سلام بر همگی دوستان...
بر همگی دوستانی که با دل شکسته ( بچه های تهران ) برگشتن به خونه هاشون...
بچه هایی که درسته آسمون بالای سرشون ابری بود، اما آسمون دلشون همیشه صافه صافه....
اومدیم با یه پکیج عکس از برنامه گروهی رصد ماه گرفتگی آوا استار.
ان شاالله که تا فردا هم تایم لپس این برنامه آماده میشه - یکسری کارهای جزئی مثل صدا گذاری و .. مونده.
با اولین عکس شروع میکنیم که به نظر خودم بهترین عکس این سری از عکسهام هست :
دوستان واحد مرکزی خبر آوا استار، مستقر در موزه درآباد...
احسان بعدا بیا یه عکس باهات بندازیم!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
3 چهره آشنا...
---------------------------------------------------------------------------------------------
انتظار های بی پایان مشتاقان رصد این رویداد در هاله ای از ابرها :
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
توضیحات دوست خوبمون، آقای امام در مورد ماه گرفتگی :
--------------------------------------------------------------------------------------------------
همان.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
ماهواره واحد مرکزی خبر واقعی :
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
عکس گروهی - که البته فردی که عکس رو گرفته، اصولا اعتقادی به فوکوس نداشته و طی صحبتهایی که با ایشون کردم؛ باید خودتون و با چشم خودتون روی عکس فوکوس کنید تا واضح ببینید :
------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم عکس گروهی دیگه - که چون خودم به فوکوس اعتقاد داشتم، واضح افتاده
و البته دوست و مهمان بسیار ویژه ما، بهنام طباطبایی - که همه خوشحال شدن که ایشون رو دیروز دیدن
در ضمن خیلی خوشحال شدم که خیلی از دوستان رو از نزدیک و برای اولین بار زیارت میکردم، متاسفانه چون زیاد هستند، دیگه نام نمیبرم.
باشد که رستگار شویم....