اینجا می تونیم داستان های کوتاه نجومی رو بذاریم!
فرق نداره که خودتون نوشته باشید, یا از جایی خونده باشید
اینجا می تونیم داستان های کوتاه نجومی رو بذاریم!
فرق نداره که خودتون نوشته باشید, یا از جایی خونده باشید
زمین انسان گرفته!
انسان از زمانی که متمدن شد، همواره به دنبال راحتی خویش بوده است و اصلا برایش مهم نبوده که ممکن است این راحتی به قیمت جان زمین تمام شود. در چند دههی اخیر انسانها متوجه شدند که در حال کشتن! زمین هستند. ورود گازهای مخرب لایهی ازن، استفادهی بیش از حد از منابع سوختهای فسیلی که آلودگیهای زیست محیطی زیادی پدید آورده است و آلودگی نوری.
آلودگی نوری نوع دیگری از این آسیبهاست که انسانهای معدودی متوجه این موضوع شدهاند. چرا که وقتی در شهرها متولد می شویم و آسمان را مینگریم چند ستاره و ماه را در آن میبینیم. و اصلا به این مسئله فکر نمیکنیم که بقیهی ستارهها کجا هستند. وقتی همهی چراغهای یک شهر روشن شوند، بازتاب نور این چراغها از جو به قدری شدید میشود که ستارههای کم نور کم کم از دید ناپدید میشوند.
به فکر زمین باشیم چرا که همچون ویروس درحال مریض کردن آن هستیم.
من یک مریخی هستم. یکی از ۱۰۰ بازمانده ی نسل مریخی ها. در این نامه قصد دارم شما را با ظالم ترین موجودات جهان یعنی انسان ها آشنا کنم!
حدود ۶ سال پیش، یک جسم فرا مریخی به نام "کاوشگر روح" با ساختاری سخت و پیچیده بر روی سطح مریخ فرود آمد. رعب و وحشت سراسر مردم این سیاره ی سرخ را فرا گرفت؛ به طوری که در ابتدا، ما برای جنگ با این موجود عجیب و غریب، آماده و مسلح شدیم. دودلی زیادمان باعث شده بود که در چند روز نخست دور هم جمع شویم و دائماً به مشورت و همفکری در زمینه ی این موضوع بپردازیم.
بالاخره تصمیم گرفتیم که قبل از اقدام، تحقیقاتی بر روی این مریخ نورد انجام دهیم. در حین تحقیقات به وجود سیاره ای خاکی در مجاورت خود پی بردیم. این کره ی قابل زیست، "زمین" نام داشت و ساکنان آن خود را "انسان" می نامیدند.
روز ها یک به یک می گذشت و با گذر زمان تحقیقاتمان در رابطه با زمین گسترده تر می شد. علاوه بر این آمار مرگ و میر سیاره مان به طرز شگفت انگیزی افزایش می یافت. سرانجام دریافتیم که عامل اصلی از بین رفتن نسل ما و نابودی تدریجی مریخ، انسان ها می باشند.
انسان ها موجودات عجیبی هستند. آن ها هر روز ما را با دستگاه های پیشرفته ی جستجو گر آزار می دهند، اشعه های مرگبار و زباله های خود را به سمت کره ی ما می فرستند، آن ها حتی به محیط زیست خودشان هم رحم نمی کنند ولی با این همه، شعار دوستی می دهند و خود را دوستدار صلح می دانند! ما دیگر طاقت زندگی پنهانی در این شرایط دشوار را نداریم.
در نهایت از یابنده ی این پیام تقاضا دارم تا آن را به دست زمینی ها برساند تا شاید بتوانند حداقل در چند صد سال آتی برای ادامه ی حیات آیندگان خود راهی تدبیر کنند!
روزی روزگاری این مکان از جهان، توسط موجودات دیگر این خلقت عظیم خداوندی، تصاحب خواهد شد. البته اگر توسط ما انسانها تمام منابعش باتمام نرسیده باشد و چیز باارزشی برایشان داشته باشد!
اما آیا تا آنموقع ما زنده ایم؟
آیا هنوز در زمین، یعنی مکانی حول انگیز بسر میبریم؟؟
بهرحال امیدوارم از اینجارفته باشیم چون هرقدر هم پیشرفت کرده باشیم ازمغزهای بزرگتر از خودمان جلوتر نخواهیم بود.. مغزهایی که تمام جهان رو به تسخیر خود درمیاورند...
اینهم داستان هالیوودی من دوستان..
قراره ازش فیلم هم بسازن.!!
سلام به همه دوستان عزیزم
اخترشناسان در تلاش برای دانستن اطلاعات بیشتر در مورد مناطق تشکیل دهنده ستاره ، سیاه چاله های آن و سایر مکان های جذاب ، از این دانش استفاده کردند رصدخانه اشعه ایکس چاندرا برای جمع آوری انتشار اشعه ایکس از m51. این تصویر آنچه را دیدند نشان می دهد. این کامپوزیتی از یک تصویر با نور مرئی است که با داده های اشعه ایکس پوشیده شده است (به رنگ بنفش). بیشتر منابع پرتونگاری که چاندرا اره های باریکی اشعه ایکس (xrb) هستند. اینها جفت جسمهایی هستند که یک ستاره جمع و جور ، مانند ستاره نوترونی یا به ندرت سیاه چاله ، مواد را از یک ستاره همراه در مدار دور می کند. ماده توسط گرانش شدید ستاره فشرده تسریع شده و تا میلیون ها درجه گرم می شود. این یک منبع اشعه ایکس روشن را ایجاد می کند. چاندرا مشاهدات نشان می دهد که حداقل ده مورد xrb در m51 به اندازه کافی روشن هستند که حاوی سیاهچاله ها هستند. در هشت مورد از این سیستم ، سیاهچاله ها به احتمال زیاد مواد ستاره های همراه را جذب می کنند که بسیار عظیم تر از خورشید هستند.
من بیشتر مطالب علمی رو ترجیح میدم...
آموزشگاه آنلاین زبان انگلیسی انگلیشدان، مجری و مبتکر آموزش مکالمه زبان انگلیسی انگلیشدان
کلاس خصوصی زبان انگلشدان با پشتیبانی 24ساعته در خدمت شماست
سلام به همه دوستان
اخترشناسان در تلاش برای دانستن اطلاعات بیشتر در مورد مناطق تشکیل دهنده ستاره ، سیاه چاله های آن و سایر مکان های جذاب ، از این دانش استفاده کردند رصدخانه اشعه ایکس چاندرا برای جمع آوری انتشار اشعه ایکس از m51. این تصویر آنچه را دیدند نشان می دهد. این کامپوزیتی از یک تصویر با نور مرئی است که با داده های اشعه ایکس پوشیده شده است (به رنگ بنفش). بیشتر منابع پرتونگاری که چاندرا اره های باریکی اشعه ایکس (xrb) هستند. اینها جفت جسمهایی هستند که یک ستاره جمع و جور ، مانند ستاره نوترونی یا به ندرت سیاه چاله ، مواد را از یک ستاره همراه در مدار دور می کند. ماده توسط گرانش شدید ستاره فشرده تسریع شده و تا میلیون ها درجه گرم می شود. این یک منبع اشعه ایکس روشن را ایجاد می کند. چاندرا مشاهدات نشان می دهد که حداقل ده مورد xrb در m51 به اندازه کافی روشن هستند که حاوی سیاهچاله ها هستند. در هشت مورد از این سیستم ، سیاهچاله ها به احتمال زیاد مواد ستاره های همراه را جذب می کنند که بسیار عظیم تر از خورشید هستند.
من مطالب علمی رو البته ترجیح میدم
آموزشگاه آنلاین زبان انگلیسی انگلیشدان، مجری و مبتکر آموزش مکالمه زبان انگلیسی انگلیشدان
کلاس خصوصی زبان انگلشدان با پشتیبانی 24ساعته در خدمت شماست
سلام دوستان من علاقه خیلی زیادی به نجوم و ستاره شناسی دارم می خوام بدونم اینجا کعرفی فیلم های نجومی هم دارید؟ علمی اگر باشه که خیلی عالیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)