرند ( جای ما را هم خالی کنید )
موفق باشید![]()
باده خور غم مخور و پند مقلد منیوشاعتبار سخن عام چه خواهد بودن
سلام
من،سوبارو و رسوخ 2004 الان توی کارگاه هستیم.الان آقای تنچ تزل داره در مورد وقایع نجومی ای که در آینده نزدیک باهاشون روبرو میشیم را به کمک آقای تفرشی ارائه میدهند و اینکه کدامیک برای عکاسی نجومی مناسب هستند و .....
جای همه دوستان خالیه
هرکجا هستم باشم آسمان از آن من است.
www.yazdsky.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)