با سلام به دوستان گرامي
اين تاپيك رو ايجاد كردم تا هرگونه پيشنهادي جهت ارتقا سايت داريد همين جا مطرح كنيد .
ساير دوستان هم ميتوانند درباره پيشنهادات نظر بدهند تا در نهايت به تصميم مناسبي جهت اجرا در محيط سايت دست پيدا كنيم .
با تشكر
با سلام به دوستان گرامي
اين تاپيك رو ايجاد كردم تا هرگونه پيشنهادي جهت ارتقا سايت داريد همين جا مطرح كنيد .
ساير دوستان هم ميتوانند درباره پيشنهادات نظر بدهند تا در نهايت به تصميم مناسبي جهت اجرا در محيط سايت دست پيدا كنيم .
با تشكر
af.skylover, Ali Ahmadi, Amin-Mehraji, andromeda.s, arashgmn, Astronomy, aysa, AZIN, celestial boy, emadleechco, ESA Moon, fatemeh.zar, Flare star, gandom, golaftab, Hojjat Zafarkhah, Hooman, javadstar76, kh.maroufi, Kianoosh.S, Mahdieh. GH, Mehrdad_Gorgan, Mojtaba.M, nakhodaye aseman, noyasystem, rezash, rostam, SaBa Ho0shmanD, Sadrieh fatoorchi, SAEED560, safari, sasan20oo20, Setare KOchOlO, skynight, Taha Nagahi, فائزه معتضدیان, محمد فتحی, محمدرضا صادقیان, مسعود فرح بخش, yasiii, آسمون, امیر عباس, حسین زارعی, خشایار زمانیان, ریحانه اکبری, رخساره روشنی, رضا طامهری, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, شعری, صادق مقامی
با سلام
1. دوست عزیز برای مشکل اول این امکان وجود دارد، تنها کافیست کمی دقت کنید و اگر بر روی علامت فلش کوچکی که در ستون آخرین نوشته ها وجود دارد یعنی این علامت ! در این صورت می توانید به آخرین پست آن تاپیک بروید! همچنین در هر موضوع در کنار شماره ی صفحات این امکان وجود دارد که مستقیما به آخرین صفحه بروید! یعنی به جای شماره صفحه گزینه آخرین صفحه را انتخاب کنید!
2. در مورد چت روم هم قبلا به اندازه کافی روی این موضوع بحث شده و اصلا برای این مکان مناسب نیست و تنها بحث های حاشیه ای در بر خواهد داشت
موفق باشید!
Captured Forever
احساس پرانتزی را دارم
که تمام چیزهای خوب در آن اتفاق می افتد
آری
خدا را مهمان قلب کوچک خود کرده ام
سلام
با توجه به این که در بعضی از تاپیک ها نیاز به نوشتن اعداد و فرمول به شیوه ریاضی هست. توصیه میکنم یه بخش مخصوص تایپ ریاضی تو قسمت ارسال پست و پاسخ بذارید.
خودم استفاده از latex رو پیشنهاد میکنم چون جامعه و افرادی که یکمی با نوشتن ریاضی آشنا هستن معمولا اون رو بلدن. الان هم دیدم که تو پست ها افراد با استفاده از سایتای کمکی و یا آواریاضی با latex می نویسن و بعد فایلش رو آپلود میکنن و میذارن اما واقعا کار سختیه.
من تو سایتدیدم که توی بخش ارسال پست، یه قابلیتی داره که میتونیم دو تا $ بذاریم و وسطش متن ریاضیمون رو با کد latex بنویسیم و اون پایین هم یه نمایشگر هست که شکلی که متن نشون داده میشه رو میتونیم ببینیم.کد PHP:
http://physics.stackexchange.com/
بنظرم اگه یه چیزی تو این مایه ها بذاریم استفاده از سایت راحت تر میشه
ممنون که یه چایی هست که میتونیم پیشنهاد بدیم!!!
بـبــار ای ابـر مِی اندود من مسـتـانه ام کن
بسوز اندیشه را از بیخ و بن، دیـــوانه ام کن
چـو رودی بر روانـم شو روان ای دولت شـب
بکَـن تن را ز من، من را ز جـان جانانه ام کن
سلام به شما دوست عزیز
منظورتون یه همچین چیزیه؟
آوا ریاضی
کمی ستاره روی صورتم بپاش
سعی میکنم شبیه کهکشان شوم
سلام
دوستان عزیز
یه پیشنهاد
سایت مرکز اوا کامل هست و بخش ای عالی داره اما ای کاش قسمتی رو درست میکردین که در اون با یکی از نرم افزار ها کار میکردیم
البته نرم افزار باید برنامه نویسی تحت وب باشه که میشه اجراییش کرد تا اوا کامل تر بشه
ممنون
مرکز ستاره شناسی ستارگان نوین
مرجع سه بعدی نجوم ایران
www.setareganovin.com
سلام.میگم اگه میشه یک تاپیکی درست کنید که در آن به بررسی و نقد تصاویر روز نجوم در هر روز که سایت ناسا قرار میده بپردازه.با تشکر
همیشه شروع سخت ترین مرحله است...
سلام.من یک پیشنهاد دارم
اگر میشه یک بخش طراحی بشه که ترین های آوایی را معرفی کنه.
مثل قدیمی ترین،پربازدید ترین، بیشترین پست ها مال کیه، سریع ترین و از این جور ترین ها که ما بتونیم ترین ها را بشناسیم.
با تشکر
همیشه شروع سخت ترین مرحله است...
اهل ابادی عشقم ز همین ویرانم
همه رفتند ولی با دل خود میمانم
همسفر باشم اگر با تپش شب بوها
دست اخر به گلستان تو سرگردانم
هر چه کردم که نگویم دل ما هم تنگ است
خیره شد یاد تو بر ما که خودم میدانم
سلام
در قوانین سایت در هنگام ثبت نام نوشته شده که معرفی وب سایت به منزله تبلیغ محسوب میشه و باید در بخش "معرفی وب سایت" انجام بشه.
بنده نتونستم این بخش را پیدا کنم.
خواستم راهنمایی بفرمایید که این بخش کجاست لطفا.
و هم اینکه، خدماتی هستند که برای خود سایت و همچنین کاربران سایت - در راستای پیشبرد اهداف ستاره شناسی، معرفی خدمات و یا فروش محصولات مرتبط به ستاره شناسی در اینترنت - می توانند بسیار مفید باشند. آیا راهی برای معرفی این خدمات هست که نیاز به خرید تبلیغات سایت هم نباشه یا خیر.
درود بر شما
حسین
از اینترنت حرفه ای استفاده کنید، تا از زمین به آسمات بروید!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)