با سلام به همه ی آوایی های عزیز
خب ما هم واسه رصد خسوف با بروبچ علاقه مند به نجوم به رصد عمومی ای که تو مصلای کرمان از طرف شرکت پیشگامان نجوم ترتیب داده شده بود رفتیم. (هر چند و من خواهرم به خاطر ترافیک کمی دیر رسیدیم )ولی جمع همه ی بچه ها جمع بودو دیداری هم با دوستان صوفی تازه کردیم.(هیییی یادش بخیر
)
برنامه ها هم از این قرار بود:بعد از اقامه نماز جماعت توی مسجد، دکتر فاطمی پدر نجوم کرمان سخنرانی کوتاهی در مورد ماه گرفتگی و در کل علم نجوم داشتن و سپس به چند تا از سوالای حاضرین در جلسه پاسخ دادن. که همزمان تصاویر ماه گرفتگی هم با ویدئو پروژکتور روی پرده نمایش داده میشد.بعد از سخنرانی هم نماز آیات به جماعت خونده شد.در آخرم رفتیم پای تلسکوپا.....
خلاصه هر چند هوا یه کوچولو ابری بود ولی تونستیم این پدیده ی قشنگ روکامل ببینیم و کلی لذت ببریم.چند تا عکسم گرفتم ولی خیلی خوب نشدن وگرنه حتما میذاشتمشون. (میدونم الان دل همه اونایی که نتونستن به خاطر ابری بودن هوا ماه رو ببینن سوخت! الهی
! ببخشید دیگه ولی خیلی قشنگ بود!)
--------------------------------------------
پ.ن:راستی از همه ی کرمانیهای عزیز واسه اینکه نتونستم برنامه رو اطلاع رسانی کنم عذر خواهی میکنم.بذارین پای حواسپرتی بنده و آخه با گوشیم هنوزم نمیتونم پیغام بذارم
وگرنه.... ببخشید دیگه!
حالا اصلا هیچ آوایی-کرمانی داریم اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!
اگه هستین یه دستی، چیزی تکون بدین بابا!