با سلام به دوستان گرامي
اين تاپيك رو ايجاد كردم تا هرگونه پيشنهادي جهت ارتقا سايت داريد همين جا مطرح كنيد .
ساير دوستان هم ميتوانند درباره پيشنهادات نظر بدهند تا در نهايت به تصميم مناسبي جهت اجرا در محيط سايت دست پيدا كنيم .
با تشكر
با سلام به دوستان گرامي
اين تاپيك رو ايجاد كردم تا هرگونه پيشنهادي جهت ارتقا سايت داريد همين جا مطرح كنيد .
ساير دوستان هم ميتوانند درباره پيشنهادات نظر بدهند تا در نهايت به تصميم مناسبي جهت اجرا در محيط سايت دست پيدا كنيم .
با تشكر
af.skylover, Ali Ahmadi, Amin-Mehraji, andromeda.s, arashgmn, Astronomy, aysa, AZIN, celestial boy, emadleechco, ESA Moon, fatemeh.zar, Flare star, gandom, golaftab, Hojjat Zafarkhah, Hooman, javadstar76, kh.maroufi, Kianoosh.S, Mahdieh. GH, Mehrdad_Gorgan, Mojtaba.M, nakhodaye aseman, noyasystem, rezash, rostam, SaBa Ho0shmanD, Sadrieh fatoorchi, SAEED560, safari, sasan20oo20, Setare KOchOlO, skynight, Taha Nagahi, فائزه معتضدیان, محمد فتحی, محمدرضا صادقیان, مسعود فرح بخش, yasiii, آسمون, امیر عباس, حسین زارعی, خشایار زمانیان, ریحانه اکبری, رخساره روشنی, رضا طامهری, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, شعری, صادق مقامی
شاید اشتباه می کنم ولی فکر می کنم که ماهیت همه تاپیک ها همینطوریه!
آغاز بحث و بعد مباحثه!!
یعنی به نظر نمی رسه خصلت متمایزکننده ای داشته باشن که نیاز باشه جای دیگه ای دسته بندی شون کرد و بسته به موضوعشون
توی همین انجمن های موجود قابل پخش هستند.
گاهی ستاره هدیه کن به مشت پوچ شب ها ...
احساس میکنم فروم داره فعالیتشو از دست میده!!!! بهتره که یه فکره کلی کنیم که برای همیشه فعال بمونه!!! راستی آقای صادقیان جدیدا پستی نمی زنه!!
.
آقای صادقیان آخه جون من شما به غیر از اون پست های مربوط به آقا satorahs (مرحوم ) تا بحال شده از پستی تشکر نکنی ؟؟
که چی آخه ؟؟
چرا ارزش تشکر کردن را پایین می آری هر کی هر .... می نویسه شما ازش تشکر می کنی ؟
!!!؟؟؟
سلام آقا ياسر
اتفاقآ به نظرم فروم داره سمت و سوي درست خودش رو پيش ميگيره. مهم اين نيست كه هر روز تعداد پست ها بيشتر و بيشتر بشه . مهم كيفيت مطالب است كه خوشبختانه در حال افزايش است .
ضمنآ قرار نيست كه افرادي مثل آقاي صادقيان كار و زندگي رو رها كنند و صرفآ به پست زدن در اين فروم بپردازند !
اينطوري فعاليت فروم وابسته به چند فرد خاص ميشه .
ولي اطمينان داشته باشيد با برنامه ريزي هاي انجام شده ، اين فروم كم كم مراحل تكامل را طي خواهد كرد .
موفق باشيد
سلام دوست گرامي
ورودتون رو به سايت تبريك ميگم .
معمولآ رسم است كه وقتي عضو جديدي وارد ميشه ، اول يه سلام و حال و احوال ميكنه ... بعد خودش رو معرفي ميكنه و به فعاليت مورد علاقه اش ميپردازه .
شما همين امروز عضو شديد ( البته ظاهرآ از قبل خواننده بوده ايد ) و در اولين پستتان از يكي از مديران فروم انتقاد ميكنيد كه چرا از همه تشكر ميكنند ؟؟؟
از نظر ايشان همين كه يك نفر وقت ميگذارد و مطلبي ارسال ميكند ارزش يك كليك تظكر را دارند ( البته نظر آقاي صادقيان اينطور است )
به نظرم بهتر است بجاي پرداختن به مطالب حاشيه اي ، به موضوعات مورد علاقه خود بپردازيم .
به هر حال اميدوارم اين فروم براي شما نيز جايي براي انجام فعاليت هاي نجومي مورد علاقه تان باشد .
موفق باشيد .
سلام! خوشحال ميشم نظراتتون رو در مورد گفته هايم بدونم! جناب امام مخاطبم بيشتر شماييد!
دوست عزیزم
سلام
خوش آمدید
آقای صادقیان از اکثر پست ها تشکر می کنند و نه تمامشان و این خود نشان دهنده این مطلب است که بعضی مطالب شایسته یک تشکر هم نیستند
اما این که از اکثر پست ها تشکر می کنند یعنی از این که فردی ارزش قائل شده و مطلبی را به ثبت رسانده است تشکر می کنند و این خودش اخترام گذاشتن به مطالب کاربران و دوستان است.
Moha ی سابق!
سلام به همه
چندتا خبر خوب :
1 - به زودی افراد جدیدی به بخش مدیریت سایت اضافه خواهند شد .
( مدیر های فعلی انجمن , mohammad.s.nojum , na3r , mohsen , mostafa و پیام بهرام پور و معین پناهنده هستند )
2- طبق صحبتی که با چند نفر از اعضای فعال انجام شد . به زودی مسابقه ماهانه ای طراحی میشود که در هر ماه مطالب یکی از تاپیک ها به مسابقه گذاشته خواهد شد و به بهترین پاسخ ها جوایزی تعلق خواهد گرفت ( توضیحات بیشتر را به زودی اعلام خواهم کرد )
3- در آینده ای نزدیک سایت از نظر ظاهری نیز تغییرات قابل ملاحظه ای خواهد کرد ( انشاا... )
موفق باشید
سلام به همه عزیزان و دوستان من...
یه چند روزیه دیدن جمله:
"بیشترین کاربران آنلاین در انجمنها ۲۶ نفر در تاریخ ۲۰۱۰/۰۸/۲۳ و در ساعت ۰۱.۵۰ am بوده است،"منو به فکر فرو برد که ای کاش دوستان هر شب بین ساعت ۱۰ الی ۱۱ و هر روز از هفته که تونستن به فروم سرکی بکشن که این آمار یا روزانه یا چند روز یک بار آپدیت بشه...
حقیقتا امروز که به صورت میهمان از فروم بازدید می کردم این جمله این فکرو برام ایجاد کرد که دیگر مهمانان فکر میکنن که افراد عضو زیاد به فروم سر نمیزنند و این تبلیغ بدی برامون خواهد بود...
پس تصمیم گرفتم این موضوع را با شما در میون بزارم.اگر کسی از دوستان نظري دارن درمورد ساعت یا روز و یا هر چیز دیگه ای خوشحال میشم بدونم...
مرسی به خاطر توجهتون...
با تشکر و احترام /صادقیان
ویرایش توسط محمدرضا صادقیان : 11-07-2010 در ساعت 02:48 PM
همیشه مراقب اشتباه دوم باش!
اشتباه اول حق توست...!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)