این بخش جالبه.
کسی میتونه در موردذ گراویتون ها توضیح بده.
یادم رفت یگم در مورد نوترینوی تاو هم توضیح بده.و مخصوصا بگه جرمش چقدره.
این بخش جالبه.
کسی میتونه در موردذ گراویتون ها توضیح بده.
یادم رفت یگم در مورد نوترینوی تاو هم توضیح بده.و مخصوصا بگه جرمش چقدره.
ویرایش توسط محمدرضا صادقیان : 01-07-2011 در ساعت 11:55 PM دلیل: ادغام پست ها
سلام.
اینطوری که من فهمیدم توی شکل میگه اگه میدان مغناطیسی در جهت z باشه اونوقت اسپین می تونه مقدار کوانتیده ای در اون جهتو داشته باشه.درسته؟
سوال.منشا میدان خارجی کجاست؟حتما میدان لازمه که اسپین هم داشته باشه؟(خود ذره که نباید میدان داشته باشه.نه؟!!)
اسپین به چرخش ذره دور خودش ربط داره؟اون بحث ساعتگرد و پاد ساععتگرد که توی شیمی 2 هست چی میگه؟
یه سوال دیگه.ذرات با اسپین یکسان باید تکانه یکسان داشته باشن.درسته؟این یعنی چی؟میدان یکسانه؟چرخش یکسانه؟
ببخشید خیلی سوال کردم.اون فرمولی که نوشتید عبارت h/2pi زیر رادیکال هست؟چون اینجا نیست:
ممنونم...
آن كه به يافتن آب اطمينان دارد هرگز از تشنگي هلاك نمي شود.امام علي (ع)
سلام.اين تاپيك دوباره خوابيد.
ميشه در مورد ذره ي هيگز(كه به روايتي بوزون هيگز ولي من نميدونم يعني چي اينا)توضيح بدين؟
اين كه چيه و چي مي خواد بگه؟
اصلا چه طوره ادامه ي تاپيكو با اين موضوع پيش ببريم؟!
من یک پیشنهادی دارم ,
اینکه ما در مورد ذراتی مثل هیگز صحبت کنیم خیلی خوبه....خودمم موافقم .کسی هست؟
اما به نظر من بیایم به یه خورده به انچه داریم و کشف شده بپردازیم !!!
تا حالا فکر کردید که دنیای داخل هسته چه جوریه؟؟این پرتون ونوترون ها چه جوری کنار هم نشستند؟ دانشمندا هسته رو چه شکلی میبینند؟یه دایره که یه علامت مثبت روشه؟؟یا نه !
و هزارتا سوال دیگه !!!!
فیزیک ذرات درسته که خیلی گسترده هست وکل ذراتی که روزانه حتی در lhcکشف میشوند رو شامل میشه.یه سر به سایتش بزنید.ولی خب اتفاقاتی هم که در هسته هست وسیستم داخل هسته هم شامل این گستره ی عظیم میشه
براساس دموکراسی حاکم در فروم
اگر با پیشنهاد اول موافق بودید که از پست بالایی تشکر کنید.
اگر با پیشنهاد دومی موافق بودید از این پست تشکر کنید....
از اونجایی که ما خیلی دموکرات هستیم , اول به بررسی هیگز میپردازیم...
خب سوال اصلی , جرم به نظر شما چیه؟؟اینکه میگیم جرممون ,فلان قدره , یعنی چی؟حالا در ابعاد کوچکتر, جرم یک پروتون ویا نوترون از کجا هست؟؟
جهان ما در ابعاد هسته ای, از ذراتی نظیر , پروتون ونوترون و...ساخته شده است.اما خود اینها ازذراتی کوچکتر به نام کوارک و گلوئن ها تشکیل شده .و این عوامل باعث ایجاد سنگینی ذرات میشود.
اما خود کوارک ها چی؟؟ طبق انچه که تا الان و براساس مدل استاندارد داریم.کوارک خودش بنیاد جهان هست و شکسته نمیشه...پس عامل جرمش چی میشه؟؟
اینجاست که پای میدان و ذره ی هیگز میاد وسط...در واقع عامل جرم ذرات وابسطه به هیگز هست...چه جوری؟
ذرات دیگه به وسیله ی اندر کنش با این هیگز دارای جرم میشوند.یادمه قبلاها جایی نوشتم که میدان هیگز مثل یک کاسه ی عسل یا قیر هست که تحرک و دست وپنجه نرم کردن با این عسل باعث میشه ما موضوعی به نام جرم بهش نسبت بدیم...
حالا این میدان هیگز چی هست؟؟آیا در همه جا هست؟؟ جایی میشه که صفر باشه؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)