این بخش جالبه.
کسی میتونه در موردذ گراویتون ها توضیح بده.
یادم رفت یگم در مورد نوترینوی تاو هم توضیح بده.و مخصوصا بگه جرمش چقدره.
این بخش جالبه.
کسی میتونه در موردذ گراویتون ها توضیح بده.
یادم رفت یگم در مورد نوترینوی تاو هم توضیح بده.و مخصوصا بگه جرمش چقدره.
ویرایش توسط محمدرضا صادقیان : 01-07-2011 در ساعت 11:55 PM دلیل: ادغام پست ها
این طور گفته میشه که گراویتون کوانتوم میدانی برای میدان گرانشی است .و جرم سکونش صفر (و انرژی سکون هم صفره )هست و دارای اسپین 2 هست وتنها از طریق میدان گرانشی برهم کنش داره البته تا اون جایی که من هنوز به طور قطعی این ذره شناسایی نشده.اما بر اساس شواهد احتمالا وجود داره
در محضر اساتید محترم ،گراویتون رو به صورت خیلی ساده واسه یه کسایی مثل خودم که زیاد اطلاع ندارن بگم،دیگه شما به بزرگی خودتون ببخشید.
گراویتون: طبق نظریه میدان ها که خانم قلمبر عزیز اشاره کردن،تمام نیرو های موجود در عالم توسط ذراتی جابجامی شوند،مثلا امواج الکترو مغناطیس توسط ذراتی به نام فوتون جابجا می شوند ،یا اینه می گوییم دو ذره همدیگر را جذب می کنند،یعنی یکی از ذرات ،این ذره واسطه را می فرستد و دیگری در یافت می کند.حال ذرات واسطه ای که نیروی گرانش را انتقال می دهند را گراویتون می گویند .
کمی ستاره روی صورتم بپاش
سعی میکنم شبیه کهکشان شوم
سلام به دوستان خودم.
-----------------------------------
در پی بحثی که در "تاپيك مطالب آزاد" درباره ی گراویتون ها شکل گرفت ( و مشورتی که با مدیر سایت انجام شد)تصمیم به ایجاد این تاپیک و انتقال مطالب تعدادی از دوستان از آن تاپیک به اینجا را گرفتیم تا در این تاپیک در باره ی موضوع مورد نظر بحث شود.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
باشد که این تالار نیز از سکون خارج شود...
---------------------------------------------------
موفق و سربلند باشید%
همیشه مراقب اشتباه دوم باش!
اشتباه اول حق توست...!
ذرات واسطه در نیرو های قوی هسته ای را گلئون می نامند.
ذرات واسطه میان پروتون های درون هسته را میون می نامند.
ذرات واسطه در امواج الکترو مغناطیسی را فوتون می گویند.
کمی ستاره روی صورتم بپاش
راستی در مورد لپتون نوترینوی تاو هم چون تازگیا کشف شده من اطلاعات دقیق ندارم.خوشحال میشم دوستان کمک کنند.
کمی ستاره روی صورتم بپاش
سلام
فکر کنم یه چیزایی اینجا پیدا کنید...
... جان تو بندری است، جای ورود نور، جای صدور نور ...
دوستان اگر موافق باشند در مورد ذرات دیگر هم مطالبی بیان بشه تا یک تاپیک کامل ومفید داشته باشیم
برای شروع در مورد پیون صحبت میکنیم.
یکی از ذراتی که در فرایند های هسته حضور داره پیون ها هستندکه دانشمندی به نام یوکاوا وجود آن را پیشگویی کرد.و این پیون ها وقتی که هسته را ترک میکنند میتوان آشکارشان کرد.و درسال1947برای اولین بار شناسایی شدندالبته پیون ها را میتوان در برخوردهای بین نوکلئون ها با انرژی بالا تولید کرد اما تا قبل از این واکنش ها تولید پیون ها توسط تابش کیهانی صورت میگرفت که نادر بوداما پس از آن به لطف شتابدهنده ها شرایط هموارتر شد.
واپاشی پیون ها ذرات دیگری را تولید میکندمثل میون ها و نوترینوها ودارای سه نوع مثبت ومنفی و خنثی هستند و نکته ی مهم اینکه همه ی پیون ها در حالت آزاد ناپایدار هستند
انواع پیون ها + و - و خنثی که به ترتیب دارای جرم سکون 273.3 و273.3و264.3نسبت به جرم الکترون هستند و اسپین شان صفر هست.
میانگین طول عمرشان بسیار بسیار کوتاه هست در حدود(8-)^10برای پیون مثبت ومنفی تا(16-)^10ثانیه برای پیون خنثی
منبع :مبانی فیزیک مدرن (وایدنر و سلز)
دوستان اگر مطالب کامل تری دارند دریغ نفرمایند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)