با سلام
چون تایپیکی در رابطه با این موضوع مهم که سالانه هزاران گزارش از آن در رسانه های رسمی و غیر رسمی انتشار میابد ندیدم تصمیم به باز کردن این نوشته گرفتم که در مقوله نجوم تقریبا" مهمه.
اگر افراد عامه در دور و برمان بدانند که تا حدودی سر و کارمان با اسمان است احتمال قریب به یقین سراغ این مبحث خواهند رفت.و تا حدودی انتظار دارند جواب معقولی(اگر نگیم محیرالعقولی)بگیرند.

معلوم نیست کدومشون توی عکس مریخ نورد کنجکاوی انگشت انسان پرتاب کرده؟
این آدم فضایی ها چقدر شوخ طبع و بامزه هستند
فکر کنم خاک مریخ یکی از عواملی باشه که در شناخت مریخی ها به ما کمک میکنه و بعد آب کلاهکهای قطبیست. محیط مریخ به گونه ای است که میتوانیم یقین پیدا کنیم موجوداتی هستند که با اون محیط سازگار هستند و در آن زندگی میکنند
اما چه موجوداتی و چه نوع زندگانی ؟ آیا میشه تصور کرد که آنها در شهری زندگی میکنند با یک حفاظ شیشه ای یا ژلاتینی یا شاید هم با ساخته ای از مواد مرموز دیگر ؟ به گونه ای که ما اونها رو اصلا نمیبینیم ام اونها جلوی چشمان ما و رباتهایمان هستند
فکر کنم باید ماهیت یوفوها رو از لحاظ زمین شناسی درک کنیم و بعد به وسیله محیط موجود در مریخ ساختار آنها رو حدس بزنیم تا به شکل فرضی آنها پی ببریم بخاطر اینکه ممکنه موجوداتی عجیبتر از آنچه رو که در ذهنمان پرورش دادیم صورت بگیره
خیلی دلم میخاد بدونم که در میان موجودات فضایی خوبی معنی داره یا مکر و حیله معنی داره آیا ریا معنی داره آیا محبت معنی داره ؟ آیا پیشرفت علم و دانش به صورت پله پله معنی داره یا به صورت غریزی زندگی میکنند و اگر هم علم و دانشی دارند حتی فراتر از دانش انسان به صورت غریزی وجود داره یعنی از قدیم این دانش بوده و تا به حالا همان دانش وجود دارد و هیچ تغییری نکرده است ؟