این موضوع ، همانطور که از عنوان پیداست در مورد مسائلی خواهد بود که پیرامون هشتمین دوره المپیاد نجوم پدیدار میشود ، و برای آواستاری هایی المپیادی، که با هم در ارتباط باشند !![]()
این موضوع ، همانطور که از عنوان پیداست در مورد مسائلی خواهد بود که پیرامون هشتمین دوره المپیاد نجوم پدیدار میشود ، و برای آواستاری هایی المپیادی، که با هم در ارتباط باشند !![]()
مستقبل این مجلس جز قصه ماضی نیست
تا صبحدم محشر دی خفته به فرداها
Amin-Mehraji, Amir Mohammad, Amirali, andromeda-s, arashgmn, Astronomer, Astronomy, ata moradi, celestial boy, COLDFIRE, Ehsan, gissoo, Hojjat Zafarkhah, javadstar76, lllll l lll lll l l ll, melika bidabadi, mobi, Mojtaba.M, Mostafa, Negar Najafi, primeastro, samira_kashi, Shatel, Sky_Watcher, یزدان بابازاده, امیر عباس, شادي شهراييني
حوزه فقط حوزه ی ساری!!!
یعنی هیچ نظمی نداشت
4-5 نفر کلا بودیم که امتحان میدادیم
فکر کنید من سال قبل سال اول بودم و نمیتونستم شرکت کنم اما بدون کارت همین جوری رفتم تو حوزه و بدون کارت نشستم و یه دفترچه گرفتم حل کردم
آخر سر هم پاسخنامه رو انداختم تو سطل زباله!!!
ولی به خوبی خودم رو تو شرایط امتحان قرار دادم!! خیلی حال داد!
کلا همش مراقب داشت چایی میخورد! ولی بازم دمش گرم!! حال داد بهم!
یه سوال فنی، اگه کارت یه نفر اشتباه بیاد در واقع اگه موقع ثبت نام به جای نجوم براش یه رشته دیگه زده باشن
باید چیکار کنه؟؟؟
من آخرین تیر از کمان آرشم
در مورد اشتباه صادر شدن کارت نگران نباشید. این موضوع به راحتی قابل مرتفع شدن است.
در اسرع وقت با روابط عمومی معاونت دانش پژوهان جوان جناب آقای صولتیان تماس بگیرید.
همچنین میتوانید روز آزمون به جای حوزه ی برگزاری به محل این معاونت مراجعه کنید.
بله، چون مدرسه ثبت نام میکنه اشتباه پیش میاد گاهی..
ممنون
من آخرین تیر از کمان آرشم
به سلامتی المپیاد فیزیک هم تمام شد ، چرا اینجوری بود ؟!!
به امید زدن سوالای مکانیک رفته بودیم ، دو تا سوال بیشتر نداشت !! همش نور و عدسی و اینا بود .
ولی واقعا همونطوری که گفته بودن ، منبع فقط کتاب درسی بود ، ولی چه کتابی !!
مستقبل این مجلس جز قصه ماضی نیست
تا صبحدم محشر دی خفته به فرداها
آبی باش مثل آسمان تا عمری به هوای تو "سر به هوا" باشم
سوالای فیزیکشو همشو بلد بودم(اکثرشو) فرمول یادم رفته بووووووووووووووود!تمام سوالاش از خوشخوان بود چند تا از فیزیک پایه داده بودن فکر کنم .ولی خیلی سرد بود فرض کنید جای بخاری کولر روشن کرده بودن تا حالا تو عمرم انقدر سردم نشده بود یکی نیست بهشون بگه آخه شماها که امکانات ندارین واسه چی مدرستونو می کنین حوزه؟ساعت 5 دقیقه به 9 تازه داشتن کارت میزدن اونم اشتباه سر جمع فکر کنم فقط 15 تا سوالشو حل کردم ساعت 10:30 دیگه مغزم منجمد شده بود نصف سوالارم نخوندم
سلام
دوستان از کسایی که المپیاد فیزیک دادند دعوت می کنم بیان بگن چند تا زدن ، چی جوری دادن و ....
من خودم 19-20 تا حل کردم ولی اون تقریبی هاشو شک داشتم نهایتا 15 تا زدم . میگن کفش 7-8 تا است .
it's like a face that you hold inside
face that awakes when i close my eyes
face that is watching all the time that i'm lying
face that laughs every time we fall
Linkin park - Papercut
- http://www.astrolampiad.blogfa.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)