خوب رسیدیم به اینجا که نو اختر هم میتونه شمع استاندارد باشه و سوالی که پرسیدم این بود که:
1.چه رازی در ماهیت نو اختر نهفته است که باعث میشه ازش به عنوان شمع استاندارد استفاده کرد؟
تا داریم به جواب سوال اول فکر میکنیم با اجازه اساتید فروم یه پرانتز کوچولو باز میکنم
گفتیم با تجمع هیدروژن روی کوتوله سفید فشار حاصل از هیدروژن های انباشته شده روی لایه های زیرین به حدی میرسه که فشار لازم برای آغاز واکنش هسته ای ایجاد میشه و انفجار رخ میده حالا ما یه سری نو اختر تکرار شونده داریم که انفجار توشون بعد از چندین سال تکرار میشه حالا می خوام یه سوال دیگه هم به سوال قبلی اضافه کنم
: 2.آیا میزانِ قدر مطلق ِ واکنش های انفجاری متوالی که در یک نو اختر رخ میده یکسانه؟!(فکر کنم برای پاسخ به این سوال لازم باشه ببینیم چه رابطه ای بین میزان هیدروژن تجمعی لازم برای وقوع انفجار و میزان درخشندگی (قدر مطلق ) ایجاد شده در هر انفجار و مکانیسم دقیق انفجار در نو اختر وجود داره و این مستلزم پیوند بین نجوم و فیزیک هسته ای هست که من دانشش رو ندارم

در هر صورت اگه قدر مطلق در انفجار های متوالی یکسان باشه میشه از مقایسه قدر ظاهری دو انفجار متوالی به تغییرات مکانی نو اخترمون با توجه به گذر زمان پی ببریم و بر همین اساس شاید بشه به سرعت گسترش کیهان پی برد)
.................
ما همچنان در پیچ و خم سوال اولیم ...منجمان و فیزیک هسته ای خواندگان عزیز همچنان مشتاق حضور سبزتان در تاپیک هستیم
این
صفحه رو در مورد نواختر بخونین اطلاعات جامع و مفیدی داره.