این تاپیک محلی است برای نوشتن پیام های تسلیت و ابراز همدردی
امیدواریم که جزء تاپیک های کم ارسال باشد...
این تاپیک محلی است برای نوشتن پیام های تسلیت و ابراز همدردی
امیدواریم که جزء تاپیک های کم ارسال باشد...
*sh, 169, Ahmad, amasird, Amin-Mehraji, Amir Ali Sobati, andromeda-s, andromeda.s, animalvilage, arefe jafarzadegan, Astronomer, Astronomy*, Atila Poro, Atlantis777, BehzadQ, doostesetareha, Ehsan, fampersi, gandom, geologist, Hamid (@_@) Reza, Hesaby, Hojjat Zafarkhah, javadstar76, Kianoosh.S, lagharsho, m.aryayi, m.m.e.w, Mahdieh. GH, melika bidabadi, mh.noori, mobi, mohammad_reza, Mojtaba.M, moonlight13, na3r, nakhodaye aseman, Neda Jafari, Negar Najafi, Negin_GH, nima, noori, parisa, parsigol, parvin, planetstruck, poonehmedia98, razejazbcom, reza3000, rezash, rock_iml, roset, rostam, Sadrieh fatoorchi, Saeed Jafari, saiede, sara sadeghian, sara zare, sasan20oo20, Setare KOchOlO, shahrahan, shiva, skynight, subaro, Sunrise, sunriseprime, s_karam76, Taha Nagahi, tahoo, Tara, م.ح.اربابی فر, محمد مهدی محمدی, محمدرضا صادقیان, هانیه امیری, پیام بهرام پور, vega, venus500, visaplus, yasiii, yperseusy, |Alireza|, آسمون, امین, حامد پورخرسندی, حسین زارعی, خشایار زمانیان, ریحانه نوروزی, رخساره روشنی, رضا طامهری, سیاره ی ناهید, ستاره بنیادی, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, علی ابراهیمی سراجی
من هم به نوبه خودم خدمت آقای ابراهیمی دوست خوب و استاد بزرگوارم و خانواده ایشان تسلیت عرض میکنم انشا ا.. غم اخرتون باشه![]()
جناب آقای سراجی
امیدوارم ما را نیز در غم خود شریک بدانید
با عرض تسلیت خدمت همراه همیشگیمان در فروم.
امیدوارم اسمان دل هیچ یک از دوستان رنگ ماتم نگیره و همیشه پر ستاره باشه.
وقتی آرامش را در خود نیابید, جستجوی آن در جای دیگر, کار بیهوده ای است.
از طرف خانم زارع و بنده از همهي شما دوستان به خصوص دوست خوبم آقاي امام كه لطف كردند و اين تايپيك را ايجاد كردند بسيار ممنونم. اميدوارم همواره در زندگي شما عزيزان شادي جريان داشته باشد و طول عمري با عزت را براي شما دوستان خواستارم و اميدوارم همواره در شاديهاي همهي شما دوستان سهيم باشيم. اين نكته را اضافه كنم كه مرحوم تودهزارع علاوه بر آنكه انساني بسيار معتقد و مومن بودند مسلط به كتاب و علم، علاقهمند به نجوم و مسلط به هيئت بودند و بنده از محضر ايشان درسهاي بسياري را آموختم. علاقهي خاص ايشان به اخبار و پديدههاي نجومي و رويت هلال بسيار وصفناشدني بود. و خوشحالم كه با چنين مرد شريفي آشنا شدم. از جمله گزارش رويت هلالي كه با حضور ايشان برگزار شد در لينك زير قرار ميدهم. گزارش رويت هلال صبحگاهي ذيقعده 1429
روحش شاد و يادش گرامي
با تشكر
علي ابراهيمي سراجي
25 بهمن 1389
تسلیت روحشون شاد
ديرزماني است كه حرفي برايم تكرار مي شود
حرفي كه هر روز از ذهن آشفته ام ميگذرد
اما در لحظه بيان همه به آن مي خندند
ولي ديگر مي خواهم فرياد بزنم
" من گم شده ام"
اقای سراجی تسلیت می گم. غم آخرتون باشه....![]()
بگذارید و بگذریدکسانی که باعث رنجش شما شده اند را فراموش کنید .
اجازه ندهید روی شما تاثیر بگذارند .
اما هرگز درسی را که به شما آموختند را از یاد نبرید .
انتخابهایی که می کنید و کشمکشهایی که روبرو می شوید , شما را برای زندگی آماده می کند ...
سلام آقای ابراهیمی سراجی.من هم واقعا متاسف شدم و به شما و همسر گرامی تون تسلیت میگم .
روحشون شاد
سلام
از احساس همدردی شما عزیزان و همه دوستان عزیز نجوم تشکر می کنم. و آرزوی طول عمر برای خانواده های گرامیان را از خداواند دارم.
با تشکر
سارا توده زارع
بسم الله الرحمن الرحیم
...و بشر الصابرین/ الذین اذا اصابتهم مصیبة قالوا انا لله و انا الیه راجعون/اولئک علیهم صلوات من ربهم و رحمة و اولئک هم المهتدون
و به صابران بشارت ده/ کسانی که هنگام وارد آمدن مصیبت میگویند ما از خداییم و به سوی او باز میگردیم/ بر ایشان درود و رحمت از طرف پروردگارشان نازل میشود و ایشان از هدایت شدگانند...*
به نظر من یکی از سخت ترین کارهایی که در زندگی باید انجام داد تسلی دادن به افرادی است که عزیزی رو از دست دادن!
خانم زارع و آقای سراجی؛
بارها این تاپیک رو خوندم و تا این لحظه توان نگاشتن مطلبی به جهت عرض ادب و تسلا به شما دو بزرگوار رو نداشتم.
از صمیم قلب برای آن مرحوم آرزوی رحمت و برای شما آرزوی صبر دارم.
به درستی که وعده خداوند حق است...
-----
*سوره مبارکه بقره آیات 155 تا 157
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)