گوشزد:
اگر اینترنت شما پرسرعت نیست، برای نمایان شدن تصاویر مدتی باید صبر کنید
همانطور که می دانید اولین برنامه از مجموعه برنامه های ستاره های بی آسمان اجرا شد.
این برنامه توسط 6 نفر از کاربران فروم که عبارتند از:
1. محمد حسین اربابی فر (moha)
2. مهدی نوابی (مهدی نوابی)
3. ستاره بنیادی (ستاره بنیادی)
4. رضا شعبانی (rezash)
5. نادیا پوروقار (nadia)
6. محمد پیام بهرام پور (پیام بهرام پور)
انجام شد.
حدود ساعت 7:15 دقیقه برنامه را شروع کردیم. به بچه ها (که حدود 12 نفر بودند) بادکنک و ستاره داده شد. زحمت ستاره های شب تاب رو آقای نوابی کشیدند و بادکنک ها هم برای شرکت آوااستار بود.
اول بچه ها به دلیل این که معمولاً از این برنامه ها دیده بودند و فقط عده ای می آمدند و عکس می گرفتند و بعد هم چون عکسشان برای مجلات محیا بود می رفتند و پشت سرشان را هم نگاه نمی کردند زیاد به ما نزدیک نمی شدند.
اما بعد که دیدند ما کمی با بقیه تفاوت داریم و آنها را برای خودشان می خواهیم، خیلی راحت تر شدند.
اول با بچه ها آشنا شدیم و سعی کردیم که کمی با آنها صمیمی شویم.
قرار شد که بچه ها یک فوتبال دستی ده گله (+ یک گل طلایی) بزنند و بعد برنامه را شروع کنیم.

بعد از این که بچه ها فوتبالشان تمام شد (پرسپولیس با حمایت خانم بنیادی برنده شد!) به بچه ها کتاب ستاره شناس آینده و یک خودکار رنگی و یک ستاره داد شد. بچه هایی که بعضی از آنها از تمام سختی هایی که ما در عمرمان کشیده ایم و خواهیم کشید بیشتر سختی کشیدند.
برای همین است که فاطمه کوچولو خیلی سخت لبخند می زد.
بعضی از بچه ها هم علاقه ای نداشتند که غریبه ها را ببینند برای همین سعی کردند که نیایند ولی ما به اتاق آنها رفتیم و سعی کردیم که با یک کتاب و یک خودکار رنگی و یک ستاره و یک لبخند خوشحالشان کنیم.
وقتی دانیال لبخند می زد، فقط ما خوشحال نمی شدیم قطعاً مادرش که شاید از او بیشتر سختی کشیده است، لحظه ای راحت می شد که عزیز دلش کمی خوشحال است و لبخند می زند.
عزیز دلی که فردا باید شیمی درمانی کند و کلی سختی بکشد.
بعد از این برنامه هم قرار شد که کمی رصد کنیم برای همین به تراس جنوبی ساختمان محک رفتیم تا کمی با آسمان و ستاره ها آشنا شویم و با دوربین دوچشمی آقای شعبانی کمی رصد کنیم (هرچند در این آسمان آلوده کار زیادی نمی توان کرد.)
بعد از رصد یک پاورپوینت کوتاه داشتیم که من در مورد اندازه های عالم صحبت کردم که این پاورپوینت پیوست این پست هست.
گوشزدها:
1. ممکن است است این گزارش کمی ایراد داشته باشد (تا فردا اصلاح کامل می شود)
2. عکس ها همه از آقای نوابی بود بجز عکس آخر که از خانم پوروقار بود.
3. از همه تشکر می کنیم که در این برنامه بودند و کسانی که ما را از دور کمک کردند (مثل ستاره کوچولو، شرکت آوااستار و مجله آسمان شب)
4. این تصاویر با اجازه خانواده ها منتشر شده است.
دوستان عزیز اولین برنامه به پایان رسید، تجربیات خیلی خوبی حاصل شد و بخشی از اهداف خود نائل شدیم، درواقع می دانیم که در برنامه های بعد چه کارهایی می توان انجام داد و به طور کلی برنامه ی بسیار خوبی بود.
امیدواریم در برنامه های بعدی افراد بیشتری نیز حضور داشته باشند و این که حتماً حتماً نظرات خود را به ما بگویید چون ما نمی خواهیم حتی یک لحظه هم مثل قبلمان باشیم. همواره باید صعود کنیم.
ضمناً یک خبر خوب
بسیاری از جاهای دیگر با الگو گرفتن از ستاره های بی آسمان این کار خیر را شروع کرده اند.
با یکی از مسئولین مرکز علوم و ستاره شناسی صحبت می کردم که ایشان گفتند از طرح ستاره های بی آسمان الهام گرفته ایم و برای بچه های بی سرپرست و .... برنامه اجرام می کنیم.
این خبر خیلی خوبی است و امیدواریم که با تبلیغات شما دوستان این خبر بسیار خوب منتشر شود و این که باعث شود این فرهنگ خوب در کشورمان نهادینه شود.
در پایان هم باید بسیار بسیار از آقای rezash یعنی همون آقای رضا شعبانی تشکر کنیم که زحمت کشیدند من و محا و خانم پوروقار رو به محک رساندند و از آقای محا (محمد حسین اربابی فر) بسیار بسیار بسیار بسیار متشکرم که زحمت کشیدند وقتی رسیدند خونه، طی یک حرکت خیلی خیلی مردانه من و خانم پوروقار رو رساندند اون طرف شهر (محا جون دستت درد نکنه)
پاورپوینت فوق الذکر با حجم 11 مگابایت قابل دانلود است (شرمنده یکم سنگینه! عکسا سنگینش کردن وگرنه 19 صفحه هست.)
از اینجا دانلود کنید
به نظر می رسد که در آپلود سنتر مشکلی به وجود آمده و عکس ها نمایش داده نمی شود برای همین تمام عکس ها در یک فایل زیپ با حجم یک و نیم مگابایت پیوست این نامه است
فایل پیوست 1565