جواب کد 3 موجود نیست ؟!
من در سرزمینی زندگی میکنم که زبان آن پارسی است اما به آن فارسی میگویند چون عربی "پ" ندارد !!!
با اینکه میدونم گند زدم در حد المپیکو اگه گند زدنم ادامه داشته باشه بقالی سر کوچه هم بهم محل نمیذاره ولی ... ولی یه کوچولو امیدوار شدم به خودم !! نمره من شد 25 ! از بیسته ها ! شاگرد اول کلاس خودمم !:o_o:
کوه استوار نیست ، پایی برای فرار ندارد ...
ميشه در مورد سوال 30 توضيح بديد
و در مورد سوال 22 (شمالي بودن مشخصي ولي عرض جغرافيايي تخمينش سخته؟)
با اینکه می دونم برام زوده که نظر بدم اما سوالا زیادم سخت نبود و به نظر من کمی اسونم بود.
سؤالات كه فرقي نميكنه! فقط شماره ها تغيير كرده كه شما هم با معيار قرار دادن كد2 با تاپيك در ارتبباط باشيد!!!
خوب در واقع زياد سخت نبود! و كمي هم آسون بود ولي اين هميشه جو امتحان و رقابت هست كه كار رو خراب ميكنه!!!
22) راه هميشگي براي تشخيص شمالي بودن!!! چون گفته تصوير شرق پس دست راست به سمتش روبروي ميشه شمال!!! با اين وضعيت ستاره ها بيشترين ارتفاعشون رو در قسمت جنوبي سرسو طي ميكنند پس منطقه شمالي است!!!
خوب از روي تصوير تشخيص ميديد استوا رو! بعد زاويه اون با افق را تخمين ميزنيد كه كمتر از 45درجه است طبق گزينه ها مي گيريم 35 درجه!!! خوب ميدونيم ارتفاع ظهر براي جسم روي استوا ميشه متمم عرض پس عرض ميشه 55!! واضح شد؟
30) خوب بايد بگم من احساس مي كنم آقاي دانشي اشتباهي در حل اين سؤال داشتند!!!
راه ايشون درسته تا خط آخر كه استدلال ميكنند!!! ايشون تابع لگ شعاع رو بر حسب xوy نمودار بدست آوردند در حالي كه سؤال مي خواهد: تابع yبرحسبx با فرض ثابت بودن لگ شعاع كه بدين شكل ميشه: y=4x+c
كه y همون لگ تابش، x لگ دما كه معادل با دسته بندي طيفي است و c ثابتي است كه در خود ثبات لگ شعاع را داراست و جواب ميشود گزينه (الف)
اگه سوال 30 ميشه الف كه من نمره ام شد 48 (يك اسمايل خنده درست و حسابي نداريد!!)
(بقيه گزينه هاي پاسخي كه اقاي بهرام پور گذاشتن درسته؟)
يك چيز ديگه ، كارت من رو سر جلسه گرفتن ، من تا حالا جايي نديده بودم چنين كاري بكنند ، الان كد خودم رو ندارم ، مشكلي نيست ؟ از شما هم گرفتن؟
بماند در گلویت !! با شمام آقای آریایی !!
یه سوال خنده دار !! میگم امتیاز دادن به تشریحیا چه مدلیاس ؟؟ یعنی برا همون یه عدد 12 امتیاز یا بین رقم یکانو دهگان نصف کردن نمره رو ؟؟؟؟
نه مال مارم گرفتن کارتامونو ولی چه ربطی داره خب ؟؟؟ اعلام نتایج بر اساس اسامیه نه شماره کارت که !!
کوه استوار نیست ، پایی برای فرار ندارد ...
نه واقعا وضعا خرابه
من كه طي يك مباحثه با تني چند از المپيادي هاي ادوار گذشته (از طلايي المپياد جهاني تا كسي كه مرحله اول حذف شده) به اين نتيجه رسيدم كه با توجه به اينكه من تا حالا فقط دو روز قبل از مرحله اول المپياد خوندم و چون مرحله دوم فقط حل كردني و اطلاعات عمومي و رصدي به كمكت نمياد تصميم گرفتم كه نخونم و بي خيال المپياد شم !!
ولي اين دو روز فقط كتاب اقاي بهرام پور رو (كلا 40-50 صفحه) خوندم پس به شما هم نصيحت مي كنم كه به جاي نفرين من بريد اين كتاب ها رو بخونيد و قبول شيد
و يك توصيه ديگر براي المپيادي هايي كه ممكن است حذف شوند
در مسابقه سراسري نجوم ، شركت كنيد تا مرحمي باشد بر رنجتان من اون مسابقه رو تو يك ساعت قبل از امتحان خوندم (منبعش فقط نجوم به زبان ساده و يك جزوه در مورد قران (!!) بود) و در كشور پنجم شدم (سطح مقدماتي)
با توجه به اينكه شما براي المپياد خونديد اگه همون يك ساعت من رو بخونيد و با توجه به اينكه من امسال شركت نمي كنم ، مي تونيد در كشور به راحتي اول شيد و يك تلسكوپ جايزه بگيريد و بريد حالش رو ببريد!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)