سلام به اعضای سایت
این تاپیک مربوط است به اظهار نظر در مورد لنز های پیشنهادی و مناسب برای عکاسی نجومی
لطفآ نظراتتون رو در این مورد مطرح کنید
با تشکر
سلام به اعضای سایت
این تاپیک مربوط است به اظهار نظر در مورد لنز های پیشنهادی و مناسب برای عکاسی نجومی
لطفآ نظراتتون رو در این مورد مطرح کنید
با تشکر
ما را، نه غم دوزخ است و
نه حرص بهشت...
من هم با حرف فرشاد موافقم. لنزهای کنون مسلما خیلی بهتره. بنظرم با توجه به بودجه ای که آقا (مرتضی داره گزینه 22-10 خوبه. دیافشم خیلی مساله نگران کننده ای نیست. من با لنز 55-18 خود دوربین عکسای قابل قبولی گرفتم. یه لنز 50 هم دارم با دیاف 1.8 که خیلی کم پیش میاد با این دیاف عکس بگیرم. f باز برای مناطق خیلی تاریک مناسب.
در خرابات مغان نور خـــــــــــــدا میبینم
این عجب بیـــــن که چه نوری ز کــــــجا میبینم
Follow Me On YouPic
البته بنده فکر میکنم که هزینه لنزهای کنون یکمی زیاد هست. چون توی لنزهای واید؛ کنون و سامیانگ تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند و کنون بیشتر برند خودش رو یدک میکشه که قیمتهاش بالا هست.
تاکید دارم که بله؛ کیفیت وایدهای کنون از دیگر برندها بهتره.
اما در لنزهای زوم و تله؛ کنون خیلی بهتر عمل کرده که شاهد افت کیفیت جزئی هستیم که در لنزهای متفرقه این افت کیفیت به تبع خیلی بیشتر هست.
یه چیزایی بعدا معلوم خواهد شد؛ صبر باید و همت!
سلام علیکم ، خواستم بدونم دوستان و اساتید دوربین های dslr مثل سری eos را برای عکاسی نجومی پیشنهاد می دهند یا دوربنی های dsl-like که سوپرزوم هستند مثلا canon sx50 hs ؟تشکر
سلام بر دوستان عزیز
همین چند روز پیش یکی از اگهی های فروش رو دیدم یادم نمیاد تو کدوم سایت بود.لنز 37 میلی متر آنالوگ رو که من خودم دارم داشت میداد 80000 تومان.میگفت میتونید با یک مبدل ساده تبدیل به لنز دوربین های کنون کنید و به همین دلیل قیمت این لنز اینقدر بالا هست.میشه راهنماییم کنید؟اون مبدلش چیه؟؟؟از کجا میتونم تهیش کنم؟؟؟
آخرین سنگر سکوت،حق ما گرفتنی نیست
سلام بر شما
اولا که قیمتش اونقدر هم بالا نیست!!! هشتاد هزار تومن !!!!
در مورد تبدیل هم بستگی داره به اینکه لنزش چه نوعی باشه.این تبدیل ها در ناصر خسرو به راحتی پیدا میشن و بسنه به مانت لنز قیمتهای متفاوتی دارن ( بین ۵۰ هزار تا ... )
بعضی هاشون نیاز به تبدیلی دارن که فقط یک قطعه مکانیکی هستش مثل T-Ring هایی که دوربین رو به تلسکوپ وصل میکنه و بعضی دیگه قطعه ای اپتیکی هستن که هم گرونترن وهم مقداری افت کیفیت ایجاد میکنن.اگه مدل لنز ایشون و مانت اون رو دقیق بفرمائید راهنمائیتون میکنم.
ما را، نه غم دوزخ است و
نه حرص بهشت...
باسلام خدمت دوستان
تو بازه 600 هزار تومان یک لز زوم میخواستم بگیرم بیشتر برای عکاسی در فوکال بالا مثل تلفیق مناظر زمینی با ماه دو لنز زیر برخوردم( فوکال 1000 میلیمتر دارم که توسط تلسکوپ 90 آکرو سلسترون شات میگیرم فوکال پایین تر میخوام )
Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III با قیمت 500 تومان
Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II با قیمت 495 تومان
میخواستم دوستان راهمایی ایم کنند کدام لنز مناسب تر هست
بادی ایی که میخوام استفاده کنم 400 دی هست
تو اتلیه هم بشه از تله اش استفاده کرد( تله 100 تا 135 اش هم عالی هست) البته با یک بادی دیگر
راستی لنز سیگما هم اگر مناسب کار ام دیدید لطف کنید با قیمت پیشنهاد بدید ممنون میشم
منتظر راهنمایی دوستان هستم
باتشکر و عرض ادب
سلام بر شما دوست عزیز،
در ابتدا فکر میکنم که یکمی قیمت هر دو لنز بالاتر از اینها باشه ( البته نه زیاد )
- لنز زوم پیشنهاد میشه که سمت سیگما نرید، چون خطالی رنگی اون کمی بیشتر از مدلهای کنون هست. اما در لنز های واید این امر صادق نیست.
- به دلیل اینکه میخواید توی آتلیه استفاده کنید، لنز 55-250 کارایی بیشتری به نظرم داره ، از اونجایی که این لنز برای عکاسی پرتره کمک زیادی میکنه چون محیط اطراف و پشت سوژه - اگه بخوایم به صورت ساده بگیم - مات میوفته که توی عکس، باعث مهم جلوه دادن سوژه شما خواهد شد
اما باید به یه نکته دیگه هم اشاره کرد، اینکه برای تلفیق ماه و مناظر زمینی، فاصله کانونی 300mm بیشتر 250mm به کار شما میاد ( در ظاهر اختلاف آنچنانی ندارند، اما در برخی موارد پی به تفاوت آشکار و تاثیر همون 50mm خواهید برد ).
با توجه به 2 نکته بالا، باید در نظر گرفت که شما بیشتر برای چه هدفی میخواین لنز رو تهیه کنید
با تشکر
یه چیزایی بعدا معلوم خواهد شد؛ صبر باید و همت!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)