منظورم از منسوخ شدن این روشها این نبود که اشتباه هستن اما از لحاظ پزشکی بی تأثیره و تابحال دیده نشده که کسی با ساکشن، بستن بالای محل گزش و ... بهبود پیدا کنه و در نهایت همگی (چه امدادرسانی شده با روش قدیمی چه نشده) در صورتی که پادزهر بهشون تزریق نشه سرنوشت مشابهی پیدا میکنن. همونطور که خودتون گفتین از این روش ها دیگه تو کشورهای پیشرفته غربی استفاده نمیشه و صرفاً سعی میکنن مصدوم رو با حداکثر سرعت ممکن برای تزریق پادزهر به بیمارستان برسونن.
با ساکشن شاید بشه مقداری از سم که در داخل محل زخم باقی مونده رو خارج کرد ولی فایده ای نداره چون عمده سم مار بداخل رگها و مایعات بدن تزریق شده که این خودش بتنهایی از دوز موأثر سم عبور میکنه. اون بخشی که با ساکشن خارج میشه شاید حتی 1 درصد از زهر تزریق شده مار هم نباشه. درست مثل شربتی رو میمونه که به داخل بطری آب ریخته شده و ما فقط لبه شربتی شده بطری آب رو تمیز کنیم در حالی که قسمت اصلی شربت با آب بطری مخلوط شده. بنابراین تنها راه چار همون تزریق پادزهره. البته همونطور که گفتین تو ایران امدادرسانی خیلی ضعیفه. چه بسا اگه طرف داخل همون بیمارستان هم مار گزیده بشه فوت کنه چون اصلاً پادزهرش رو ندارن!
بخاطر همین ضعف امداد رسانی تو ایرانه که من روش پیشنهادی خودم رو گفتم (تنتور ید) که اونهم بعید میدونم جواب بده ولی اونو تو سفرهای رصدی بهمراه داشته باشین بد نیست (البته یه بار رو خودم روی زهر دراکولا بتادین رو امتحان کردم بخوبی جواب داد و اصلاً زخمش از یکی دو میلیمتر بزرگتر نشد). در هر حال هیچ روش فیزیکی نمیتونه زهر حل شده در داخل خون رو از اون جدا کنه مگه اینکه از یک روش شیمیایی استفاده بشه (پادزهر).
یه چیز دیگه اینکه منبع من هم مثلاً دانش نامه آنلاین ویکی پدیا بود ها! معتبر تره!