سلام...
اين تاپيك جهت اعلام آخرين اخبار مهم نجومي ايجاد شده
لطفآ اخباری که در این تاپیک قرار می دهید ،یا ترجمه خودتان باشد یا اگر از منبع دیگری خبر را استفاده کرده اید ، حتمآ منبع خبر را ذکر کنید
ممنون از تلاش و همراهی همه دوستان
سلام...
اين تاپيك جهت اعلام آخرين اخبار مهم نجومي ايجاد شده
لطفآ اخباری که در این تاپیک قرار می دهید ،یا ترجمه خودتان باشد یا اگر از منبع دیگری خبر را استفاده کرده اید ، حتمآ منبع خبر را ذکر کنید
ممنون از تلاش و همراهی همه دوستان
ویرایش توسط آسمون : 03-12-2013 در ساعت 11:57 PM
.mehrab., 169, 2215, 4512, @p@rs, Ahmad, aida88, Ali Mohamad Nesari, Amin Hejazi, Amin-Mehraji, amir adib, Amir Ali Sobati, Amirali, andromeda.s, Angie, Arian Soltani, Arta.kh, aseman zibast, Astronomer, Astronomy*, ata moradi, aypara, ᗩᖇ☂ᗰᓰᔕᔕ, banusara, behnambm, Behnaz sasani, Beyran99, COLDFIRE, darya-dr, delniya, elman, ESA Moon, e_moases, Fery.JWST, ghasedac, hadi soleimani, hamid reza, hermes, Hojjat Zafarkhah, Hooman, hopefullstar, javadstar76, Kianoosh.S, m.astronomer, m.bio7, Mahdieh. GH, maryam MP, marzieh, masi, Masoume falaki, mersad.tareqh, milad77, mobi, Mojtaba.M, mojtaba79, moonlight13, Mostafa, msalek, nakhodaye aseman, Navid MMM, neda vardast, Negar Najafi, Parnia Shokri, parvin, ramin50, reza fety, reza3000, rezash, rOOzbeh_kAkA, SaBa Ho0shmanD, Sadrieh fatoorchi, Saeed Jafari, SAEED560, sama.ara, saraaa, sasan20oo20, savoj, Setare KOchOlO, setareh sadeghi, shahab_s, shima1377, skynight, Sky_Watcher, SSgumS, star10, STAR4U, storm, subaro, Taha Nagahi, toraj1358, فائزه معتضدیان, منجم95, محمود قادری, محمد فتحی, محمد مهدی محمدی, محمد اسلامی سرای, محمد سروش, مداد رنگیهام, مسعود فرح بخش, هانیه امیری, گلناز, yperseusy, zahra H, Zahra Shakeeb, |Alireza|, آیو, آسمون, امیر حسین, امیر عباس, امیرعلی, اورانوس, حمیدرضا, حسین زارعی, خشایار زمانیان, ریحانه نوروزی, رخساره روشنی, رضا طامهری, زهرا- ساريخاني, سیاره ی ناهید, سپیده دم آسمان, ستاره آبي, سحر دین محمدی, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, شبنم مختاری, شعری, علیرضا محمدی
راستش من خودم هم زیاداعتقادی به آخرالزمانی که نزدیک به ماباشه ندارم ولی یکسری ازاین اطلاعات کاملادرست هستن مثل همراستاییها که ثابت شده اثرخوبی ندارن برای زمینی ها.
راستش درباره ی نوستراداموس بایدبگم منم گیج کرده ولی واقعااگه کتابشو بخونی میبینی چقدرزیباجهانی که ماالان داریم رو تصورکرده...
اگه طوفان های خورشیدی به صورت شفق قطبی نمایان شن چی؟این که دیگه واقعاضررداره.
واینکه بااین اتفاق هازمین گرم ترمیشه و یخ های قطبی درمعرض خطربیشترقرارمیگیرن.
قطع شدن برق هم احتمالش بسیارپایینه ولی واقعا غیرممکن نیست.کمی بهش فکرکنید...
واینکه یه نگاه به نقاشی های نوستراداموس بندازین تا ببینیدچگونه این پدیده روتوصیف کرده...
به هرحال کره ی زمین چه این اتفاق بیفته چه نه توسط زمینی هاداره آسیب میبینه امیدوارم مازمینی هابیشترمراقبش باشیم.
نقطه سرخط!
نه...همينجا بسه!
خدانگهدار!
گوی جادویی برای پیش بینی نقطه اعتدال و ماه کامل
» سرویس: علمي و فناوري - فناوري
کد خبر: 91070301983
دوشنبه ۳ مهر ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۱
http://media.isna.ir/content/13-28.JPG/3
دستگاه چشم خورشیدی میتواند با استفاده از دو گوی شیشهيي، زمان دقیق اعتدال و حتی ایجاد ماه کامل را پیش بینی کند.
به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، کار طراحی و ساخت دستگاه چشم خورشیدی دو سال به طول انجامیده است که به صورت نوری ارتباط بین خورشید و زمین را ردیابی کرده و می تواند برای پیش بینی زمان دقیق اعتدال، اوج خورشیدی، ماه کامل و تغییر در طول سال مورد استفاده قرار بگیرد.
به گفته طراح «چشم خورشید»، دو گوی شیشهيي اصلاح شده نوری در دو اندازه متفاوت بر روی یک پایه از جنس برنج سوار شده اند که یک گوی بی رنگ و گوی دیگر رنگی است.
عملکرد این گوی کریستالی بسیار دقیق است و می تواند بر اساس منطقه مورد استفاده تنظیم شود. نقطه ای از نور رنگی در گوی کوچکتر پرتاب می شود و در همان زمان گوی شیشهيي بی رنگ سایه بزرگ تری را روی زمین و در جهت مخالف می اندازد و در نقطه اعتدال، سایه با نور رنگی نشان داده می شود.
طراح «چشم خورشید» از دستگاه های فردی برای عرض های جغرافیایی مختلف در جهان با کمک کدپستی استفاده کرده است. نسخه بزرگ تر دستگاه با پایه ای از جنس برنز به قیمت سه هزار و 250 دلار و نسخه کوچک تر با پایه برنجی نیز 48 دلار فروخته می شود.
طراح این دستگاه در حال کار برای طراحی دستگاه پیچیده تری دیگری با هدف تقلید از مجموعه «استون هنج» و پیش بینی کسوف است.
برای مشاهده عکس در اندازه واقعی کلیک کنید.
http://media.isna.ir/content/12-51.JPG/4
دستگاه «چشم خورشيد»
برای مشاهده عکس در اندازه واقعی کلیک کنید.
http://media.isna.ir/content/14-27.JPG/4
تعيين نقطه اعتدال با دستگاه «چشم خورشيد
نه اینطور نیست نه همراستایی ها تاثیر زیادی دارند و نه طوفانهای خورشیدی اینها همواره در طول تاریخ بوده اند و مشکلی ایجاد نکردند. زمین حتی از برخوردهای شدید فضایی جان سالم به در برده است. بله من هم معتقدم که جهان در حال نابودی است اما نه با پدیده های طبیعی. این انسانها هستند که در حال نابودی زمین هستند نه ماه و خورشید و فلک! ما اگر زمین را کاری نداشته باشیم زمین چیزیش نمیشه
زمان آخرالزمان که کلا معلوم نیست. ضرر های هم راستایی رو چه طوری اثبات می کنید؟ نوستراداموس یک پیش گو بوده، امروز عملا پیش گو جایگاهی در علم نداره و یک جور خرافه محسوب میشه. و در مورد کتابش هم واقعا معلوم نیست نوشته های داخلش چیه و صحیحه یا نه. چون می گن کتاب گم شده بوده و اصلا نمی شه بهش اعتماد کرد (یعنی احتمال بالایی از تحریفش وجود داره). پیش گویی امروز اصلا اثبات درستی نیست و هیچ مرجع علمی اون رو تایید نمی کنه. طوفان های خورشیدی قبلا هم دردسر ساز شدن. این بار هم اگر بشن دنیا رو نابود نمی کنن یا از یک جهان به جهان دیگه نمی برن. مخابرات رو از کار می اندازن، ماهواره ها رو،... . در ضمن طوفان های خورشیدی در سال 2012 هم قطعی نیستند.
طوفان های خورشیدی چقدر شدید و طولانی خواهند بود که یخ های قطبی رو آب بکنن؟ ما برای این که قطعی بگیم طوفان های خورشیدی قرار هست انقدر شدید باشن، بالا ترین مرجع مون خود ناسا باید باشه؛ خب، کسی منبع صحیحی داره که ناسا این رو گفته باشه (در مجلات خودمون بار ها تضاد در این خصوص دیده شده)؟
در کل همه این ها یک کنار هم چینی بزرگ و عموما دروغ چینی های بزرگ هستند. اگر قرار بود این جور اتفاق های بزرگی برای کم تر از یک ماه دیگه پیش بینی بشه در جهان غوغا می شد. خود بنده تا 2-3 سال پیش شدیدا درگیر این مسئله ها بودم که واقعا قرار هست در 21 دسامبر چه اتفاقی بیافته؟ حتی یک مقاله 40-50 صفحه ای در این خصوص نوشتم. اما الآن کاملا به شایعه بودن این جور حرف ها پایبندم!
.
آمادگی فضانوردان در غارهای زیر زمینی برای سفر فضایی
سازمان فضایی اروپا اعلام کرد فضانوردان به منظور تمرین کار گروهی، بخشی از تلاش های خود را برای آمادگی سفر فضایی در غارهای زیر زمینی انجام می دهند.
به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اعلام اسا که مقر آن در پاریس است، این گروه بین المللی از فضانوردان بر روی مهارت های سرپرستی و کار گروهی کار می کنند، مهارتی که برای کار در ایستگاه بین المللی فضایی که فضانوردانی از ملیت و فرهنگ های مختلف حضور دارند، الزامی است.
لوردانا بسونه طراح این دوره تمرینی گفت: شباهت هایی بین کار در غار و فضا وجود دارد.
به گفته وی این غارنوردان باید به محیط کاملا جدیدی سازگار شوند، کار و زندگی کردن در زیر زمین آمادگی بدنی و ذهنی را می طلبد.
به اعتقاد وی این دوره فرصتی برای تمرین پروتکل های فضایی است.
بسونه اظهار داشت: غارنوردی مشابه پیاده روی فضایی است باید توجه مداوم به استفاده صحیح از ابزارها و پروتکل های امنیتی برای گذر از مسیر پیشرفت و عبور از موانع وجود داشته باشد. این پروتکل ها شامل " به این مناطق دست نزنید" و "از این مناطق دور بمانید" در ایستگاه بین المللی است.
فضانوردانی از آمریکا، ژاپن، کانادا، روسیه و دانمارک در این کاوش غارنوری شش روزه حضور دارند.
خبرگزاری مهر
این دنبالهدار جدید C/2012 S1یا ISONنام دارد و در حال حاضر در مدار کشیده خود در فاصلهای دورتر از مشتری نسبت به خورشید قرار دارد. در سال آینده میلادی و در ماه نوامبر این دنبالهدار از فاصله بسیار نزدیکی از خورشید خواهد گذشت. نزدیکترین فاصله آن تا خورشید تنها 0.012 واحد نجومی خواهد بود که کمی بیش از اندازه قطر خورشید است. گرمای خورشید ممکن است این هستهی یخی-سنگی را به دنبالهداری پرنور در آسمان تبدیل کند که حتی به راحتی در آسمان با چشم غیرمسلح قابل رویت باشد. پیشبینی میشود این دنبالهدار در اواخر نوامبر 2013 به پرنورترین حالت خود برسد.جسمی کم نور که انتظار میرود در سال آینده به دنبالهداری پرنور تبدیل شود/
دو سناریو برای این مهمان سنگی-یخی از دوردستهای منظومه شمسی ممکن است. یا این جسم به دنبالهداری پرنور تبدیل خواهد شد که ساکنان نیمکره شمالی زمین چند ماه قادر به مشاهده آن خواهند بود و حتی قدر آن در آسمان به مقادیر منفی خواهد رسید، یا همانند داستانی که برای دنبالهدار النین اتفاق افتاد، محو میشود. یعنی با نزدیکتر شدن به خورشید چندین هفته یا ماه قبل از رسیدن به آن در اثر تنشهای گرمایی و گرانشی متلاشی شده و ناپدید میگردد.هر کدام از این سناریوها یا چیزی بین این دو حالت ممکن است رخ دهد. در ماههای آینده این دنبالهدار و رفتار آن به دقت زیر نظر خواهد بود تا اطلاعات بیشتری درباره خصوصیات آن به دست آید. اطلاعات بیشتر در خصوص این دنبالهدار و مشخصات آن را در لینک زیر مربوط به رصدخانه Remanzacco در ایتالیا دنبال کنید:
http://remanzacco.blogspot.it/2012/0...2-s1-ison.html
منبع:nojum.ir
آخرین سنگر سکوت،حق ما گرفتنی نیست
ارتقاي مغز «كنجكاوي» براي تصميمگيري مستقلتر
http://isna.ir/fa/news/91070704346/
رمزگشايي از راز بزرگترين انفجار ستارهيي پس از هزار سال
http://isna.ir/fa/news/91070704633/%...7-%D9%8A%D9%8A
ویرایش توسط پیمان اکبرنیا : 09-28-2012 در ساعت 10:32 PM دلیل: ادغام پستها
چند روزه نمی تونم برم تو خودم!
فکر کنم از درون فیلتر شدم
پخش تصویر زنده از خانه شما در فضا
در یک تلاش جاهطلبانه برای انتشار فیلمبرداری بلادرنگ از زمین از طریق فضا، محققان از امکان مشاهده سیاره زمین از چشمانداز ایستگاه فضایی بینالمللی تا بهار ۲۰۱۳ خبر دادند.
به گزارش علم پرس به نقل از ایسنا، شرکت کانادایی UrtheCast قرار بود اولین دوربینهای نظارت بر زمین خود را تا سال ۲۰۱۲ بر روی ایستگاه فضایی نصب کند، اما این شرکت اکنون از افزایش بودجه و کار بیشتر بر روی دو دوربین وضوح بالای آن و همچنین آموزش فضانوردان برای انتقال آنها از فضاپیمای باری به زیر ایستگاه طی چند ماه آینده خبر داده است.
یکی از این دوربینها بطور ثابت و دیگری به شکل گردشی عمل خواهد کرد. تصاویر بدست آمده از این دوربینها حدود یک متر بر پیکسل هستند که اندازه آن با تصاویر ماهواره گوگلارث از خانههای روی زمین یکی بوده و امید است که انسان در آینده بتواند با استفاده از این تصاویر خانه خود را در زمین مشاهده کند. البته با این تفاوت که این تصاویر کاملا زنده هستند.
کاربران زمینی میتوانند با ورود به یک سایت از مزیت مشاهده زمین بصورت زنده از فضا بهره ببرند.از آنجایی که مشاهده زمان و مکان عبور ایستگاه فضایی از مناطق مختلف زمین مشخص است، UrtheCast قصد دارد به انسانها در برنامهریزی رویدادها برای پوششدهی توسط دوربین ایستگاه کمک کند.
ایستگاه فضایی در حال حاضر از دوربینهای مجهزی برخوردار بوده اما آنها به مقاصد خاص مانند نظارت بر محصولات طراحی شدهاند. با دوربینهای شرکت UrtheCast افراد میتوانند در هر زمان محل مورد نظر خود را مشاهده کنند.
این شرکت قصد دارد در آینده یک کد را منتشر کند تا سازندگان بتوانند بر اساس آن برنامههای کاربری را برای استفاده از ویدیوهای این دوربینها در مقاصد مختلف طراحی کنند. در حال حاضر سازمان ملل خواهان استفاده از این دوربینها برای نظارت بر شرایط اضطراری انسانی است.
از دیگر کاربریهای این تصاویر میتوان برای نظارت بر رشد محصولات، شهریسازی، آلودگی شهرها، اختلال نور و دیگر مسائل اشاره کرد.
علم پرس
سفر برایم هیچ چیز به جز دلتنگی ندارد، اما زندگی به من آموخت برای بهتر دیدن عظمت و شکوه هر چیز، باید قدری از آن دور شد.
اینم یه خبر خوب برای رصد گران عزیز تالار آوا استار دوست داشتنی
نمايش آسماني دنباله*دار «خورشيد خراش» با نورافشاني 15 برابر ماه
محققان موفق به شناسايي يك ابردنباله*دار جديد شده*اند كه در زمان عبور از آسمان زمين در سال آينده 15 برابر ماه نورافشاني خواهد كرد.
محاسبات نشان داده كه اين عابر سماوي در نوامبر 2013 با درخشش بسيار زيادي از آسمان عبور كرده و حتي در نور روز نيز در اطراف خورشيد قابل مشاهده است.
دنباله*دار سی/۲۰۱۲ اس۱ اكنون ايسون خوانده شده چرا كه براي اولين بار ویتالی نوسکی و آرتیوم نوویچونوک روسي با استفاده از تلسكوپ شبكه نوري علمي بين*المللي آن را شناسايي كرده بودند.
در حال حاضر ايسون كاملا كم نور است چرا كه در اعماق فضا و در نزديكي مدار سياره مشتري قرار دارد اما در ماههاي آينده اين دنباله*دار درخشان*تر شده تا زماني كه با فاصله كمتر از دو ميليون كيلومتري از كنار خورشيد در روز 28 نوامبر عبور كند.
اين مسير باعث مي*شود كه اين دنباله*دار را يك خورشيد*خراش بناميم و اين خطر وجود دارد كه دنباله*دار در اين فاصله نزديك از خورشيد تجزيه شود.
اما همچنين اين امكان وجود دارد كه حتي از «ايکيا- سکى» بزرگترين دنباله دار قرن گذشته نيز كه ستاره*شناسان را در 1965 بسيار هيجان*زده كرده بود، درخشان*تر شود.
اگر ايسون بتواند طبق پيش*بيني*ها دوام بياورد، بسيار چشمگيرتر از دنباله*دار مك*نات خواهد شد كه يك درخشش مشابه سياره ناهيد را با يك دنباله بلند درخشان در ژانويه 2007 به نمايش گذاشته بود.
ايسون بنظر مي*رسد كه از يك مدار سهمي*وار برخوردار باشد كه باعث شده دانشمندان به اين باور برسند كه اين دنباله*دار براي اولين بار از ميان منظومه شمسي عبور مي*كند. اين امر بدين معني است كه اين دنباله*دار احتمالا از ابر اورت در اطراف منظومه شمسي نشات گرفته است.
اين دنباله*دار يك توپ بزرگ از سنگ و يخ بوده و احتمالا حاوي تركيبات فرار مانند يخ آب باشد كه مانند جتهاي گاز و غبار در فضا منتشر مي*شوند.
ايسون اگر بتواند نزديكي با خورشيد را دوام بياورد از اواخر ماه نوامبر تا اوايل دسامبر در نيمكره شمالي زمين قابل مشاهده خواهد بود. اما همچنين ستاره*شناسان متذكر شده*اند دنباله*دارهاي خورشيد*خراش مي*توانند تا حد زيادي غيرقابل پيش*بيني باشند. کهوتک يكي از مثالهاي بارز از دنباله دارهايي بود كه در جهش خود به سوي خورشيد در سال 1973 جان سالم بدر نبرد.
سال آينده همچنين دنباله*دار ديگري موسوم به «پن*استارز(سی/۲۰۱۱ ال ۴)» در مارس 2013 در آسمان با درخششي برابر ستارگان ديگر قابل مشاهده خواهد بود.
ظاهرا منشأش(!) خبرگزاری وزین ایسنا هستش اینجا. فک نمی کنم خبر غلط باشه ، باید منتظر باشیم ببینیم خبرگزاری مهر اعلام می کنه یا نه بعد تصمیم گیری کنیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)