با سلام
اين تاپيك به اين منظور ايجاد شده تا اعضاي گرامي ، كليه درخواست هاي نجومي خودشون رو مطرح كنند تا ساير اعضا به اونها كمك كنند .![]()
با سلام
اين تاپيك به اين منظور ايجاد شده تا اعضاي گرامي ، كليه درخواست هاي نجومي خودشون رو مطرح كنند تا ساير اعضا به اونها كمك كنند .![]()
ویرایش توسط stargazer : 12-18-2012 در ساعت 11:40 AM
3epid.n, Amirali, andromeda.s, aysa, javadstar76, maede.f, Mahdieh. GH, mehrnoosh00, melika bidabadi, Mojtaba.M, mr mohamadreza, nakhodaye aseman, rostam, Sadrieh fatoorchi, SAEED560, sasan20oo20, skynight, محمد مهدی محمدی, yperseusy, حسین زارعی, رخساره روشنی, رضا طامهری, شادي شهراييني, شعری, صادق مقامی
ممنون آندرومدای عزیز اما من میخوام یه تقویم کامل داشته باشم گفتم شاید بعضی رویداد ها توی تقویم آوااستار نباشه از اون استفاده کنم. تقویم آوااستار کامله؟
برای تدریس اختر فیزیک چه مباحثی پیشنهاد میشه؟
لطفا اگه کسی طرح درس اخترفیزیک داره ممنون میشم بهم بده :-)
من خدا را دارم ،
کوله بارم بــــــر دوش ،
سفری بی همــــــراه ،
گم شدن تا ته تنــــهایی محض ،
هر کجا لرزیدی از سفر ترسیــدی ،
تو بگو از ته دل من خـــــــــــــــــــــدا را دارم.
سلام من كارشناس ارشد معماريم و بسيار علاقه مند به رصد آماتوري، مي خواستم بدونم شما كلاسهاي عملي آشنايي با آسمان و رصد و به ويژه عكاسي از آسمان رو ميگذاريد يا برم يه جاي ديگه دنبالش بگردم؟ مباني و اينا رو خودم مي خوانم! راستش از خوندم مباحث صرفا تئوري خسته ام.
اگه ميشه چند تا كتاب جامع و كامل مباني رو هم بهم معرفي كنين خيلي متشكر ميشم.
درود دوستان
من یک درخواست فیزیکی داشتم( اخه اسم تاپیک درخواست های نحومی اعضا هستش )
به یک مقاله جالب ِ علمی ِ فیزیک ( البته کوتاه) جهت ترجمه نیازمندم
اگر هم مقاله ای نبود ، سایت ِ جامعی که در باره فیزیک باشه ( فیزیک مدرن و ...)
پیشاپیش ممنون![]()
درود
بفرمایید
Viewpoint: A New Look at the Hydrogen Wave Function
Christopher T. L. Smeenk, Joint Attosecond Science Laboratory, University of Ottawa and National Research Council of Canada, Ontario K1A 0R6, Canada
Published May 20, 2013 | Physics 6, 58 (2013) | DOI: 10.1103/Physics.6.58
====
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)