با سلام
اين تاپيك به اين منظور ايجاد شده تا اعضاي گرامي ، كليه درخواست هاي نجومي خودشون رو مطرح كنند تا ساير اعضا به اونها كمك كنند .![]()
با سلام
اين تاپيك به اين منظور ايجاد شده تا اعضاي گرامي ، كليه درخواست هاي نجومي خودشون رو مطرح كنند تا ساير اعضا به اونها كمك كنند .![]()
ویرایش توسط stargazer : 12-18-2012 در ساعت 11:40 AM
3epid.n, Amirali, andromeda.s, aysa, javadstar76, maede.f, Mahdieh. GH, mehrnoosh00, melika bidabadi, Mojtaba.M, mr mohamadreza, nakhodaye aseman, rostam, Sadrieh fatoorchi, SAEED560, sasan20oo20, skynight, محمد مهدی محمدی, yperseusy, حسین زارعی, رخساره روشنی, رضا طامهری, شادي شهراييني, شعری, صادق مقامی
سلام دوست گرامی
بفرمایید.:زیر نویس انگلیسی
امیدوارم مناسب نسخه ای که در اختیار دارید باشه.
اگر هم نبود میتوانید با یه جستجوی ساده عبارت imax space station english subtitle زیر نویس مناسب مستند رو پیدا کنید.
ضمن اینکه تاپیکی با نام مستند های نجومی در تالار نجوم و منابع قسمت مطالب آموزشی موجود است که میتونید استفاده کنید.
موفق باشید.
من سوالات بی شماری درباره نرم افزارهای ویرایش عکس و کلا عکاسی دارم من جمله طریقه ساختن این عکسای 360 . ااگر کسی از دوستان دانشی در این زمینه داره دعاش می کنم بهم بگه
Moha ی سابق!
با سلام خدمت شما
در مورد عکس های 360 درجه اگر منظورتون عکس های little planet باشه روش تهیه اون ها به این صورت هست که شما اگر توی روز بخواهید عکس بگیرید از یک نقطه شروع می کنید از پایین پای خودتان تا بالای سر عکس می گیرید به صورت عمودی البته عکس ها باید تا 30 در صد هم پوشانی داشته باشه سپس سه پایه رو در جهت افقی حرکت می دید ،البته باز هم باید 30 در صد با عکس کناری خودش هم پوشانی داشته باشه
به همین صورت ادامه میدید تا عکس ها دور تا دورتون را پوشش بده
برای اتصال عکس ها هم می تونید از ptgui استفاده کنید
البته دوستان ممکنه اطلاعات بیش تری داشته باشند
در ضمن من تا حالا این روش رو در شب امتحان نکردم
چند بار امتحان کنید حتما نهایتا موفق می شید
من برگشتم
من یه لیستی از نزدیکترین ستاره های نامزد سوپرنوا از ویکیپدیای انگلیسی درآوردم و کاملترش کردم و توی ویکیپدیای فارسی در لینک زیر درج کردم. اگه ستاره های دیگه ای هم هست که جا مونده لطفا اطلاع بدید تا لیست تکمیل بشه
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%...AE%D8%AA%D8%B1
سلام دوستان.اسلاید نجومی از کجا میتونم دانلود کنم؟فوری لازم دارم ممنون میشم زود بگید...
اوغات خوش آن بود که با دوست به سر شد
باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود
سلام.
میتونید از این تاپیک توی تالار آموزش استفاده کنید
گنجینه اسلایدها ( پاورپوینت های آماده)
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده چند هفته دیگه باید سمیناری رو با عنوان "حیات فرا زمینی" ارائه بدم. برای همین از شما کمک میخواستم. از دوستان عزیز خواهش میکنم اگر مطلب علمی و یا مقاله یا کتابی در این مورد دارند در اختیار بنده قرار بدن. ممنون میشم اگه مطالب دارای منبع باشه.
با تشکر و سپاس
یه کتاب هست به اسم هوش فرا زمینی ... نوشته: ژان هایدمان....ترجمه: مجید مهدی زاده. انتشاراتی که من دارم واسه آستان مقدس رضوی هست![]()
[CENTER][COLOR="navy"][B]as days and nights,
would pass me by
i tell myself that i was waiting for a sign
then she appeared,
a love so fine,
my valentine[/B]
[/COLOR]:ORLY::ORLY::ORLY::ORLY:
[/CENTER]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)