در این تاپیک سعی می کنیم با کمک دوستان برخی از سایت های نجومی معتبر و مهم را که بازدید از آنها خالی از لطف نیست را معرفی نماییم تا دوستان از آنها بهره مند گردند
========================================
سایت هایی که در این تاپیک معرفی شده است.
لینک
در این تاپیک سعی می کنیم با کمک دوستان برخی از سایت های نجومی معتبر و مهم را که بازدید از آنها خالی از لطف نیست را معرفی نماییم تا دوستان از آنها بهره مند گردند
========================================
سایت هایی که در این تاپیک معرفی شده است.
لینک
ویرایش توسط yperseusy : 08-16-2013 در ساعت 09:36 PM
al-psp, ali zeynali, Arta.kh, javadstar76, milad77, mobi, mohsen moazen, Mojtaba.M, mr mohamadreza, nakhodaye aseman, Negar Najafi, noori, rostam, Saeed Jafari, shahrzad.bmq, skynight, squall, subaro, محمدرضا صادقیان, yperseusy, zahra eDson, Zahra Ham, Zahra Shakeeb, zeinab ashouri, امیر عباس, حمیدرضا, حسین زارعی, رخساره روشنی, رضا طامهری, سیاره ی ناهید, شعری
سايتي كه مي توانيد خورشيد را به صورت كاملا انلاين در اينترنت ببينيد، هم لكه هاي خورشيدي ، هم كورونال ها ، هم باد ها ، و در يك پروژه نجومي هم مي توانيد خورشيد خراش بيابيد ، يعني دنباله دار هايي كه با فاصله ي اندكي از خورشيد از كنار خورشيد مي گذرند! ، تا بحال ١١٠٠ خورشيد خراش توسط منجمان اماتور يافت شده كه بيشتر انها را منجمان ژاپني كشف كرده اند ( البته منجماني كه پاي اينترنت در همين سايت در حال رصد هستند!!!)
sohowww.nascom.nasa.gov/
گيرند همه روزه و من گيسويت / جويند همه هلال و من ابرويت
از جمله ي اين دوازده ماهِ تمام / يك ماه مباركست و آن هم رويت
سايتي كه طبق گفته ي منجمان مطرح ، از نان شب براي ما واجبتر است...
تمام اطلاعات رصدي ، و اتفاق هاي تازه كه در اسمان شب افتاده در اينجا معرفي مي شود ...، سايتي خوب براي فرستادن عكس هاي نجومي رخداد ها مثل كسوف ، خسوف ، بارش هاي شهاب ، شفق هاي قطبي ، تجمع سيارات ، مقارنه ها ، اختفا ها ، گذر ها(!!!)و ...
www.spaceweather.com
ویرایش توسط شايان سليم شهشهانى : 08-26-2010 در ساعت 09:18 PM
سايتي خفن براي دوستداران ماهواره ها و رصد انها يا عكاسي دور و نزديك از انها ...
با دادن مكان رصد خود به اين سايت ، مي توانيد اطلاعات جامع و كاملي درباره ي بيشتر ماهواره ها مثلا ايستگاه بين المللي بدست بياوريد كه مثلا كي از بالاي سر شما رد مي شود ، از كجا بالا مي ايد ، چقدر در اسمان مي ماند ، قدرش چقدر مي شود و..
www.heavens-above.com
اي پي او دي فارسي:
در اين سايت هر روز عكسي از عكاسان ايراني كه قشنگتر از بقيه بوده به نمايش گذاشته مي شود ،
ضمنا عكس فرستادن براي اين سايت بسيار راحت است ، و به نمايش گذاشته شدنش راحت تر!
www.apod.ir
در این سایت شما می توانید نقشه های آسمان را دریافت کنید
http://www.learnwhatsup.com/astro/index1.shtml
اگر عاشق ديدن عكس هاي نجومي هستيد ، اين سايت را از دست نديد ،
موسس اين طرح بابك امين تفرشي خودمان است( عكاسي از اسمان و تلفيقش با زمين) ، ٣ تا از عكاسانشم ايراني اند (بابك امين تفرشي ، امير حسين ابوالفتح و اشين دانيلي ذاكاريان) , و اينكه مي توانيد براي اين سايت و قسمت quest gallery ان عكس بفرستيد ، در صورت تاييد عكس شما توسط كارشناسان توان ، عكس شما به معرض نمايش گذاشته مي شود
اگر با ديدن عكس هاي اين سايت به وجد نيامديد ، شما دوستدار نجوم نيستيد...!
www.twanight.org
ویرایش توسط شايان سليم شهشهانى : 08-26-2010 در ساعت 10:39 PM
دراین سایت مدرسان نجوم می توانند چیزهای خوبی پیدا کنند:
http://amazing-space.stsci.edu/eds
اين سايت مخصوص اخبار نجومي ، اخبار هوا فضايي ، رخداد هاي پيشروي فضايي و مطالب ديگري است كه مطمئنا براي يك منجم بسيار جالب خواهد بود ، اين سايت بسيار معتبر است ، و ضمنا براي تقويت زبان انگليسي توصيه مي شود!
www.spaceflightnow.com
اگر اسمان الوده به نور شهر شما را از رصد زده كرد بهتر است به فكر رصد اينترنتي باشيد..
پس از عضويت در اين سايت شما مي توانيد به دسته بنديه اجرام سماوي بپردازيد ، اجرامي كه توسط تلسكوپ عكاسي شده و در اختيار مردم قرار داده مي شود تا با اين دسته بندي كمكي شگرف به ديد ما نسبت به جهان شود...!
www.galaxyzoo.org
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)