با سلام
فكر كنم بد نباشد كمي درباره ي فنون رصد در شهر صحبت كنيم ، اجرامي كه مي توان در شهر ديد ، يا چه خطراتي منجمان شهري را تهديد مي كند!!!؟
با سلام
فكر كنم بد نباشد كمي درباره ي فنون رصد در شهر صحبت كنيم ، اجرامي كه مي توان در شهر ديد ، يا چه خطراتي منجمان شهري را تهديد مي كند!!!؟
گيرند همه روزه و من گيسويت / جويند همه هلال و من ابرويت
از جمله ي اين دوازده ماهِ تمام / يك ماه مباركست و آن هم رويت
آلودگی نوری و گرد و خاک و دود در تهران کم بود ابرهائی هم که اسمش رو نمیدونم چیه و منشاء شون کجاست مدت زمانیکه آسمون تهران را در بر گرفته.
کسی میدونه دلیل تشکیل این ابرها چیست؟و چند وقت دیگه مهمون آسمون هستند؟
وقتی آرامش را در خود نیابید, جستجوی آن در جای دیگر, کار بیهوده ای است.
من که هر وقت تو تهران به آسمون نگاه می کنم یاد قصه هام میفتم .
مثلا همین دیشب کلا ستاره سماک رامح رو دیدم و ماه رو .آلودگی نوری و غبار به کنار ابر ها هم جدیدا مشکل شدن . نمی دونم چرا چند وقته انقدر تو آسمون ابر هست ؟
زندگیت رو روی یک قاعده بنا کن
نه یک استثناء
متاسفانه همه گیر شده.در شهر یزد که همیشه به پاکی و اسمان زیباش معروف بوده مدتی است که ابرهای مزاحم و گردو غبار این اسمانو از ما گرفته.ما هم نمیدونیم قصه چیه؟ ولی از عید تاحالا فقط تونستیم دو تا رصدبریم اون هم با هوای نیمه ابری.
ما همیشه غبار داشتیم ولی تو تابستان این همه ابر نداشتیم. الان مدتیه مثلا به مدت چند روز متوال اسمان در طول کل روز ابره وبسیار گرم.حالا کی میخوان این ابرا برن خدا میداند.![]()
رصد در شهر های غرب کشور در این روز ها واقعا سخته میدونی چرا.........................
چون...
1.آلودگی نوری شهر ها و از جمله ماه در تثلیث اول از یه طرف و
2 . گرد و خاک و غبار آیمان موجب میشه که نتونیم توی شهر رصد خوبی داشته باشی .
بیرون از شهر هم مشکلات خودشو داره از جمله گرگر ها و حیوانات وحشی.....!!!!!!!!!!!!!!!!!
این سرا را سزا بیش از این است ....
واقعا مسخرست که آلودگی نوری به چنین معضل بزرگی تبدیل شده در حالی که هنوز خیلی از جاهای شهر هستند که به خاطر نداشتن چراغ و تاریکی خیلی ناامنند! مثلا اگه یه شب برین زیر پل مدیریتو ببینین متوجه می شین با اینکه خیلی تاریک و خطرناکه ولی نور افکن های بالای پل آسمونو روشن می کنن و مانع دیدن ستاره ها می شن! یعنی هم باید از جونتون بگذرید هم هیچی نبینید!!به قول بعضیا نورافکن ها و چراغا به جای اینکه زمینو روشن کنن نورشونو به آسمون می پاشن! یا مثلا همین خیابون شهرداری (انزدیک میدون قدس) از ساعت 9 به بعد دیگه هیچی دیده نمی شه چون پیاده رو رو بستن تنها منبع نورشم چراغ مغازه هاس که ساعت 9 می بندن می رن خونه هاشون! من فک می کنم راه مقابله با آلودگی نوری کم کردن یا خاموش کردن چراغا نیست بلکه اصلاح ارتفاع و سرپوششونه!
من با دوربین دو چشمی 20در 80 تو اسمون اصفهان تونستم چند تا از اجرام مسیه رو رصد کنم مثل m42 m22 m6 m31 و... از لحاظ امنیت رصد درون شهر خیلی با صرفه تره برای خود من بارها پیش اومده که به رصد خارج از شهر رفتم البته نه با تور رصدی حدود نیم ساعت بعدش به خاطر ازار واذیت حیوون ها و صداهای عجیب و غریب به خونه برگشتم !!!!!!!! مهمترین چیز در رصد خارج از شهر امنیتتونه که باید تضمین بشه
زورق اندیشه ام آرام
بگذرد از مرز دنیاها
همه این مشکلاتی رو که گفتید درسته قبول ولی تو شهر چشمای تیزبین لازمه و یکمی حوصله و دقت!!
کسی از دنباله دار GARRAD خبر داره؟؟؟
این دنباله دار رو یکی از دوستام چند روز پیش تو تهران دیده،حتی دنبالش با یکمی دقت واضح بوده،پس بهتره خوب خوب بگردیم و بعد بگیم نتونستیم!!! درسته؟؟؟
اینم عکس موقعیت فعلی همون دنباله دار با قدر9 : (رصد کنید و گزارششو حتما قرار بدید ممنون)
البته با استاری نایت آپدیت شده میشه پیدا کرد ها!!!
عاشق دستپخت مادرمم
اگرم سرد باشه مشکلی نیس
در عوض یه ادویه ای می زنه که بکره
تو هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه
orion سابق!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)