با سلام به دوستان گرامي
اين تاپيك رو ايجاد كردم تا هرگونه پيشنهادي جهت ارتقا سايت داريد همين جا مطرح كنيد .
ساير دوستان هم ميتوانند درباره پيشنهادات نظر بدهند تا در نهايت به تصميم مناسبي جهت اجرا در محيط سايت دست پيدا كنيم .
با تشكر
با سلام به دوستان گرامي
اين تاپيك رو ايجاد كردم تا هرگونه پيشنهادي جهت ارتقا سايت داريد همين جا مطرح كنيد .
ساير دوستان هم ميتوانند درباره پيشنهادات نظر بدهند تا در نهايت به تصميم مناسبي جهت اجرا در محيط سايت دست پيدا كنيم .
با تشكر
af.skylover, Ali Ahmadi, Amin-Mehraji, andromeda.s, arashgmn, Astronomy, aysa, AZIN, celestial boy, emadleechco, ESA Moon, fatemeh.zar, Flare star, gandom, golaftab, Hojjat Zafarkhah, Hooman, javadstar76, kh.maroufi, Kianoosh.S, Mahdieh. GH, Mehrdad_Gorgan, Mojtaba.M, nakhodaye aseman, noyasystem, rezash, rostam, SaBa Ho0shmanD, Sadrieh fatoorchi, SAEED560, safari, sasan20oo20, Setare KOchOlO, skynight, Taha Nagahi, فائزه معتضدیان, محمد فتحی, محمدرضا صادقیان, مسعود فرح بخش, yasiii, آسمون, امیر عباس, حسین زارعی, خشایار زمانیان, ریحانه اکبری, رخساره روشنی, رضا طامهری, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, شعری, صادق مقامی
با سلام خدمت دوستان عزیز....
ظاهرا" قرار است روز 5شنبه 21 آبان یک برنامه آموزشی رصد برای افراد تیم کوهنوردی استان تهران توسط موسسه آوا استار در ورامین برگزار شود.
خواستم بپرسم از اعضای موسسه کسی هم در این برنامه شرکت میکند ؟مثل برنامه کویر مرنجاب ؟
من از اهواز به تهران میایم تا در کلاس آموزش تئوری و برنامه عملی رصد شرکت داشته باشم.و این موقعیت خوبی است تا بتوانم از نزدیک با اعضای موسسه نیز آشنایی داشته باشم.
منتظر دیدار همه عزیزان در این برنامه هستم.
به امید دیدار..............
سلام جناب افلاطون
فكر ميكنم شما با من تلفني صحبت كرديد
اين برنامه با هماهنگي بنده و آقاي احمديان ( مسئول هيئت كوهنوردي ) برگزار ميشود و بچه هاي فروم درجريان نيستند ( چون اين برنامه مختص اعضا هيئت كوهنوردي استان تهران است )
اما انشاا... به زودي برنامه اي با حضور اكثر بچه هاي فروم ترتيب خواهيم داد .
( راستي من خبر چنداني از اينكه برنامه هيئت برگزار ميشود يا نه ندارم ! اگه شما خبر دارين به منم بگين لطفآ !! )
پس این عکس هاااااااا چی شدد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:osmiley:
با سلام خدمت دوستان عزیز......
من در سایتهای خارجی که بعضی وقتها مرور میکنم میبینم محلی برای چت آنلاین اعضای سایت با یکدیگر در سایت در نظر گرفته شده است. اگر میشد این امکان در این سایت نیز فراهم گردد قابلیت خوبی برای اعضا بوجود میامد.
در هر حال پیشنهاد از من بود و تصمیمگیری با مدیران سایت میباشد.
موفق باشید..........
سلام و خسته نباشيد. احساس ميكنم تعداد انجمن ها كم است و براي دسته بندي بهتر نياز به انجمن جديد مي باشد:
1) نجوم مقدماتي (براي معرفي پارامترهاي اوليه نجوم به كساني كه هيچ آشنايي با نجوم ندارند!)
2) نجوم قديم و باستان (مثلا بحث و معرفي بر روي هيئت هاي قديمي و نظريه هاي منسوخ)
3) مباحثه نجومي (همينطور كه داره ميگذره داره بر من ايده هايي نازل ميشه كه به بحث بگذاريمش ولي جايي براي اين كار پيدا نميكنم!)
***من يه احساسي بهم ميگه يكي از دلايلي كه دوستان كمتر مطالب علمي ميگذارند به دليل اينه كه فكر ميكنند قراره اين مطالب رو دوستان نجوم بلد بخونند و چون ميدونند بيخيال!!! ولي اگر مقصود آشنا كردن جامعه ايراني با نجوم باشه هركس هرچيز ميدونه مياره وسط!
مثلا همين بحث قدر! تقريبا همه ميدونيم از كجا اومده به چه دردي ميخوره و كلي محاسبات هم ميتونيم باهاش انجام بديم مثل نمودار hr يا تعيين قدر بولومتريك و خيلي چيزهاي ديگه ولي يه تاپيك درست و حسابي نيست بياد اين ها رو به صورت دسته بندي شده از پايه تا عالي ترين سطح به يك تازه كار نجومي معرفي كنه!
** بنظرم ميشه در بعضي از اين موارد مثل همون قدر يا خيلي چيزهاي ديگه! تو يه تاپيك هركسي هرچيزي ميدونه بگه (بارش فكري) و در آخر يك نفر بياد و همه رو دسته بندي كنه و در يك بخش مجزا براي عموم قرارش بده!
*زمان استفاده از مطالب ديگران و كپي كردن آن در اين انجمن بنظرم تمام شده و بايد با هم به توليد مقاله هاي واقعا كامل دست بزنيم و به صورت فايل pdf به كتابخانه هاي اينترنتي بفرستيم تا با نام اين سايت آن را نشر داده و سبب ترويج نجوم و تبليغ اين سايت گردد!
خوشحال ميشم نظرتون رو درباره نظراتم بدونم!
سلام جناب Astronomer
به نظرم پیشنهاداتتون بسیار خوب هستند
امیدوارم نظراتتون اجرا شوند
براي نمونه يك تاپيك زدم به نام "گردش زمين(مباحثه)" اگر ببينينش تقريبا منظورم رو متوجه ميشيد!
چندتا موضوع نجومي بحث برانگيز قرار بديم و همه روش فكر كنيم و نظر بديم!
همينطور كه ميگذره اين نوع سؤال ها بيشتر به ذهنم مياد! حالا سعي كنيد گردش زمين رو جواب بديد باز هم سؤال دارم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)