ali s.k, alimehrabi, alishahrabi, Amin-Mehraji, Amirali, andromeda.s, arashgmn, Arta.kh, Astronomer, ata moradi, Benyamin.sh, celestial boy, COLDFIRE, fatemeh.zar, fffalahat, H.Taeb, Hooman, javadstar76, mjaasgari, mohammadmehdi, Mojtaba.M, Mostafa, msalek, Negar Najafi, rezash, saeed77, samiraa, Sara 0i, sarah.BN, sasan20oo20, solh, star10, storm, STORMY STAR, univers, محمدرضا صادقیان, veno0s, Zahra Ham, Zahra Shakeeb, zeinab ashouri, آیو, حسین زارعی, سحر دین محمدی, شهلا ناصریان
رزت جان اگه دوست داری میخوای ایمیلتو بده تا من برات بفرستمش!
دوستون دارم یه عالمه به اندازۀ یه قابلمه
taog فیلتر نشده!!
www.taog.blogsky.com
میشه فرمول های محاسبه ی لیبراسیون و پهن شدگی طیف ستاره ها رو یه مروره کوتاه بکنید !!!!!
به این سوال توجه کنید :در منظومه ای فرا خورشیدی سیاره ای به جرم مشتری حول ستاره ای از رشته اصلی با جرم 1.4 جرم خورشید میگردد.اگر شعاع مداری این سیاره مشتری گون 2.2*11^10 متر باشد و هر 14 ساعت یکبار به دور خودش بچرخد تعیین کنید اختلاف شبانه روز خورشیدی این سیاره با مشتری چقدر است؟جرم مشتری شعاع مداری و دوره تناوب چرخشی نجومی مشتری و جرم خورشید را داریم.
سوال به نظر ساده است اما طراح در حل سوال برای محاسبه ی t سیاره ای که در منظومه فرا خورشیدی قرار داره جرم خورشید رو در فرمول قرار داده .من فکر میکنم این انتخاب غلطه میشه توضیح بدید .
هر کجا هستم باشم آسمان مال من است.
احتمالا باید جایی (زمانی ) رو پیدا کنی که نیم قطر اطول a برابر با شعاعِ زمین بشه چون کمتر نمیتونه بشه و الا به زمین برخورد می کنه. البته اطمینان ندارم! ولی حدس می زنم اگر طراح سوال چیزِ ساده ای تو ذهنش باشه این جوری حل میشه. در غیر این صورت راهِ دقیق تر (که فکر نمی کنم طراح چنین قصدی داشته باشه!) اینه که شما گشتاور حاصل از نیروی اصطکاک با جو و در نتیجه تغییرِ تکانه ی زاویه ای رو به دست بیارید! وقتی تغییرِ تکانه ی زاویه ای رو به دست آوردید نهایتا می تونید خروج از مرکز رو به دست بیارید. ولی این جوری خیلی پیچیده تر میشه
احتمالا طراح اشتباه کرده! مشکلی نیست. از این چیز ها پیش میاد
یک سر به هوای کوچک در این دنیای بزرگ
سلام و خداقوت
این روزها نزدیک امتحان مرحله ی دوم است و می دانم که بعدها این روزها برایتان خاطرات به یادماندنی ای خواهد بود...تلاش و زحمت و نشاط و امید و توکل و محبت و دعا و موفقیت و انرژی و شور و آینده و آرامش و ...کلماتی که این روزها زیاد می شنوید...ان شاالله بهترین درس ها را با این کلمات یاد بگیریم...
من با اجازه تان در جواب سوالات اخیر چیزی نوشته ام بسیار مختصر که در لینک های زیر است...چون تایپ فرمول و ...خیلی وقت گیر است باید ببخشید که مجبورم دست نویس کار کنم!!
اولی برای سوال اول خانم مهرنوش و دومی برای سوالات بعدی:
http://sfwdmotahari.persiangig.com/d.../Libration.tif
http://sfwdmotahari.persiangig.com/document/1.tif
You do not really understand something unless you can explain it to your grandmother!Albert Einstein
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)