صفحه 10 از 19 نخستنخست ... 67891011121314 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 186

موضوع: تمام ترفندهای استاری نایت

1. Top | #1
    کاربر ممتاز

عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    شماره عضویت
    61
    تشکر شده 5,754 بار در 526 ارسال

Post تمام ترفندهای استاری نایت

تمام ما کار کردن با ویندوز را بلد هستیم. اما ما تمام امکانات و ترفندهای ویندوز را بلد نیستیم.
    به همین ترتیب دقیقا
    تمام ما کار کردن با استاری نایت را بلد هستیم. اما از تمام امکانات و ترفندهای ان باخبر نیستیم.
    از تمام دوستان درخواست دارم هرچیزی از این نرم افزار بلد هستند و فکر می کنند مفید است بیان کنند.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اگر کسی هم از این نرم افزار سوالی دارد مطرح کند تا به واسطه ان سوال بیشتر با استاری نایت اشنا شویم.

2. Top | #91
    کاربر ممتاز

عنوان کاربر
    كاربر ممتاز آوااستار
    كاربر راهنمای تالار عكاسی
    شماره عضویت
    2731
    تشکر شده 4,902 بار در 439 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط Mojtaba Gholami نمایش پست ها
    آقا محسن اینکه نرم افزار آقا مهدی کرک نشده شک ندارم چون تصویری که ایشون گذاشتن عملا نوشته شده که رجیستر نیست . من آپدیت کردم و مشکلی پیش نیومد البته اشکال از این هم میتونه باشه
    اما در کدوم صفحه هست که استاری نایت یوزر و پسورد رایگان میده ؟
    با این وصف باید هر دو نظر رو اجرا کرد تا بشه فهمید ایراد چیه و درست بشه...

خانم گندم این صفحه رو معرفی کردن که یوزر و پسوورد میده
    نقل قول نوشته اصلی توسط gandom نمایش پست ها
    به این آدرس برین و فرم رو پر کنین بعد به ایمیلتون یه کد می فرسته که اگه اونارو وارد کنید درست میشه و دیگه الارم نمی ده
    http://www.starrynightsupport.com/re...er/newuser.php
    امضای ایشان
    .

3. 5 کاربر مقابل از مهدی ناصری عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

4. Top | #92
    کاربر ممتاز

عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    شماره عضویت
    2693
    تشکر شده 2,158 بار در 242 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط مهدی ناصری نمایش پست ها
    با این وصف باید هر دو نظر رو اجرا کرد تا بشه فهمید ایراد چیه و درست بشه...

خانم گندم این صفحه رو معرفی کردن که یوزر و پسوورد میده
    آقای ناصری فکر کنم این صفحه برای عضو شدن در سایته و فکر میکنم برای شما آی دی میفرسته و شما با آی دی که سایت می ده میتونید از خدمات پشتیبانی سایت استفاده کنید
    صفحه زیر رو ببینید :

http://www.starrynightsupport.com/re...ogin/login.php
    امضای ایشان
    حافظ از مشرب قسمت گله بی انصافیست
    طبع چون آب و غزل های روان ما را بس ...

5. 6 کاربر مقابل از Mojtaba Gholami عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

6. Top | #93
    کاربر ممتاز

عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    شماره عضویت
    4783
    تشکر شده 1,158 بار در 208 ارسال

با سلام چه طور می تونم توسط برنامه استاری نایت پرو پلاس 6 یک نقشه از صورت فلکی ها و اجرام تهیه کنم؟
    در ضمن وقتی گزینه چاپ رو میزنم و گزینه اجرام مسیه رو انتخاب می کنم نام برخی از آن ها از کادر خارج میشه وکیفیت چندانی نداره دلیل چیه؟
    امضای ایشان
    من برگشتم

7. 3 کاربر مقابل از علیرضا محمدی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

8. Top | #94
    کاربر ممتاز

عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    شماره عضویت
    4153
    تشکر شده 18,241 بار در 2,271 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط Mojtaba Gholami نمایش پست ها
    آقای ناصری فکر کنم این صفحه برای عضو شدن در سایته و فکر میکنم برای شما آی دی میفرسته و شما با آی دی که سایت می ده میتونید از خدمات پشتیبانی سایت استفاده کنید
    صفحه زیر رو ببینید :

http://www.starrynightsupport.com/re...ogin/login.php
    نه اون نام کاربری رو که خودمون به سلیقه خودمون ایجاد میکنیم. تو همون صفحه که لینکشو دادین بالاش یه لینک برای ثبت نام کاربر جدید هست. اما هر بار برای ثبت یه نسخه از استاری نایت باید وارد نام کاربریتون بشین و کد ثبت نرم‌افزار رو بگیرید. من خودم دوتا ویندوز روی کامپیوترم دارم و یدونه استاری نایت مشترک واسه هر دوتاشون اما دو دفعه به اکانت استاری نایتم Log In کردم و دوتا کد ثبت گرفتم. یکی برای XP یکی هم برای ویندوز 7. ولی در کل همونطوری که گفتید نرم افزارش پولیه. حالا کرکش چطوریه نمیدونم. حتماً اینهایی که داریم کرک داخلی دارن. بهرحال این احتمال هم هست که از کرک باشه اما سوالی که ایجاد میکنه اینه که چرا با پیغام Not Responding ویندوز مواجه میشه. اگه کرکش بعد از آپدیت از بین رفته فوقش بایستی پیغامی برای خرید نرم افزار بده. البته بازهم شاید آپدیت باعث ناقص شدن کرک شده ونتونسته اونو کامل از بین ببره. بهرحال قبل از هر نتیجه گیری آقای ناصری باید نرم افزار کارت گرافیکشون رو نصب کنن.

================================================== =========
    پست تکمیلی:

خب آقای ناصری همونطور که حدس میزدم مشکل از درایور کارت گرافیکتونه. خود Starry Night هم این موضوع رو تو این صفحه مطرح کرده. حالا آخر چی شد همچنان دنبال CD کارت گرافیکتون میگردید؟ اگه CD رو ندارید از طریق اینترنت هم میتونید آخرین نسخه درایور رو هم تهیه کنید.
    امضای ایشان
    “Most people die at 25 and aren’t buried until they’re 75.”
    Benjamin Franklin

9. 9 کاربر مقابل از mohsen4465 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

10. Top | #95
    کاربر ممتاز
    مدیر تالار

عنوان کاربر
    مدير تقويم نجومي ایران
    شماره عضویت
    98
    تشکر شده 21,152 بار در 1,931 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط my-sky نمایش پست ها
    با سلام چه طور می تونم توسط برنامه استاری نایت پرو پلاس 6 یک نقشه از صورت فلکی ها و اجرام تهیه کنم؟
    در ضمن وقتی گزینه چاپ رو میزنم و گزینه اجرام مسیه رو انتخاب می کنم نام برخی از آن ها از کادر خارج میشه وکیفیت چندانی نداره دلیل چیه؟
    راحت ترین کار این است که در ابتدا استاری نایت را بر روی مکان و زمانی که میخواهید نقشه اش رو تهیه کنید تنظیم نمائید.

سپس توسط دکمه زوم منفی, در بالای صفحه, راست, تا منتهی الیه صفحه ار کوچک کنید که شبیه به نقشه آسمان میشود.

سپس در قسمت منوی فایل, گزینه پرینت رو بزنید.نقشه حاضر است.

میتوانید هر گونه آپشنی را نیز در ابتدا اضافه کنید همچون مدار دایره البروج و استوای آسمان.

نمونه ای از این نقشه ها,در تایپیک نقشه آسمان, صفحه دوم ,و پست 13 تا 16 ,تهیه شده است.

آدرس صفحه دوم تایپیک نقشه آسمان:

http://forum.avastarco.com/forum/sho...A7%D9%86/page2
    امضای ایشان

وقتی آرامش را در خود نیابید, جستجوی آن در جای دیگر, کار بیهوده ای است.

11. 10 کاربر مقابل از rezash عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

12. Top | #96
    کاربر ممتاز

عنوان کاربر
    كاربر ممتاز آوااستار
    كاربر راهنمای تالار عكاسی
    شماره عضویت
    2731
    تشکر شده 4,902 بار در 439 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen4465 نمایش پست ها
    نه اون نام کاربری رو که خودمون به سلیقه خودمون ایجاد میکنیم. تو همون صفحه که لینکشو دادین بالاش یه لینک برای ثبت نام کاربر جدید هست. اما هر بار برای ثبت یه نسخه از استاری نایت باید وارد نام کاربریتون بشین و کد ثبت نرم‌افزار رو بگیرید. من خودم دوتا ویندوز روی کامپیوترم دارم و یدونه استاری نایت مشترک واسه هر دوتاشون اما دو دفعه به اکانت استاری نایتم Log In کردم و دوتا کد ثبت گرفتم. یکی برای XP یکی هم برای ویندوز 7. ولی در کل همونطوری که گفتید نرم افزارش پولیه. حالا کرکش چطوریه نمیدونم. حتماً اینهایی که داریم کرک داخلی دارن. بهرحال این احتمال هم هست که از کرک باشه اما سوالی که ایجاد میکنه اینه که چرا با پیغام Not Responding ویندوز مواجه میشه. اگه کرکش بعد از آپدیت از بین رفته فوقش بایستی پیغامی برای خرید نرم افزار بده. البته بازهم شاید آپدیت باعث ناقص شدن کرک شده ونتونسته اونو کامل از بین ببره. بهرحال قبل از هر نتیجه گیری آقای ناصری باید نرم افزار کارت گرافیکشون رو نصب کنن.

================================================== =========
    پست تکمیلی:

خب آقای ناصری همونطور که حدس میزدم مشکل از درایور کارت گرافیکتونه. خود Starry Night هم این موضوع رو تو این صفحه مطرح کرده. حالا آخر چی شد همچنان دنبال CD کارت گرافیکتون میگردید؟ اگه CD رو ندارید از طریق اینترنت هم میتونید آخرین نسخه درایور رو هم تهیه کنید.
    ممنون از همه دوستان بابت راهنمایی های خوب و عالی!
    همون طور که حدس زده شد ایراد از کارت گرافیک بود امروز به محض نصب کارت استاری نایت با آپدیت جدید بدون هیچ مشکلی باز شد.
    خواستم تشکر ویژه ای داشته باشم از راهنمایی های شما
    امضای ایشان
    .

13. 8 کاربر مقابل از مهدی ناصری عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

14. Top | #97
    کاربر ممتاز

عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    شماره عضویت
    4783

نقل قول نوشته اصلی توسط rezash نمایش پست ها
    راحت ترین کار این است که در ابتدا استاری نایت را بر روی مکان و زمانی که میخواهید نقشه اش رو تهیه کنید تنظیم نمائید.

سپس توسط دکمه زوم منفی, در بالای صفحه, راست, تا منتهی الیه صفحه ار کوچک کنید که شبیه به نقشه آسمان میشود.

سپس در قسمت منوی فایل, گزینه پرینت رو بزنید.نقشه حاضر است.

میتوانید هر گونه آپشنی را نیز در ابتدا اضافه کنید همچون مدار دایره البروج و استوای آسمان.

نمونه ای از این نقشه ها,در تایپیک نقشه آسمان, صفحه دوم ,و پست 13 تا 16 ,تهیه شده است.

آدرس صفحه دوم تایپیک نقشه آسمان:

http://forum.avastarco.com/forum/sho...A7%D9%86/page2
    با سلام من باز هم همون مشکل جابه جایی اسم هارو دارم برای مثال بعضی از اسم صورت فلکی ها یا اجرام از کادر نقشه خارج میشه یا کنار جرم دیگه ای میره
    اگه تونستید راهنمایی کنید
    امضای ایشان
    من برگشتم

15. کاربر مقابل از علیرضا محمدی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

16. Top | #98
    کاربر ممتاز
    مدیر تالار

عنوان کاربر
    مدير تقويم نجومي ایران
    شماره عضویت
    98
    تشکر شده 21,152 بار در 1,931 ارسال

هنگامیکه نقشه آسمان را تهیه میکنید فقط اجرام و صورتهای فلکی آن قسمتی از آسمان در نقشه هست که در آن ساعت نیز در آسمان مشخص هستند.

نیمه دیگر صورتهای فلکی در آن زمان در آسمان نیستند و در نیمه دیگر آسمان هستند.

همه صورتهای فلکی و همه اجرام در نقشه منظور نمیشود.برای اینکه همه صورتهای فلکی را داشته باشید باید در هر شش ماه یکبار نقشه آسمان را تهیه کنید.

از طرفی به این دلیل که کل اجرام و صور فلکی در آن ساعت را در یک محدوده بسته نشان میدهیم کمی از شکل و شمایل طبیعی خارج میشود و بعضی از اجرام در حاشیه قرار میگیرند.
    امضای ایشان

وقتی آرامش را در خود نیابید, جستجوی آن در جای دیگر, کار بیهوده ای است.

17. 2 کاربر مقابل از rezash عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

18. Top | #99
    کاربر ممتاز

عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    شماره عضویت
    4153
    تشکر شده 18,241 بار در 2,271 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط my-sky نمایش پست ها
    اگه از ویندوز 7 یا 8 استفاده میکنید بعد از دستور چاپ، از پنل انتخاب چاپگر، Microsoft XPS Document Writer رو انتخاب کنید. فایل ایجاد شده رو برامون بفرستید تا ببینیم مشکلتون چیه.
    امضای ایشان
    “Most people die at 25 and aren’t buried until they’re 75.”
    Benjamin Franklin

19. 4 کاربر مقابل از mohsen4465 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

20. Top | #100
    کاربر ممتاز

عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    شماره عضویت
    4783

تمام ترفندهای استاری نایت         
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen4465 نمایش پست ها
    اگه از ویندوز 7 یا 8 استفاده میکنید بعد از دستور چاپ، از پنل انتخاب چاپگر، Microsoft XPS Document Writer رو انتخاب کنید. فایل ایجاد شده رو برامون بفرستید تا ببینیم مشکلتون چیه.
    با سلام من ویندوز xp دارم ولی برنامه پرینت به صورت پی دی اف رو داشتم که یک نقشه ی اون رو گرفتم
    اگه دقت کنید به نام های ستاره قطبی و اون اسم هایی که زیر افتاده
    علتش چیه؟
    فایل پیوست 5277
    ویرایش توسط علیرضا محمدی : 01-19-2013 در ساعت 02:13 PM دلیل: اشکال تایپی
    امضای ایشان
    من برگشتم

21. 2 کاربر مقابل از علیرضا محمدی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 10 از 19 نخستنخست ... 67891011121314 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع