با سلام
اين تاپيك به اين منظور ايجاد شده تا اعضاي گرامي ، كليه درخواست هاي نجومي خودشون رو مطرح كنند تا ساير اعضا به اونها كمك كنند .
با سلام
اين تاپيك به اين منظور ايجاد شده تا اعضاي گرامي ، كليه درخواست هاي نجومي خودشون رو مطرح كنند تا ساير اعضا به اونها كمك كنند .
ویرایش توسط stargazer : 12-18-2012 در ساعت 11:40 AM
3epid.n, Amirali, andromeda.s, aysa, javadstar76, maede.f, Mahdieh. GH, mehrnoosh00, melika bidabadi, Mojtaba.M, mr mohamadreza, nakhodaye aseman, rostam, Sadrieh fatoorchi, SAEED560, sasan20oo20, skynight, محمد مهدی محمدی, yperseusy, حسین زارعی, رخساره روشنی, رضا طامهری, شادي شهراييني, شعری, صادق مقامی
دوستان اگر کسی کتاب Secrets of Stargazing رو که از sky & telescope چاپ شده رو داشته باشه و در اختیار دوستان قرار بده، قطعاً کار خیلی خوبی انجام داده است! کسی این کتاب را مطالعه کرده است؟
ویرایش توسط stargazer : 12-18-2012 در ساعت 11:40 AM
پیام جان برو یوتوب بگرد!!! چندتا فیلم بیگ بنگ داره با صدا گذاری خیلی وحشتناک!!یا اینکه بری فیلم cosmos رو بگیری(فکر کنم اسمش همین بود) و مباحث کیها شناسی به صورت تکه تکه شده داره از جمله بیگ بنگ! یا اینکه همون فیلم مستند نجومی که شبکه 4 در مجموعه چهارسوی علم چندین بار گذشته و مجریشم همون بازیگر معروفه اس (لعنتی اسمش یادم نمیاد) تو اونم فیلم انیمیشن بیگ بنگ هست!!!
(دوستان اگه منو در هنگام تایپ این پستم میدیدید بیش از 20بار غلط املای داشتم البته این بخاطر یخ کردن دستام و بی حسی انگشتامه چون اینجا بعد از مدت ها یهبرف درست و حسابی اومد!! بالای 30 سانتی متر!!!)
.
آخه اين فيلم هاي شبيه سازي بيگ بنگ به چه دردي مي خورند ؟
در همه شان بيگ بنگ يك انفجار نوراني و پر سر و صدا ترسيم شده در حالي كه كسي توجه نكرده كه در آن زمان هنوز فوتوني وجود نداشت كه نوري باشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"رودولف فیرخو" فکر کنم سیبیلو بوده .
.................................................. .................................................. .................................................. ................................................
ای رفته به چوگان قضا همچون گوی ... چپ میرو و راست میرو و هیچ مگوی
کان کس که ترا فکند اندر تک و پوی ... او داند و او داند و او داند و اوی
از اینکه بدون رصد برم سر جلسه کنکور(که هیچ فرقی با شب اول قبر نداره) جان در عذابم! اگه میشه یه رصد توی عید بذارین!
درسته گندم دوست صمیمیه منه ولی خواهشن عید نزارید . یه پنج شنبه بزارید.
گندم جان من متاسفم ولی باید می گفتم .
زندگیت رو روی یک قاعده بنا کن
نه یک استثناء
آقای امام از رصد چه خبر؟
مشتری ها گلایه کردن که چرا ما رو رصد نمی برین؟
سلام به گندم خانم
راستش اين روزها شديدآ درگير ورژن جديد و تغييرات فروم هستيم . تصميم داريم انشاا... فروم رو تا قبل از سال جديد همه تغييرات لازم رو اعمال كنيم .
همونطور كه خدمتتون عرض كردم ، سعي ميكنيم در اواخر تعطيلات برنامه اي رو برقرار كنيم ( احتمالآ 11-12 فروردين )
اگر اين موضوع 100 درصد شد از طريق سايت اطلاع رساني خواهيم كرد
موفق باشيد
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)