سلام...
اين تاپيك جهت اعلام آخرين اخبار مهم نجومي ايجاد شده
لطفآ اخباری که در این تاپیک قرار می دهید ،یا ترجمه خودتان باشد یا اگر از منبع دیگری خبر را استفاده کرده اید ، حتمآ منبع خبر را ذکر کنید
ممنون از تلاش و همراهی همه دوستان
سلام...
اين تاپيك جهت اعلام آخرين اخبار مهم نجومي ايجاد شده
لطفآ اخباری که در این تاپیک قرار می دهید ،یا ترجمه خودتان باشد یا اگر از منبع دیگری خبر را استفاده کرده اید ، حتمآ منبع خبر را ذکر کنید
ممنون از تلاش و همراهی همه دوستان
ویرایش توسط آسمون : 03-12-2013 در ساعت 11:57 PM
.mehrab., 169, 2215, 4512, @p@rs, Ahmad, aida88, Ali Mohamad Nesari, Amin Hejazi, Amin-Mehraji, amir adib, Amir Ali Sobati, Amirali, andromeda.s, Angie, Arian Soltani, Arta.kh, aseman zibast, Astronomer, Astronomy*, ata moradi, aypara, ᗩᖇ☂ᗰᓰᔕᔕ, banusara, behnambm, Behnaz sasani, Beyran99, COLDFIRE, darya-dr, delniya, elman, ESA Moon, e_moases, Fery.JWST, ghasedac, hadi soleimani, hamid reza, hermes, Hojjat Zafarkhah, Hooman, hopefullstar, javadstar76, Kianoosh.S, m.astronomer, m.bio7, Mahdieh. GH, maryam MP, marzieh, masi, Masoume falaki, mersad.tareqh, milad77, mobi, Mojtaba.M, mojtaba79, moonlight13, Mostafa, msalek, nakhodaye aseman, Navid MMM, neda vardast, Negar Najafi, Parnia Shokri, parvin, ramin50, reza fety, reza3000, rezash, rOOzbeh_kAkA, SaBa Ho0shmanD, Sadrieh fatoorchi, Saeed Jafari, SAEED560, sama.ara, saraaa, sasan20oo20, savoj, Setare KOchOlO, setareh sadeghi, shahab_s, shima1377, skynight, Sky_Watcher, SSgumS, star10, STAR4U, storm, subaro, Taha Nagahi, toraj1358, فائزه معتضدیان, منجم95, محمود قادری, محمد فتحی, محمد مهدی محمدی, محمد اسلامی سرای, محمد سروش, مداد رنگیهام, مسعود فرح بخش, هانیه امیری, گلناز, yperseusy, zahra H, Zahra Shakeeb, |Alireza|, آیو, آسمون, امیر حسین, امیر عباس, امیرعلی, اورانوس, حمیدرضا, حسین زارعی, خشایار زمانیان, ریحانه نوروزی, رخساره روشنی, رضا طامهری, زهرا- ساريخاني, سیاره ی ناهید, سپیده دم آسمان, ستاره آبي, سحر دین محمدی, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, شبنم مختاری, شعری, علیرضا محمدی
فضاپیمای کاسینی ناسا که ماموریت کاوش ارباب حلقه های منظومه شمسی، زحل، را برعهده دارد ماموریت جدیدی دریافت نموده است. در طی این ماموریت، قرار است در 19 جولای 2013 کاسینی به خانه اش بنگرد و از زمین در فاصله ی صدها میلیون مایلی عکس برداری کند.
در این تصویر، زمین به صورت نقطه ی ابی کوچکی در میان حلقه های زحل دیده خواهد شد. لیندا اسپیلکر یکی از دانشمندان پروژه کاسینی میگوید:
" درحالی که زمین در تصویر کاسینی از فاصله ای معادل 1 میلیارد و 440میلیون کیلومتری، به اندازه تنها یک پیکسل در تصویر خواهد بود، تیم کاسینی میخواهد این فرصت را به جهانیان بدهد تا خانه شان را از زحل نگاه کنند."
ثبت این تصویر موزاییکی زمین در سال 2:27 دقیقه بعدازظهر روز 19 جولای به وقت گرینویچ اغاز شده و 15 دقیقه بعد هم به اتمام میرسد و نتیجه به زمین ارسال میشود.
عکس زیر، شبیه سازی از ان چیزی است که ما احتمالا از زمین خود در کنار زحل خواهیم دید.
منبع:sciencedaily
اخههههههه!کوچولوووووووو!
این کهکشان کوتوله "segue 2" نام داره فقط 1000 ستاره داره که با ماده تاریک کنار هم نگه داشته شدن.در لبه راه شیری در فاصله 114 هزار سال نوری از ما قرار داره.کم نور ترین کهکشان هم هست و نور خروجیش 900 برابر خورشیده
http://www.hupaa.com/201306160518570...B1%DB%8C%DA%A9
با احتیاط نا امید شوید معجزه خبر نمیکند
«هرشل» برای همیشه خاموش شد
تیم کنترل زمینی روز دوشنبه 17 ژوئن (27 خرداد) با تخلیه مخزن سوخت، دستور قطع تمامی ارتباطات را برای تلسکوپ فضایی هرشل ارسال کرد.
به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تلسکوپ هرشل با آینه 3.5 متری، یکی از پر قدرتترین رصدخانه های فضایی جهان محسوب میشد که در طی چهار سال فعالیت، تصاویر و دادههای در طول موج قرمز تهیه و به زمین مخابره کرده بود که به دانشمندان برای درک بهتر نحوه تکامل ستارگان و کهکشان کمک کرد.
مأموریت علمی تلسکوپ هرشل ماه آوریل (فروردین ماه) همزمان با اتمام هلیوم مایع بعنوان خنک کننده ابزار تلسکوپ پایان یافته بود و با تخلیه کامل مخزن سوخت، این ماهواره بطور کامل خاموش شد.
آخرین دستور برای خاموش شدن همیشگی تلسکوپ فضایی هرشل از مرکز عملیات فضایی اروپا (Esoc) در دارمشتات آلمان ارسال شد.
اکنون این تلسکوپ در فاصله 2.14 میلیون کیلومتری از زمین در حال حرکت آرام در اطراف خورشید است.
تلسکوپ فضایی هرشل در سال 2009 میلادی به همراه تلسکوپ Planck Surveyor به فضا پرتاب شد؛ مأموریت تلسکوپ دوم که رصد قدیمی ترین نورهای کائنات است، تا ماه اکتبر (مهرماه) ادامه خواهد داشت.
یافتههای جدید محققان انگلیسی نشان میدهد مریخ میلیاردها سال قبل از شکلگیری جو زمین احتمالا دارای جو غنی از اکسیژن بوده است
به گزارش ایسنا، محققان با بررسی شهابسنگهای مریخی که با زمین برخورد کردهاند و مقایسه این اطلاعات با دادههای جمع آوری شده توسط مریخ نورد روح (Spirit) ناسا دریافتهاند، احتمالا در حدود چهار میلیارد سال قبل سطح سیاره سرخ، تحت تأثیر اکسیژن قرار داشته است. مریخ نورد روح در کاوشهای خود، بخش باستانی مریخ را که حاوی سنگهایی با قدمت 3.7 میلیارد سال است، مورد تجزیه و تحلیل قرار داده است.
تفاوت ترکیبات موجود در شهاب سنگها و سنگهای مریخی، شواهد قوی درخصوص وجود اکسیژن در تاریخچه اولیه سیاره مریخ در اختیار محققان قرار میدهد.
برنارد وود، از محققان دانشگاه آکسفورد تأکید میکند: مریخ در چهار میلیارد سال قبل دارای جو غنی از اکسیژن بوده که این زمان دست کم 1.5 میلیارد سال پیش از شکلگیری جو زمین تخمین زده میشود.
به گفته محققان، اگر اکسیداسیون عامل رنگ متمایز مریخ باشد، در این شرایط سیاره سرخ در چندین میلیارد سال قبل مرطوب و گرم بوده است.
این کشف، شانس وجود یکی از بلوکهای مهم شکلدهنده حیات در گذشته باستانی و احتمال وجود آن در شرایط کنونی را تقویت میکند.
با احتیاط نا امید شوید معجزه خبر نمیکند
ده هزارمین جسم نزدیک زمین شناسایی شد.
( سیارک 2013 MZ5 ، همانطور که توسط تلسکوپ پن استارز ِ دانشگاه هاوایی دیده شده است. در این تصویر، سیارک نسبت به ستارگان ِ ثابت ِ پس زمینه، حرکت می کند. امتیاز تصویر: PS-1/UH )
اکنون بیش از 10.000 سیارک و دنباله دار که می توانند از نزدیک زمین عبور کنند، شناسایی شده است.
ده هزارمین جسم نزدیک زمین، ، سیارک 2013 MZ5 نامگذاری شده است.
سیارک 2013 MZ5 ، اولین بار در شبِ 10 ژوئن سال 2013 میلادی مشاهده شد.
این سیارک توسط تلسکوپ پن استارز 1 که در قله ی آتش فشانی ِ Haleakala در Maui قرار دارد و توسط دانشگاه هاوایی اداره می شود، کشف شده است. سرمایه ی این تلسکوپ ِ پیمایش گر ِ پن استارز توسط ناسا تامین می شود.
اجسام نزدیک زمین یا NEOs ، سیارک ها یا دنباله دار هایی هستند که می توانند به فاصله ی کمتر از 28 میلیون مایلی ( 45 میلیون کیلومتری) مدار زمین نزدیک شوند. اندازه ی آنها می تواند به کوچکی ِ چند فوت ( هر 1 فوت = 30 سانتیمتر) تا به بزرگی ِ 25 مایل ( 41 کیلومتر ) که اندازه ی بزرگ ترین سیارک شناسایی شده ی نزدیک زمین، 1036 Ganymed ، باشند.
قطر سیارک 2013 MZ5 تقریبا 100 فوت ( 300 متر ) است . مدار آن به خوبی شناخته شده است و هیچ گاه به فاصله ای نخواهد رسید که پتانسیل پُرخطر بودن را داشته باشد.
اکنون تیم بزرگ کاشفان ِ اجسام نزدیک زمین، پیمایش گر ِ آسمان ِ Catalina، پیمایش گر ِ پن استارز ِ دانشگاه هاوایی و پیمایش گر ِ LINEAR هستند.
سرعت کنونی ِ کشف سیارک های نزدیک زمین، حدود 1000 سیارک در سال است.
منبع: ERATHSKY.com
پ.ن: نام ِ درست این سیارک ، از چپ به راست ، دو هزار و سیزده اِم زِد 5 است. که در نوشته ی بالا جابجا شده و تلاشهای اینجانب برای درست نوشتن ِ آن، بی نتیجه بود.
کشف سه ابر زمین در ناحیه قابل سکونت!
ستاره شناسان سه سیاره با توان زیست پذیری به دور ستاره ی Gliese 667C یافته اند، ستاره ای به فاصله ی ۲۲ سال نوری از زمین در صورت فلکی عقرب که به گفته ی پژوهشگران، دستکم شش یا هفت سیاره به دورش در گردشند. Gliese 667C خود عضو یک سامانه ی سه ستاره ای است، بنابراین این سیاره ها می توانند سه ستاره را در آسمان روز خود ببینند.
(این نمودار نشان دهنده منظومه ستاره ای و سیارات در حال چرخش به دور ستاره Gliese 667C را نشان می دهد. در ناحیه سبز رنگ سه سیاره ابر زمین که می توانند از حیات پشتبانی کنند نشان داده شده است، در این منطقه آب مایع می تواند وجود داشته باشد...)
ادامه مطلب..
به نظر من که بیشتر شبیه ماهیای گوشتخواره! شما خودتون ببینین...
برای خواندن خبر به لینک زیر مراجعه کنید
http://www.hupaa.com/201306300432290...1-%D8%B4%D8%AF
با احتیاط نا امید شوید معجزه خبر نمیکند
خودتون بخونیدش!
http://www.hupaa.com/201307010522090...85%DB%8C%D9%86
با احتیاط نا امید شوید معجزه خبر نمیکند
ناسا پوست انداخت....
به نقل از صفحه فیسبوک ناسا:
چه به NASA.gov اتفاق افتاد؟
ژوئن 29، 2013
توجه داشته باشید هر چیزی متفاوت است
برای شروع، ما یک نگاه شاداب و روشن به رنگ سایت داریم. امیدواریم که این کار برخی از شکایات شما در مورد رنگ و شکل درهم و برهم سایت و.... را کمتر کند.اما این هنوز آغاز کار است....
[CENTER][COLOR="navy"][B]as days and nights,
would pass me by
i tell myself that i was waiting for a sign
then she appeared,
a love so fine,
my valentine[/B]
[/COLOR]:ORLY::ORLY::ORLY::ORLY:
[/CENTER]
هویت پنهان یک سیاره ی فراخورشیدی کشف شد.
( اندازه ی نسبی ِ خورشید و زمین در کنار ِ اندازه ی نسبی ِ HD 97658 و HD 97658b ... تهیه تصویر: Jason Eastman and Diana Dragomir )
در فاصله ای حدود 70 سال نوری از زمین ( که در استاندارد های نجومی به آن، همسایگی دیوار به دیوار می گویند) ستاره ای به نام HD 97658 وجود دارد که تقریبا به اندازه کافی درخشان است تا بتوانیم آن را با چشم برهنه ببینیم. اما زینت اصلی این ستاره، سیاره ی HD 97658b است که قطر آن کمی بیشتر از دو برابر قطر زمین و جرم آن کمی کمتر از هشت برابر جرم زمین است.
HD 97658b یک اَبَر زمین است و نوعی از سیارگان است که مانند آن را در منظدومه خورشبدی مان نداریم. در حالی که کشف این سیاره جدید نیست، اما جرم و قطر آن توسط دیانا دراگومیر (Diana Dragomir ) ، اکنون تعیین شده است.
دیانا دراگومیر دارای مدرک فوق دکتری ستاره شناسی است. او به عنان قسمتی از تحقیقاتش، در جستجوی گذر های سیارات فرافورشیدی از مقابل ستارگان بود، و این کار را با استفاده از تلسکوپ فضایی MOST کشور کانادا انجام داد.
تلسکوپ MOST در سال 2003 پرتاب شد و در مدار قطب به قطب در فاصله ی 510 مایل از سطح زمین قرار دارد.
یک اَبَر زمین ، یک سیاره ی فراخورشیدی است که جرم و قطری بین زمین و نپتون دارد، اما فریب نخورید!، یک اَبَر زمین به این معنی است که جرم ، دما ، ترکیبات ، ساختار و طبیعت آن با زمین متفاوت باشد.
روشنایی HD 97658 اجازه نمی دهد تا اخترشناسان، آن را مانند بقیه سیارات فراخورسیدی که به دور ستارگانی بسیار کم نور تر می گردند، مطالعه و بررسی کنند.
HD 97658b توسط یک تیم از ستاره شناسانی که از داده های رصد خانه ی کِک ( Keck ) و با استفاده از تکنیک لَنگی ِ دوپلری کشف شده است. در هنگام کشف ِ این سیاره، اخترشناسان فقط کمترین مقدار ِ ممکن برای جرم ِ آن را حدس می زدند و هم چنین اندازه ی آن ناشناخته بود.
این سیاره، دومین اَبَر زمین ِ شناخته شده ای است که به دور ِ ستاره ای با درخشندگی ِ خیلی زیاد می چرخد...
ScienceDaily.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)