صفحه 24 از 118 نخستنخست ... 142021222324252627283474 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 231 تا 240 , از مجموع 1173

موضوع: جديد ‌ترين اخبار نجومی

  1. Top | #1
    کاربر ممتاز

    عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    شماره عضویت
    131
    نوشته ها
    506
    تشکر
    11,118
    تشکر شده 5,043 بار در 474 ارسال

    Post جديد ‌ترين اخبار نجومی

    سلام...

    اين تاپيك جهت اعلام آخرين اخبار مهم نجومي ايجاد شده

    لطفآ اخباری که در این تاپیک قرار می دهید ،یا ترجمه خودتان باشد یا اگر از منبع دیگری خبر را استفاده کرده اید ، حتمآ منبع خبر را ذکر کنید

    ممنون از تلاش و همراهی همه دوستان



    ویرایش توسط آسمون : 03-12-2013 در ساعت 11:57 PM

  2. 127 کاربر مقابل از محمدرضا صادقیان عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

    .mehrab., 169, 2215, 4512, @p@rs, Ahmad, aida88, Ali Mohamad Nesari, Amin Hejazi, Amin-Mehraji, amir adib, Amir Ali Sobati, Amirali, andromeda.s, Angie, Arian Soltani, Arta.kh, aseman zibast, Astronomer, Astronomy*, ata moradi, aypara, ᗩᖇ☂ᗰᓰᔕᔕ, banusara, behnambm, Behnaz sasani, Beyran99, COLDFIRE, darya-dr, delniya, elman, ESA Moon, e_moases, Fery.JWST, ghasedac, hadi soleimani, hamid reza, hermes, Hojjat Zafarkhah, Hooman, hopefullstar, javadstar76, Kianoosh.S, m.astronomer, m.bio7, Mahdieh. GH, maryam MP, marzieh, masi, Masoume falaki, mersad.tareqh, milad77, mobi, Mojtaba.M, mojtaba79, moonlight13, Mostafa, msalek, nakhodaye aseman, Navid MMM, neda vardast, Negar Najafi, Parnia Shokri, parvin, ramin50, reza fety, reza3000, rezash, rOOzbeh_kAkA, SaBa Ho0shmanD, Sadrieh fatoorchi, Saeed Jafari, SAEED560, sama.ara, saraaa, sasan20oo20, savoj, Setare KOchOlO, setareh sadeghi, shahab_s, shima1377, skynight, Sky_Watcher, SSgumS, star10, STAR4U, storm, subaro, Taha Nagahi, toraj1358, فائزه معتضدیان, منجم95, محمود قادری, محمد فتحی, محمد مهدی محمدی, محمد اسلامی سرای, محمد سروش, مداد رنگیهام, مسعود فرح بخش, هانیه امیری, گلناز, yperseusy, zahra H, Zahra Shakeeb, |Alireza|, آیو, آسمون, امیر حسین, امیر عباس, امیرعلی, اورانوس, حمیدرضا, حسین زارعی, خشایار زمانیان, ریحانه نوروزی, رخساره روشنی, رضا طامهری, زهرا- ساريخاني, سیاره ی ناهید, سپیده دم آسمان, ستاره آبي, سحر دین محمدی, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, شبنم مختاری, شعری, علیرضا محمدی

  3. Top | #231
    کاربر فعال

    عنوان کاربر
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    شماره عضویت
    1566
    نوشته ها
    41
    تشکر
    4
    تشکر شده 117 بار در 34 ارسال

    کجای مریخ می‌توانیم زندگی کنیم؟

    دانش > فضا - همشهری آنلاین: دانشمندان استرالیایی می‌گویند تنها سه درصد از سطح سیاره مریخ قابل سکونت است
    تیمی از پژوهشگران دانشگاه ملی استرالیا با مقایسه مدل‌های فشار و درجه هوا بر روی زمین و مریخ، درصدد فهم این مسأله بودند که چه میزان از سطح سیاره مریخ به زمین شبیه بوده و قابل سکونت برای ارگانیزم‌های زمینی است.
    «چارلی لاین ویور»، اختر زیست‌شناس فعال در این زمینه گفت: تمامی اطلاعات را جمع‌آوری کرده‌ایم تا به این سئوال پاسخ دهیم که آیا مریخ قابل سکونت است؟ در جواب باید بگوییم که بخشی کوچک از سیاره قابل تطابق با زندگی زمینی است.
    به گزارش خبرگزاری ایسنا، «لاین ویور» می‌گوید: تنها سه درصد از سطح سیاره مریخ که بخش عظیمی از آن زیر لایه سطحی قرار دارد، برای ارگانیزم‌های زمینی قابل سکونت است.
    زیر لایه سطحی مریخ، فشار بالاتر است و آب می‌تواند به شکل مایع باقی بماند و در این منطقه دما به اندازه‌ای گرم خواهد بود تا باکتری‌ها و دیگر میکرو ارگانیزم‌ها به زندگی خود ادامه دهند، زیرا در این عمق گرمای هسته مریخ باعث می‌شود درجه حرارت بالا برود.

  4. 4 کاربر مقابل از amir adib عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  5. Top | #232
    کاربر ممتاز

    عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    شماره عضویت
    865
    نوشته ها
    240
    تشکر
    1,098
    تشکر شده 957 بار در 169 ارسال

          یک دنباله دار از حرارت خورشید جان سالم به در برد!

    دوستان لطفا چند نفس عمیق بکشید!

    پیروزی غرورمندانه دنباله دار لاوجوی در جدال با خورشید رو بر تمامی دوستداران دنباله دار تبریک می گوئیم!!!



    یک دنباله دار از حرارت خورشید جان سالم به در برد!
    دنباله دار لاوجوی که قرار بود در مسیر عبورش از نزدیکی خورشید، برای همیشه تصعید شده و تنها ابری درخشان از بخار و غبار از آن به جا بماند، عصر روز پنجشنبه از آن سوی خورشید سربرآورده و در دیدرس رصدخانه دینامیک ناسا قرار گرفته است.
    به گزارش خبرگزاری مهر، به یاد دارید که دنباله دار 200 متری C/2011 W3 قرار بود با عبور از فاصله 120 هزار کیلومتری از سطح خورشید برای همیشه نابود شود؟

    تقریبا هیچکس زمان خواندن خبر عبور نزدیک دنباله دار لاوجوی که نام کاشفش را یدک می کشد، از کنار خورشید به این فکر نمی کرد که شاید این دنباله دار بتواند در برابر حرارت جهنمی این ستاره غول پیکر مقاومت کرده و جان سالم به در ببرد.






    اما لاوجوی توانست پس از شیرجه انتحاری به سوی خورشید در برابر حرارت سوزان این ستاره مقاومت نشان دهد و از سوی دیگر خورشید برای رصدخانه دینامیک خورشیدی دست تکان دهد! رصدخانه دینامیک خورشیدی عصر روز پنجشنبه در نهایت ناباوری اخترشناسان شاهد عبور سالم دنباله دار لاوجوی از کنار خورشید بود.

    بر اساس گزارش دیسکاوری، اکنون این دنباله دار پس از عبور از نزدیکی لایه "فوتوسفیر" خورشید به مسیر خود در مدار خورشید ادامه می دهد، برای ادامه این سفر لاوجوی درجه حرارتی بیش از یک میلیون درجه سلسیوس را تحمل کرده است.



    ضمنا خبر هم موتق و معتبره، شک نکنید!
    منبع اصلی: سایت خبرگزاری مهر
    تصاویر: skyandtelescope
    لینک خبر در اسکای اند تلسکوپ: http://www.skyandtelescope.com/news/...135743163.html
    امضای ایشان
    بهترین تلاش برای بهترین بودن

  6. 14 کاربر مقابل از jooyande عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  7. Top | #233
    کاربر ممتاز

    عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    شماره عضویت
    1569
    نوشته ها
    160
    تشکر
    1,336
    تشکر شده 1,033 بار در 152 ارسال




    ستاره‌شناسان در انتظار مشاهده نحوه روشن شدن سياه‌چاله‌ها براي نخستين بار


    ستاره شناسان آمريکايي مي‌گويند سال آينده موفق به مشاهده روند متلاشي شدن ابرهاي گازي در زمان نزديک شدن به سياه چاله کلان جرم کهکشان راه شيري مي‌شوند.
    به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ، اين نخستين بار خواهد بود که نزديک شدن چنين ابري به يک سياه چاله کلان جرم مشاهده مي‌شود.
    سياه چاله کهکشان راه شيري تنها سياه چاله‌اي است که فاصله‌اي مناسب با زمين دارد تا با مشاهده آن ستاره‌شناسان به مطالعه جزئيات بيشتر در اين خصوص بپردازند.
    اين‌که چگونه يک سياه چاله با بلعيدن گازها، گرد وغبار و ستاره‌ها روشن‌تر مي‌شود، تنها در سطح تئوريک قابل توضيح بود و حال ستاره‌شناسان موفق به مشاهده عيني آن خواهند بود.
    «اليوت کاترت»، اخترشناس در برکلي مي‌گويد: وقتي که سياه چاله‌ها را در مرکز کهکشان‌ها مشاهده مي‌کنيم، براي لحظه‌اي روشن شده و سپس رنگ مي‌بازند، اما نمي‌دانيم که اين حالت به چه علتي است.
    وي ادامه مي‌افزايد: فرصتي ارزشمند در انتظار است تا مشاهده‌اي بي نظير از اين روند داشته باشيم، روندي که در آن گاز درون سياه چاله سقوط مي‌کند، گرما را افزايش مي‌دهد و نور را متساعد مي‌کند.
    منبع :خبر گزاری ایسنا
    امضای ایشان
    زیباترین قول تو این است که هرگز باز نخواهی آمد ...

    احمدرضا احمدی

  8. 8 کاربر مقابل از *artemis عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  9. Top | #234
    کاربر ممتاز

    عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    شماره عضویت
    1569
    نوشته ها
    160
    تشکر
    1,336
    تشکر شده 1,033 بار در 152 ارسال
    مريخ‌نورد جديد ناساكه اكنون در سومين هفته از سفر هشت ماهه خود به سوي سياره مريخ قرار دارد، در حالحاضر تحقيقاتش را آغاز كرده است.

    به گزارش سرويس علمي خبرگزاري ايران ايسنا،كاوشگر كنجكاوي كار خود را با استفاده ازابزار آشكارساز سنجش پرتو (RAD) آغاز كرده كه به نظارت بر ذرات پرانرژي خورشيد،ابرنواخترها و ديگر منابع مي‌پردازد.
    چنين پرتويي بطور بالقوه براي انسانخطرناك بوده، از اين رو نتايج بدست آمده توسط اين كاوشگر مي‌تواند به دانشمندان دربرنامه‌ريزي براي ماموريتهاي آينده انساني به سياره مريخ كمك كند.
    كاوشگر كنجكاوي كه محور اصلي ماموريت 2.5ميليارد دلاري آزمايشگاه علمي مريخ بوده، در روز 26 نوامبر (پنج آذر) به مقصد دهانهگيل سياره مريخ به فضا پرتاب شد.
    هدف اصلي اين مريخ‌نورد يك تني، بررسيامكان وجود حيات ميكروبي كنوني يا پيشين در اين دهانه است كه از ماه اگوست سال 2012و به محض ورود كنجكاوي به مريخ آغاز خواهد شد. پيشتر 10 ابزار مختلف كنجكاوي برايكمك به پاسخ اين سوال ساخته شده‌اند.
    اگرچه ابزار RAD همچنين به ارزيابي امكانسكونت در مريخ خواهد پرداخت، اما هدف ويژه طراحي اين دستگاه براي آماده‌سازي برايكاوش انساني آينده بر روي مريخ است. ارزيابي‌هاي اين دستگاه به دانشمندان در محاسبهميزان پرتويي كه فضانوردان در سطح اين سياره با آن مواجه مي‌شوند، كمك خواهد كرد.
    از آنجايي كه مسافران آينده مريخ در طولمسير نيز ممكن ات در معرض پرتوها قرار بگيرند، از اين رو دانشمندان ابزار RAD را درفضاي عميق روشن كرده‌اند.
    اين مشاهدات نشانگر شروع كار علمي مريخ‌نورد كنجكاوي بوده كه در تابستان سال آينده بخش اصلي آن آغاز خواهد شد
    ویرایش توسط *artemis : 12-20-2011 در ساعت 06:29 PM دلیل: ادبی
    امضای ایشان
    زیباترین قول تو این است که هرگز باز نخواهی آمد ...

    احمدرضا احمدی

  10. 6 کاربر مقابل از *artemis عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  11. Top | #235
    کاربر ممتاز
    مدیر تالار

    عنوان کاربر
    مدير تقويم نجومي ایران
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    شماره عضویت
    98
    نوشته ها
    1,914
    تشکر
    20,232
    تشکر شده 21,151 بار در 1,931 ارسال

    کشف 2سیاره به اندازه زمین/ نزدیک شدن اثبات وجود سیاره‌ای قابل سکونت


    تلسکوپ فضایی کپلر ناسا با کشف دو جهان برشته و داغ با ابعادی مشابه به ابعاد زمین در مدار ستاره ای سرخ فام در صورت فلکی قو موفقیتی دیگر را در ماموریت فضایی اش به ثبت رساند.
    به گزارش خبرگزاری مهر، این سیاره ها کوچکترین سیاره های شبه زمینی هستند که تا به امروز کشف شده اند، یکی از این سیاره ها ابعادی 1.03 برابر زمین دارد. این سیاره ها در منطقه قابل سکونت ستاره خود قرار ندارند اما ابعاد آنها کاملا مناسب و نزدیک به ابعاد زمین است.
    مقایسه ابعاد زمین، ونوس و دو سیاره شبه زمینی که به تازگی کشف شده اند
    سیاره ها در میان اطلاعات به دست آمده طی دو سال رصد کپلر مدفون شده بودند و اخترشناسان برای اثبات سیاره بودن آنها باید از تکنیکهای محاسباتی ارتقا یافته ای استفاده می کردند.
    مقایسه ابعاد زمین با دو سیاره کپلر 20e و 20f، قطر زمین به عنوان سیاره مبدا 12 هزار و 713 کیلومتر است، در حالی که قطر کپلر 20e یازده هزار و 100 و قطر کپلر 20f شانزده هزار کیلومتر تخمین زده شده است، طول سال سیاره اول 6.1 روز و سیاره دوم 19.6 روز است، همچنین درجه حرارت بر روی سیاره اول 760 و در سیاره دوم 425 درجه سلسیوس تخمین شده شده است
    این احتمال وجود دارد که سیاره کپلر-20f از اتمسفری مملو از بخار آب برخوردار باشد البته هنوز اخترشناسان از این موضوع اطمینانی حاصل نکرده اند. تنها موضوعی که تا کنون به طور قطع مشخص شده این است که دو سیاره کمی از سیاره زمین بزرگتر هستند.
    مجموعه ای از تمامی ستاره هایی که کپلر بر روی مدار آنها موفق به کشف سیاره شده است، لکه های سیاه درون تصویر همان سیاره ها هستند
    هر دو سیاره در مدار ستاره ای به نام کپلر-20 در حرکتند، ستاره ای از خانواده ستاره های G که کمی سردتر از خورشید بوده و در فاصله 950 سال نوری قرار گرفته است، یعنی یک شاتل فضایی برای رسیدن به این ستاره باید 36 میلیون سال در سفر باشد.
    بر اساس ابعاد سیاره ها و موقعیتی که نسبت به ستاره خود دارند، احتمال می رود سیاره ها از ترکیب ساختاری شبیه به زمین برخوردار باشند با این همه از جانب ستاره خود در معرض تشعشعات شدیدی قرار گرفته اند و در عین حال بسیار کوچکتر از آن هستند تا بتوانند عناصر سبکی مانند هیدروژن و هلیوم را در خود نگه دارند. بر اساس این شواهد به نظر می آید سیاره ها سنگی باشند.
    مقایسه ابعاد سیاره هایی که توسط کپلر کشف شده اند با دو سیاره مشتری در پوشه بالا سمت چپ و زمین در گوشه پایین سمت چپ
    اخترشناسان معتقدند در صورتی که این سیاره ها از بخشهای خارجی سامانه خورشیدی به موقعیت کنونی خود مهاجرت کرده باشند این احتمال وجود دارد که در گذشته ای دور قابل سکونت بوده باشند.
    بر اساس گزارش پاپ ساینس، کشف این دو سیاره در پی انتشار خبر کشف سیاره ای کاملا شبه زمینی توسط کپلر در منطقه قابل سکونت که احتمال وجود آب نیز در آن وجود دارد، بوده است. محققان این سیاره که کپلر 22f نام دارد را در یک سو و دو سیاره جدید کپلر 20e و کپلر 20f را قطعات پازلی می دانند که تکمیل شدنش می تواند وجود سیاره ای قابل سکونت و شبه زمینی را به اثبات برساند.

    امضای ایشان

    وقتی آرامش را در خود نیابید, جستجوی آن در جای دیگر, کار بیهوده ای است.




  12. 11 کاربر مقابل از rezash عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  13. Top | #236
    کاربر جدید

    عنوان کاربر
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    شماره عضویت
    1685
    نوشته ها
    18
    تشکر
    26
    تشکر شده 156 بار در 40 ارسال

          خدمه جدید ایستگاه فضایی بین المللی راهی فضا شدند.


    فضاپیمای روسی 'سایوز- ТМА-03М' حامل سه خدمه جدید ایستگاه فضایی بین‌لمللی از پایگاه فضایی بایکانور روسیه در قزاقستان به فضا پرتاب شد.
    آژانس فضایی فدرال روسیه عصر چهارشنبه در گزارشی خاطرنشان کرد: فضاپیمای 'سایوز- ТМА-03М' پس از جدایی از موشک حامل آن با موفقیت در مدار زمین قرار گرفت.

    'اولگ کونوننکو' فضانورد روس، 'آندره کائوپرس' فضانورد آژانس فضایی اروپا و 'دونالد پتیت' آمریکایی سرنشینان فضاپیمای سایوز را تشکیل می دهند.

    فضاپیمای 'سایوز- ТМА-03М' عصر جمعه به ایستگاه فضایی بین المللی ملحق خواهد شد.

    خدمه جدید ایستگاه فضایی بین المللی 147 روز در آن به انجام ماموریت خواهند پرداخت.

    در حال حاضر 2 فضانورد روس و یک آمریکایی در این ایستگاه بسر می برند.

    ایستگاه فضایی بین المللی آزمایشگاهی فضایی است که در آن انواع آزمایشات علمی در شرایط فضا و بی وزنی انجام می گیرد.


    منبع : پایگاه اطلاع رسانی هوافضای ایران (http://avia.ir/Nsite/FullStory/?id=6611)
    امضای ایشان
    به نام خداوند بخشنده مهربان

    1- ‏آيا كافران نمي‌بينند كه آسمانها و زمين ( در آغاز خلقت به صورت توده عظيمي در گستره فضا ، يكپارچه ) به هم متّصل بوده و سپس ( بر اثر انفجار دروني هولناكي ) آنها را از هم جدا ساخته‌ايم ( و تدريجاً به صورت جهان كنوني درآورده‌ايم ) و هرچيز زنده‌اي را ( اعم از انسان و حيوان و گياه ) از آب آفريده‌ايم . آيا ( درباره آفرينش كائنات نمي‌انديشند و ) ايمان نمي‌آورند ؟‏ (انبیا/30)

    2- ما آسمان را با قدرت بنا ساخته‌ايم و همواره آن را وسعت مي‌بخشيم .‏ ‏(ذاریات/47)


  14. 2 کاربر مقابل از the milky way عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  15. Top | #237
    کاربر جدید

    عنوان کاربر
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    شماره عضویت
    1685
    نوشته ها
    18
    تشکر
    26
    تشکر شده 156 بار در 40 ارسال

          ناسا روبات جراح به فضا می فرستد


    ربات جراح وظیفه‌ی تعمیر فضاپیما را بر عهده دارد.
    اگر اخبار مربوط به روباتها را دنبال می کنید حتما با نام "داوینچی" ربات جراح معروف و پیشرو آشنا هستید. این ربات که از آن برای انجام عمل های جراحی حساس استفاده می شود قابلیت کنترل از راه دو را نیز دارد.

    همین موضوع باعث شد که مسوولان ناسا به فکر استفاده دیگری از این ربات جراح بیافتند: تعمیر فضاپیماها.

    تعمیر سفینه های فضایی یا اجزای مختلف ایستگاه های فضایی کاری بسیار پرهزینه در عین حال پر ریسک است و نیاز به تربیت فضانوردانی ماهر و جان بر کف دارد، اما اگر بتوانیم این کار سخت را به یک ربات واگذار کنیم چه؟

    این سوالی بود که به ذهن متخصصین فضایی ناسا رسید و از آنجایی که یک ربات هنرمند به نام داوینچی حاضر و آماده بود، سوال آنها به زودی پاسخ خود را پیدا کرد. ناسا به سراغ مهندسین روبوتیک پزشکی دانشگاه جانز هاپکیز و دانشگاه ویرجینیای غربی رفت و از آنها خواست تا روبات داوینچی را طوری طراحی و برنامه ریزی کنند که برای انجام کارهای ظریفی در حد بریدن نوارهای پلاستیکی نگهدارنده، بدون آسیب رساندن به دیگر اجزا آماده باشد.

    به این ترتیب یک مهندس می تواند روی زمین و پشت دستگاه کنترلی خود لم بدهد و بدون تحمل سختی های سفر به فضا، کار تعمیر یک فضاپیما را به راحتی انجام دهد.

    البته فعلا مشکل اساسی که در این زمینه وجود دارد، تاخیر در دریافت و ارسال داده های بین زمین و فضاپیما خواهد بود که مهندسین در حال اندیشیدن چاره ای برای آن هستند. به نظر شما آیا می توان راه حلی برای این مشکل پیدا کرد؟


    منبع : پایگاه اطلاع رسانی هوافضای ایران (http://avia.ir/Nsite/FullStory/?id=6612)
    امضای ایشان
    به نام خداوند بخشنده مهربان

    1- ‏آيا كافران نمي‌بينند كه آسمانها و زمين ( در آغاز خلقت به صورت توده عظيمي در گستره فضا ، يكپارچه ) به هم متّصل بوده و سپس ( بر اثر انفجار دروني هولناكي ) آنها را از هم جدا ساخته‌ايم ( و تدريجاً به صورت جهان كنوني درآورده‌ايم ) و هرچيز زنده‌اي را ( اعم از انسان و حيوان و گياه ) از آب آفريده‌ايم . آيا ( درباره آفرينش كائنات نمي‌انديشند و ) ايمان نمي‌آورند ؟‏ (انبیا/30)

    2- ما آسمان را با قدرت بنا ساخته‌ايم و همواره آن را وسعت مي‌بخشيم .‏ ‏(ذاریات/47)


  16. 6 کاربر مقابل از the milky way عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  17. Top | #238
    کاربر ممتاز

    عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    شماره عضویت
    906
    نوشته ها
    346
    تشکر
    2,506
    تشکر شده 3,386 بار در 317 ارسال

    دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا،بهرام مبشر و دانش آموخته ی ایشان هوشنگ نیری یکی از دورترین کهکشان های با نورانیت بالا را کشف کردند.این کشف با استفاده از اسپیتزر و هابل انجام شده است.این کهکشان که GN-108036 نام دارد روشن ترین کهکشانی است که در این فاصله ی دور کشف شده است.

    این کهکشان در فاصله ی 12.9 میلیارد سال نوری واقع است.داده های هابل و اسپیتزر نشان می دهند نرخ تولد ستاره در این کهکشان 100 ستاره در سال است.برای مقایسه کهکشان ما 5 برابر بزرگتر و 100 برابر پر جرم تر است ولی نرخ تولید ستاره در آن 30 ستاره در هر سال است.

    این کشف از این نظر اهمیت دارد که چنین کهکشانی با این نورانیت تا به حال کشف نشده بود.آن چه که ما از این کهکشان می بینیم تنها متعلق به 750 میلیون سال بعد از بیگ بنگ است.رد شیفت این کهکشان هم 7.2 است.

    ادامه را از اینجا بخوانید.
    منبع:sciencedaily.com

  18. 12 کاربر مقابل از sara shahabi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  19. Top | #239
    کاربر ممتاز

    عنوان کاربر
    كاربر ممتاز آوااستار
    كاربر راهنمای فعالیت در فروم
    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    شماره عضویت
    1590
    نوشته ها
    1,310
    تشکر
    21,552
    تشکر شده 11,473 بار در 1,308 ارسال

    راز کره فلزی ناشناخته ای که از آسمان به زمین بارید
    یک کره عجیب به وزن 6 کیلوگرم به طرز اسرارآمیزی در 750 کیلومتری پایتخت کشور نامیبیا به زمین سقوط کرد.
    به گزارش خبرگزاری مهر، علاوه بر بارش شگفت انگیز دانه های درشت تگرگ در بیابان نامیبیا، اکنون کره های فلزی نیز می بارند.
    به نظر می رسد که این خبر جعلی باشد اما واقعاً اتفاق افتاده است. درحقیقت، در نیمه ماه نوامبر در فاصله 750 کیلومتری پایتخت نامیبیا یک کره فلزی به وزن 6 کیلوگرم و قطر حدود یک متر به زمین سقوط کرد و در اثر برخورد، حفره ای به عمق 33 سانتیمتر و عرض 4 متر ایجاد کرد.
    جنبه شگفت انگیز این خبر در این است که با وجود اینکه یک ماه از این رویداد عجیب می گذرد هنوز کسی نمی داند این توپ از کجا آمده است.
    "پل لودیک"، رئیس مرکز تجسس نامیبیا در این خصوص توضیح داد: "ساکنان و مقامات دهکده صدای انفجارات مختلفی را در شعاع سه کیلومتری شنیدند و سپس، 5 روز بعد این شیء کروی شناسایی شد."
    این توپ اسرارآمیز فلزی در حدود 18 متر از فاصله از محل برخورد به خوبی قابل مشاهده بود. به نظر می رسد داخل این کره خالی باشد اما هنوز هیچکس این مسئله را تائید نکرده است.
    مورد این توپ به حدی غیرقابل توضیح است که در روزهای آینده کارشناسان ناسا و اسا نیز به بررسی آن خواهند پرداخت.
    به گفته "لودیک"، این امکان وجود دارد که این شیء، قطعات مربوط به یک فضاپیما باشد. هرچند هنوز مشخص نیست که این توپ مربوط به یک فناوری انسانی است یا خیر.
    براساس گزارش دیسکاوری نیوز، پیش از این کره های مشابهی در مناطق دیگر زمین شناسایی شده بودند. برای مثال، در سال 2008 در یک کشتزار در برزیل یک توپ فلزی آسمانی شناخته شد.
    در سال 2007 نیز یک کشاورز در استرالیا یک توپ دیگر را در مرزعه خود پیدا کرده بود.
    منبع: www.nojumi.org


  20. 6 کاربر مقابل از Astronomy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  21. Top | #240
    کاربر ممتاز

    عنوان کاربر
    كاربر ممتاز آوااستار
    كاربر راهنمای فعالیت در فروم
    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    شماره عضویت
    1590
    نوشته ها
    1,310
    تشکر
    21,552
    تشکر شده 11,473 بار در 1,308 ارسال

    جديد ‌ترين اخبار نجومی         
    وجود حیات میکروبی در سیاره سرخ
    گروهی از دانشمندان آمریکایی با شناسایی باکتریهایی در تونلهای گدازه های آتشفشانی که شرایطی مشابه مریخ دارند بار دیگر فرضیه امکان حیات میکروبی در سیاره سرخ را مطرح کردند.
    به گزارش خبرگزاری مهر، محققان کالج زمین، اقیانوس و علوم جوی دانشگاه ایالتی اورگان در تحقیق جدیدی میکروارگانیسمهایی را در تونلهای گدازه های رشته کوههای کاسکید در اورگان شناسایی کردند.
    در این منطقه، فقدان اکسیژن و دمای پایین، شرایط زیستی سختی را به وجود آورده است که این باکتریها را وادار کرده از آهن حاضر در کانی زبرجد به عنوان یک منبع انرژی استفاده کنند.
    به دلیل اینکه این شرایط سخت و همچنین کانی زبرجد در سیاره سرخ نیز وجود دارد، دانشمندان فرضیه امکان وجود اشکال آلی از حیات فرازمینی را در مناطق مشابه بر روی مریخ مطرح کردند.
    در شرایط آزمایشگاهی، در دمای محیط و با سطوح اکسیژن طبیعی، این باکتریها قند مصرف می کنند، اما زمانی که تمام مواد آلی موجود در محیط را مصرف می کنند و دما و سطوح اکسیژن کاهش می یابد، این میکروبها شروع به مصرف آهن درون زبرجد می کنند. زبرجد یک ماده سیلیکات رایج است که در سنگهای آتشفشانی زمین و مریخ یافت می شود.
    میکروارگانیسمهایی که به ویژه در یک تونل گدازه در گودال "نیوبری" در ارتفاع هزار و 700 متری و در اطراف یخها بر روی سنگهایی در حدود 30 متری عمق تونل جمع آوری شدند، در یک محیط محتوی مقادیر بسیار پایین اکسیژن و دمای نزدیک به صفر درجه سانتیگراد زندگی می کنند.
    این شرایط می تواند بسیار مشابه به شرایط حاضر در مریخ باشد. این محققان با هدف تائید این فرضیه، نمونه های یک شهاب سنگ را که منشای مریخی دارد بررسی و در این شهاب سنگ ردهایی را پیدا کردند که می توانند مصرف ماده توسط میکروارگانیسمها را نشان دهد. هرچند هیچ ماده آلی در این نمونه شهاب سنگ مریخی پیدا نکردند. این آثار همگی شبیه به آنهایی بودند که در گودال "نیوبری" مشاهده شدند.
    براساس گزارش ساینس دیلی، هرچند این تحقیق دقیقاً مشخص نکرده است که چه چیزی بر روی مریخ کشف می شود، اما می تواند نشان دهد که باکتریها قادرند در شرایط مشابه شرایط مریخ زندگی کنند
    منبع: www.nojumi.org

  22. 3 کاربر مقابل از Astronomy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


صفحه 24 از 118 نخستنخست ... 142021222324252627283474 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
© تمامی حقوق برای آوا استار محفوظ بوده و هرگونه کپی برداري از محتوای انجمن پيگرد قانونی دارد