این تاپیک محلی است برای نوشتن پیام های تسلیت و ابراز همدردی
امیدواریم که جزء تاپیک های کم ارسال باشد...
این تاپیک محلی است برای نوشتن پیام های تسلیت و ابراز همدردی
امیدواریم که جزء تاپیک های کم ارسال باشد...
*sh, 169, Ahmad, amasird, Amin-Mehraji, Amir Ali Sobati, andromeda-s, andromeda.s, animalvilage, arefe jafarzadegan, Astronomer, Astronomy*, Atila Poro, Atlantis777, BehzadQ, doostesetareha, Ehsan, fampersi, gandom, geologist, Hamid (@_@) Reza, Hesaby, Hojjat Zafarkhah, javadstar76, Kianoosh.S, lagharsho, m.aryayi, m.m.e.w, Mahdieh. GH, melika bidabadi, mh.noori, mobi, mohammad_reza, Mojtaba.M, moonlight13, na3r, nakhodaye aseman, Neda Jafari, Negar Najafi, Negin_GH, nima, noori, parisa, parsigol, parvin, planetstruck, poonehmedia98, razejazbcom, reza3000, rezash, rock_iml, roset, rostam, Sadrieh fatoorchi, Saeed Jafari, saiede, sara sadeghian, sara zare, sasan20oo20, Setare KOchOlO, shahrahan, shiva, skynight, subaro, Sunrise, sunriseprime, s_karam76, Taha Nagahi, tahoo, Tara, م.ح.اربابی فر, محمد مهدی محمدی, محمدرضا صادقیان, هانیه امیری, پیام بهرام پور, vega, venus500, visaplus, yasiii, yperseusy, |Alireza|, آسمون, امین, حامد پورخرسندی, حسین زارعی, خشایار زمانیان, ریحانه نوروزی, رخساره روشنی, رضا طامهری, سیاره ی ناهید, ستاره بنیادی, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, علی ابراهیمی سراجی
سلام
درسته که من جناب آقای اربابی فر رو نمیشناسم ولی غم از دست دادن یک نزدیک سخته مخصوصا که عمو باشه دوست نادیده ما رو هم در غمتون شریک بدونین روحشان قرین رحمت الهی باشه
انشا الله آخرین غمتون باشه
سلام
سلم محا جان من هم تسلیت میگم این غم بزرگ رو ...
امیدوارم در زندگی با استقامت باشی و در مقابل ناسازگاری های این دنیای بی مروت با قدرت بایستی![]()
[CENTER][COLOR="navy"][B]as days and nights,
would pass me by
i tell myself that i was waiting for a sign
then she appeared,
a love so fine,
my valentine[/B]
[/COLOR]:ORLY::ORLY::ORLY::ORLY:
[/CENTER]
واقعا از شنیدن این خبر متاثر شدم. جناب اربابی فر تسلیت عرض میکنم، انشالله دیگه غمی توی زندگیتون نبینید. روحشان شاد
وقتی خدا را دیدم که مشکلم را حل می کرد، من به توانایی او ایمان می آوردم
و وقتی حل نمی کرد
می فهمیدم او به توانایی من ایمان دارد...
خوب بنده هم به رسم دوستی این اتفاق رو به خانواده و همچنین شما تسلیت عرض میکنم .
انشاالله همیشه سلامت و پایدار باشید .
همچنین امیدوارم دیگه از این اتفاق های دردناک برای هیچ یک از اعضای فروممان اتفاق نیفتد .
این سرا را سزا بیش از این است ....
با خبر شدیم عموي خانم شادی حدادی زاده به رحمت خدا رفته اند.
ضمن عرض تسلیت به ایشان، دعا میکنیم که روح آن مرحوم غرق در رحمت الهی و شادی باشه. از خدا برای ایشون و خانواده محترم صبر بر این مصیبت را
طلب می کنیم.
*sh, af.skylover, Amin-Mehraji, Amirali, arashgmn, Astronomy, Ehsan, fampersi, gandom, gissoo, javadstar76, mahdad_haghighi, Mehrzad-jupiter, mohsen4465, Mojtaba.M, Mostafa, nakhodaye aseman, rezash, roset, rosokh2004, Saeed Jafari, safari, sasan20oo20, Setare KOchOlO, solh, stargazer, subaro, م.ح.اربابی فر, مهدی ناصری, نازنین زهرا, هانیه امیری, آسمون, رخساره روشنی, شادی حدادی زاده
براي خانم شادي حدادي زاده و خانواده ي محترمشان آرزوي صبر و سلامتي داريم.
آرزوی صبر برای شادی عزیزم و خانواده محترمشون دارم
ساقی به دست باش که این مست می پرست. چون خم ز پا نشست و هنوزش خمار توست
واقعا متاسفم شادی جان
تسلیت من رو هم صمیمانه بپذیر
امیدوارم خدا به خودت و خونوادت صبر بده و غم آخرتون باشه
ایشالا از این به بعد همیشه زندگیت سرشار از شادی باشه و ما هم بهت تبریک بگیم
برگ در انتهاي زوال مي افتد و ميوه در ابتداي کمال … بنگر که چگونه مي افتي ؟!
شادی جان منم تسلیت میگم خیلی ناراحت شدم وقتی شنیدم.
انشالله هیچ غمی توی زندگیتون نبینین و همیشه زندگیتون پر از شادی باشه. خدا بهتون صبر بده
روحشون شاد
وقتی خدا را دیدم که مشکلم را حل می کرد، من به توانایی او ایمان می آوردم
و وقتی حل نمی کرد
می فهمیدم او به توانایی من ایمان دارد...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)