ali s.k, alimehrabi, alishahrabi, Amin-Mehraji, Amirali, andromeda.s, arashgmn, Arta.kh, Astronomer, ata moradi, Benyamin.sh, celestial boy, COLDFIRE, fatemeh.zar, fffalahat, H.Taeb, Hooman, javadstar76, mjaasgari, mohammadmehdi, Mojtaba.M, Mostafa, msalek, Negar Najafi, rezash, saeed77, samiraa, Sara 0i, sarah.BN, sasan20oo20, solh, star10, storm, STORMY STAR, univers, محمدرضا صادقیان, veno0s, Zahra Ham, Zahra Shakeeb, zeinab ashouri, آیو, حسین زارعی, سحر دین محمدی, شهلا ناصریان
و علیک السلام یا تینا!
نیازی به شعاع خوشه نیست!
توی سوال 3.2 بدست میاریم که m همون جرم کل هست.
توی سوال 3.12 هم انرژی پتانسیل برای چگالی پلامر بدست میاد که توی رابطه اش چیزی به نام شعاع نداره!
حالا کافیه ویریال بزنی به رگ!
کلا سوال 3.2 همه چی چگالی پلامر رو گفته حساب کنید. اگه حل نکردی حل کن بدرد میخوره
بـبــار ای ابـر مِی اندود من مسـتـانه ام کن
بسوز اندیشه را از بیخ و بن، دیـــوانه ام کن
چـو رودی بر روانـم شو روان ای دولت شـب
بکَـن تن را ز من، من را ز جـان جانانه ام کن
آها ، خوب 3.12 رو حل نکردم الان میرم حلش میکنم . الان به یه نتیجه ای رسیدم و اون اینه که نمیتونیم از ام ویریالی ای که تو مادرن برا حساب کردن جرم سیاهچاله داده استفاده کنیم چون این پتانسیلش فرق داره اون که با فرض پلامر حل نکرده بود (خسته نباشم که تازه به این نتیجه رسیدم ولی تازه رسیدم دیگه چه کنم ؟ ((: ) . 3.2 رو مثلا حل کردم ولی باز حلش میکنم برم بزنمشون در رگ جان . مرسی ؛؛)
هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم، اندوه بزرگی است چه باشی چه نباشی
برای استفاده از ویریال همون طور که گفتن موردی نداره فقط برای پتانسیل گرانشی(u) و جنبشی(k) لازمه برای هر پتانسیل منحصر به فرد از روابط زیر استفاده کنین:
3.33
و اینکه سرعت^2 تقسیم بر فاصله می شود منفی مشتق پتانسیل نسبت به فاصله
راستی یه سوال سر کاری ام میگم روش فک کنین چرا اگه از 3.33 بریم برای پتانسیل نیوتنی بریم سه پنجم معروف در نمیاد؟؟؟
یه چیز دیگه ام اینکه حواستون باشه که ویریال همیشه مساوی صفر نیست (اون طرف مشتق دوم زمانی ممان اینرسی(i) هست)ولی ما میتونیم تو هر لحظه سیستم رو تقریبا ایزوله فرض کنیم...
موفق باشید
یاعلی
سلام حل المساءل مجموعه سوالات وجود ندارن؟؟
من کلی اشکال توشون دارم!!!
سلام.
آنتروپی، یه مفهوم (نسبتا سخت) ترمودینامیکیه که نشون دهندهی میران بینظمی یه سامانهاس. حقیقتش چیز زیادی نمیدونم که دربارهاش بگم... . همونی که تو مادرن راجع بهش گفته، تو اغلب کتابهای فیزیک پایه هم تا همون حد (یکم بیشتر) میگن.
میو رو هم نمیدونم. خودش قبلتر، تعریفش نکرده؟ N چیه؟ تعداد ذرات؟ یا چگالی عددیشون؟ شاید با تحلیل ابعادی بشه چیزی فهمید...! o_O
عجیب ترین چیزی که تا به حال تو نجوم دیدم نه ابعاد و ارقام ماه و ستاره و فاصله و جرم اجرام کیهانیه و نه اسرار سر به مهر درون سیاهچاله ها !
اینه که یک علاقه مشترک چه جوری می تونه این همه آدمو با هم آشنا کنه !
سلام
n فکر کنم تعداد ذرات هست و میو هم پتانسیل شیمیاییه که نمیدونم چیه!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)