گيرند همه روزه و من گيسويت / جويند همه هلال و من ابرويت
از جمله ي اين دوازده ماهِ تمام / يك ماه مباركست و آن هم رويت
نه اون قراني رو نخوندم واسه همين 5 ام شدم (هر چيزي كه توش عربي رو داشته باشه بخونم سر درد ميگيرم) نجوم به زبان ساده رو هم فقط فرمول ها رو خوندم
سوالاتش خيلي ساده است ، مثلا اينكه خورشيد در رشته اصلي است يا ترتيب قمر هاي گاليله اي يا تعريف ستاره هاي دور قطبي ، يا دوره تناوب نجومي زمين و مريخ رو ميدن بايد دوره تناوب هلالي مريخ رو حساب كني (اين يكي سخت ترين سوالشونه):orly:
علت اينكه راحت اول ميشي اينه كه همه كسايي كه ادعايي دارن ميرن پيشرفته در حالي كه جايزه نفر 5 مقدماتي با پيشرفته فرقي نمي كنه و هم نفر اول مقدماتي و هم پيشرفته تلسكوپ ميگيرن
بسنگي به محلي كه آزمون ميدي و كسي رو كه به عنوان مراقب مي فرستن داره ، امتحان ها همزمان برگزار ميشه ، زنگ بزن بهشون بپرس
ببخشيد من ديشب سوال ها رو چك كردم جايي رو نديدم كه ثابتي رو نداده باشن
doostesetareha تو هاليدي هم ديدم فقط همين دو تا ثابت تو اسمشون بولتزمن (بولتزمان) داشتن و مقدار شون هم يكي بود ميشه بگي چه ثابتي رو نداده بودن و براي كدوم سوال؟
یه چیز مسخره بگم ؟؟؟؟ اینکه منی که کد برگه ام سه بود ثابت بولتزمانو نداشتم بعد امروز دفترچه سوالای دوستمو که کد برگه دو بودو گرفتم اون هم ثابت بولتزمنو داشت هم بولتزمان !!! چرا اونوخ ؟؟؟
ثابت استفان بولتزمن 8-^10 * 67/5 که با سیگما نشون میدن - واحدشم وات بر متر مربع کلوین به توان چاهار -
ثابت بولتزمن که با کا نشون میدنو مساوی هستش با 23 - ^10 * 38/1
این فرقو میکنه !!!
سوالشم تو کد برگه دو سوالای تشریحی شماره 5 بود.
کوه استوار نیست ، پایی برای فرار ندارد ...
سلام به دوستان عزیز
اول این که پاسخنامه پیشنهادی اعضای تیم برای هر ۳ کد برگ رو می تونین از اینجا دانلود کنین:
پاسخ نامه تشریحی هم در حال تدوین است.کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://fiaot2011.persiangig.com/document/1st%20Step/7th-1389-90/پاسخ%20نامه.pdf
دوم بنابر اطلاعاتی که داریم کف شاید چیزی در حدود ۱۰٪ باشد
نظر شخصی من در مورد سوالات هم این است که سوالات ساده و بدون ایده جدید (برای مرحله ۱ مهم نیست) و کاملا منطبق بر مباحث بود. نکته بسیار مثبت هم حذف شدن سوالات حفظی است که بسیار حرکت خوبی است. متاسفانه اشکالات تایپی زیاد بود. (نبود ثابت بولتزمن در کد برگ ۳ و نبودن نمره بعضی از سوالات و...)
ببخشيد يك سوال
اگر كسي فقط 7 تا تست زده باشه ولي همش درست باشه چقدر احتمال داره قبول بشه ؟
تعیین این که چه کسی در این آزمون قبول می شود کار خیلی درستی نیست
مخصوصاً با درصدهایی که لب مرزهای سال قبل هستند
پیشبینی دقیق این که امسال چقدر سطح علمی تفاوت کرده خیلی آسان نیست
اما اگر فرض کنیم که شما همین آزمون را سال قبل می دادین:
باید درصد خود را محاسبه کنید
فقط توجه کنید که محاسبه ی درصد درست مانند آزمون های عادی نیست
یعنی امتیاز هر سوال را کنارش نوشته، شما باید آن را از مقدار نمره های غلط خود کم کنید و حاصل را تقسیم بر مجموع امتیاز ها بکنید و در صد ضرب کنید
اگر درصدتان حدود 8 بود (مانند سال قبل اگر فرض کنیم) قبول خواهید بود
اما کسانی که درصد آنها از 15 بیشتر باشد، تقریباً می توانند از قبولی خود اطمینان زیادی داشته باشند
خدایا!دست به تلسکوپت نزن،جاش خوبه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)