با سلام به دوستان گرامي
اين تاپيك رو ايجاد كردم تا هرگونه پيشنهادي جهت ارتقا سايت داريد همين جا مطرح كنيد .
ساير دوستان هم ميتوانند درباره پيشنهادات نظر بدهند تا در نهايت به تصميم مناسبي جهت اجرا در محيط سايت دست پيدا كنيم .
با تشكر
با سلام به دوستان گرامي
اين تاپيك رو ايجاد كردم تا هرگونه پيشنهادي جهت ارتقا سايت داريد همين جا مطرح كنيد .
ساير دوستان هم ميتوانند درباره پيشنهادات نظر بدهند تا در نهايت به تصميم مناسبي جهت اجرا در محيط سايت دست پيدا كنيم .
با تشكر
af.skylover, Ali Ahmadi, Amin-Mehraji, andromeda.s, arashgmn, Astronomy, aysa, AZIN, celestial boy, emadleechco, ESA Moon, fatemeh.zar, Flare star, gandom, golaftab, Hojjat Zafarkhah, Hooman, javadstar76, kh.maroufi, Kianoosh.S, Mahdieh. GH, Mehrdad_Gorgan, Mojtaba.M, nakhodaye aseman, noyasystem, rezash, rostam, SaBa Ho0shmanD, Sadrieh fatoorchi, SAEED560, safari, sasan20oo20, Setare KOchOlO, skynight, Taha Nagahi, فائزه معتضدیان, محمد فتحی, محمدرضا صادقیان, مسعود فرح بخش, yasiii, آسمون, امیر عباس, حسین زارعی, خشایار زمانیان, ریحانه اکبری, رخساره روشنی, رضا طامهری, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, شعری, صادق مقامی
ایجاد بحث های جالب و سرگرمی =ارتقای آمار بازدیدکنندگان =و در نتیجه کشش به سوی بحث های تخصصی و عمومی نجوم...البته به نظر بنده
ديرزماني است كه حرفي برايم تكرار مي شود
حرفي كه هر روز از ذهن آشفته ام ميگذرد
اما در لحظه بيان همه به آن مي خندند
ولي ديگر مي خواهم فرياد بزنم
" من گم شده ام"
سلام شيوا جان
ممنون از نظر خوبتون
نكته مهم اينه كه ما وسواس زيادي داريم كه فروم از حيطه موضوعات علمي خارج نشه .
چون در اكثر فروم هاي تخصصي ايراني اين مشكل وجود داره ...
ولي انشاا... بعد از مدتي كه فروم جا افتاد و بحث ها شكل اصلي خودش رو گرفت ، به صورت محدود تالار مباحث عمومي هم راه اندازي ميشه .
موفق باشيد
سلام ببخشیدا!!!
این موضوع همین الان یه ذهنم رسید!!!
می شه برای اعضا سایت یه تور رصدی بذارید؟ که همه با هم بیشتر آشنا می شن و به نظر من علاقه برای
مشارکت توی این سایت بیشتر می شه!!!
همین!!
عاشق دستپخت مادرمم
اگرم سرد باشه مشکلی نیس
در عوض یه ادویه ای می زنه که بکره
تو هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه
orion سابق!!!
فكر تور رصدي عاااليه
منم هستم و فكر ميكنم باعث ايجاد شناخت بهتر و صميميت بين اعضا ميشه .
لطفآ پيگيري كنيد
زيباترين احساسي كه ممكن است به ما دست دهد حس حيرت است, اين حس بذر تمام هنرها و علوم واقعي است, آنكه نسبت با اين احساس بيگانه است, آنكه نميتواند در برابر اسرار خلقت مبهوت و حيران گردد, فرقي با مرده ندارد( آلبرت انشتين )
آره عالیه منم هستم
give me five
سلام.اینجا یه فروم یا انجمن گفت و گوئه.پس بهتر نیست به جای کپی پیست کردن مطالب، به بحث درباره اونا بپردازیم؟
دو چیز را حد و مرزی نیست: عالم و حماقت بشری.البته در مورد اولی مطمئن نیستم! (آلبرت اینشتین)
سلام shishi عزيز
راستش اين مطلب قبلآ از طرف آقا ناصر ( مدير ارشد سايت ) مطرح شده و قرار بر اين است كه دوستان به جاي جابجايي مطالب ، مطالب را از خودشان اضافه كنند و اگر هم مطالبي از جايي نقل ميكنند ، حتمآ همراه با ذكر منبع باشد .
-----------------------> اهمیت قانون "کپی رایت" © <-----------------------
ویرایش توسط na3r : 10-05-2010 در ساعت 02:23 PM دلیل: اضافه کردن لینک مرتبط
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)