سلام به اعضای سایت
این تاپیک مربوط است به اظهار نظر در مورد لنز های پیشنهادی و مناسب برای عکاسی نجومی
لطفآ نظراتتون رو در این مورد مطرح کنید
با تشکر
سلام به اعضای سایت
این تاپیک مربوط است به اظهار نظر در مورد لنز های پیشنهادی و مناسب برای عکاسی نجومی
لطفآ نظراتتون رو در این مورد مطرح کنید
با تشکر
هر لنزي كه بتونه f كمتري داشته باشه ، يعني ديافراگم كمتري بتواند داشته باشد، در حقيقت نور بيشتري جمع اوري كند
مثل لنز 50mm
85 mm
البته در عكاسي نجومي بهتر است كه از لنز هاي زوم استفاده نكنيم ، مثلا ١٨-٢٠٠ ، اما عكاسي نجومي با اين لنز ها محال نيست و گاهي مي توان عكس هاي بسيار خوبي انداخت .
لنز هاي تك بيشتر توصيه مي شود (50-85-18 mm)
با تشكر منتظر نظرات هستم.
گيرند همه روزه و من گيسويت / جويند همه هلال و من ابرويت
از جمله ي اين دوازده ماهِ تمام / يك ماه مباركست و آن هم رويت
سلام ....یکی از دوستام برای دوربین زنیت 122 یه لنز تله و یا واید از من سراغ گرفت میشه منو راهنمایی کنید که منم دوستمو راهنمایی کنم؟؟
عاشق دستپخت مادرمم
اگرم سرد باشه مشکلی نیس
در عوض یه ادویه ای می زنه که بکره
تو هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه
orion سابق!!!
یه سوال
لنز واید ی که بتونی کل 180 درجه رو پوشش بده تو ایران هست؟؟؟؟یعنی کل دورتادور افق + اسمون و عکس بگیره!!
بله هست.
لنز 8mm sigma برای دوربینهای فول فریم و لنز 4.5mm sigma برای دوربین های ضریبدار(غیر فول فریم).
البته این lens ها در زمره ی lens های fisheye (چشم ماهی ) قرار میگیرن.
این lens ها همون طوری که از اسمش میشه فهمید مثل چشم ماهی عمل میکنن و میتونن بیشترین angle of view رو فراهم کنند.
ولی استفاده از این lens ها رو اصلان توصیه نمیکنم چون که علاوه بر گرونی(بیش از 1200 $) تمام عکس هاتون با exaggerated perspective روبه رو میشن.(کلآ دفرمه میشن)
استفاده از lens های fisheye فقط در موارد خاص توصیه میشه.
کلآ بهتره که از از تکنیک panorama استفاده کنید.هم ارزون تره(با هر لنزی میتونید عکاسی کنید)، هم عکس های زیبا تری میگیرد.
ویرایش توسط ebrahim : 11-06-2010 در ساعت 08:03 PM
سلام ...
میشه توضیح بفرمایید که چگونه در عکاسی نجومی از تکنیک پانوراما استفاده کنیم ...
درسته زیاد کاربرد گسترده ای ندارن ولی اگه باشه و کل آسمونو رو یکجا بگیری خیلی عالیه!
کاربرداش می تونه همین باشه :
- هر روز از اسمون عکس بگیری و حساب کنید که در طول سل چند روز آفتابی و چند ابری + درصد توزیع ابرها که میتونه واسه ساخت یه رصدخانه مفید باشه
- میتونیم در طول یک شب هر دقیقه باهاش از کل آسمون در هنگام بارش شهابی غکی بگیریم و نزاریم یه دونه شهاب رو از دست بدیم! و کلی کارای تحقیقاتی و شناسایی این شهابها
- میشه درصد فضای آسمون رو در محل رصد تعیین کرد.و یه نقشه درست کرد و داد به برنامه های نجومی که تمام پدیدهای رصدی رو دقیق و با توجه به گرفته بودن افق و ساختمون و این حرفا!
- بررسی خوده اسمون مثلا بررسی سپیده سدم و نور های سپید گاهی!
- اگه بشه میتونیم مثله آسمان نما تصاویر رو بندازیم روی گنبد(البته فکر میکنم بشه) و تصاویر واقعی اسمونو نشون بدیم به علاقه مندان
فعلا اینا به ذهنم رسید.
.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)