سلام...
اين تاپيك جهت اعلام آخرين اخبار مهم نجومي ايجاد شده
لطفآ اخباری که در این تاپیک قرار می دهید ،یا ترجمه خودتان باشد یا اگر از منبع دیگری خبر را استفاده کرده اید ، حتمآ منبع خبر را ذکر کنید
ممنون از تلاش و همراهی همه دوستان
سلام...
اين تاپيك جهت اعلام آخرين اخبار مهم نجومي ايجاد شده
لطفآ اخباری که در این تاپیک قرار می دهید ،یا ترجمه خودتان باشد یا اگر از منبع دیگری خبر را استفاده کرده اید ، حتمآ منبع خبر را ذکر کنید
ممنون از تلاش و همراهی همه دوستان
ویرایش توسط آسمون : 03-12-2013 در ساعت 11:57 PM
.mehrab., 169, 2215, 4512, @p@rs, Ahmad, aida88, Ali Mohamad Nesari, Amin Hejazi, Amin-Mehraji, amir adib, Amir Ali Sobati, Amirali, andromeda.s, Angie, Arian Soltani, Arta.kh, aseman zibast, Astronomer, Astronomy*, ata moradi, aypara, ᗩᖇ☂ᗰᓰᔕᔕ, banusara, behnambm, Behnaz sasani, Beyran99, COLDFIRE, darya-dr, delniya, elman, ESA Moon, e_moases, Fery.JWST, ghasedac, hadi soleimani, hamid reza, hermes, Hojjat Zafarkhah, Hooman, hopefullstar, javadstar76, Kianoosh.S, m.astronomer, m.bio7, Mahdieh. GH, maryam MP, marzieh, masi, Masoume falaki, mersad.tareqh, milad77, mobi, Mojtaba.M, mojtaba79, moonlight13, Mostafa, msalek, nakhodaye aseman, Navid MMM, neda vardast, Negar Najafi, Parnia Shokri, parvin, ramin50, reza fety, reza3000, rezash, rOOzbeh_kAkA, SaBa Ho0shmanD, Sadrieh fatoorchi, Saeed Jafari, SAEED560, sama.ara, saraaa, sasan20oo20, savoj, Setare KOchOlO, setareh sadeghi, shahab_s, shima1377, skynight, Sky_Watcher, SSgumS, star10, STAR4U, storm, subaro, Taha Nagahi, toraj1358, فائزه معتضدیان, منجم95, محمود قادری, محمد فتحی, محمد مهدی محمدی, محمد اسلامی سرای, محمد سروش, مداد رنگیهام, مسعود فرح بخش, هانیه امیری, گلناز, yperseusy, zahra H, Zahra Shakeeb, |Alireza|, آیو, آسمون, امیر حسین, امیر عباس, امیرعلی, اورانوس, حمیدرضا, حسین زارعی, خشایار زمانیان, ریحانه نوروزی, رخساره روشنی, رضا طامهری, زهرا- ساريخاني, سیاره ی ناهید, سپیده دم آسمان, ستاره آبي, سحر دین محمدی, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, شبنم مختاری, شعری, علیرضا محمدی
یک سال پیش، شش داوطلب، (اخترزیستشناس، فیزیکدان، خلبان، مهندس معمار، ژورنالیست و خاکشناس) در نزدیکی یک آتشفشان خاموش در هاوایی وارد یک اتاق گنبدشکل با مساحت ۱۱ در ۶ متر شدند. هدف آنها این بود که زندگی در شرایطی مثل مریخ را شبیهسازی کنند. امروز، انزوای یک ساله آنها به پایان رسید.
فایل پیوست 6854
این پروژه ناسا به نام Hi-SEAS برای این طراحی شده تا شرایط زندگی انسان در مریخ و محصور بودن در یک فضای کوچک شبیهسازی شده و تاثیر آن روی افراد آزمایش شود. این سومین و طولانیترین شبیهسازی است. دو ماموریت قبلی مدت ۴ و ۸ ماه طول کشیدند. آتشفشان ماونا لاوا به این دلیل انتخاب شده بود که شرایط زیستمحیطی آن بیشترین شباهت را به مریخ دارد.
این شش داوطلب تنها از طریق ایمیل میتوانستند با دنیای بیرون ارتباط برقرار کنند. انتقال ایمیلها هم ۲۰ دقیقه تاخیر داشت چون انتقال سیگنال بین زمین و مریخ همینقدر طول میکشد. منابع آنها محدود بود. هر چیزی که آنها احتیاج داشتند، باید از همان ابتدای ماموریت با خودشان میآوردند. موجودی غذا و آب به ترتیب هر چهار ماه و دو ماه تکمیل میشد.
اعضای تیم اجازه داشتند از اتاق بیرون بروند، اما تنها در صورتی که لباسهای فضایی سنگین میپوشیدند. همچنین شرایط اورژانسی هم شبیهسازی میشد: از قطع شدن برق و خرابی ابزارها و تجهیزات گرفته تا تخلیه فوری و اجباری برای اجتناب از تشعشعات خطرناک.
وقتی اعضای این پروژه بالاخره از ماموریتشان فارغ شدند، یک فیلم مستند هم داشتند تا این لحظه را برای آیندگان ثبت کنند. این فیلم «بهشت سرخ» نام دارد و پروژه فیلمسازان مستقلی به نام «لورن دفلیپو» و «کاترین گورینگ» است. هدف آنها این است که نگاه نزدیکی به چگونگی زندگی در مریخ داشته باشند.»
در این میان، محققان ناسا حالا فرایند طاقتفرسای آنالیز و مقایسه دادههای سه ماموریت شبیهسازی HI-SEAS را شروع میکنند. آنها بر تاثیرات روانی انزوا روی اعضای پروژه تمرکز میکنند. دو ماموریت HI-SEAS دیگر هم در همین اتاق انجام خواهد شد. ناسا میخواهد تا سال ۲۰۳۰ انسانها را به مریخ بفرستد.
مشاهده تصویر با کیفیت و سایز اصلی از طریق لینک زیر :
http://www.space.com/images/i/000/01...ownsize=*:1400
!You open a window for a bird that it does not know what a window is
سازمان ملی فضایی آمریکا(ناسا) پیشتر از وجود جریان آب در سطح کره مریخ خبر داده و اعلام کرده بود که وجود حیات در مریخ غیرممکن نیست اما اکنون اثبات شده که میزان آب موجود در این سیاره بسیار کم است.
فایل پیوست 6855
این اولین مورد از کشف آب در سطح کره مریخ نبود زیرا سالها پیش مشخص شده بود که آب در دو قطب سیاره مریخ در شکل یخ زده و در جو آن وجود دارد اما کشف آب جاری روی سطح سیاره مریخ تازگی دارد.آب موجود در سطح مریخ لزوما باید حاوی نمک باشد تا در دمای یخبندان سطح مریخ یخ نزند.
برای تعیین این برآورد، دانشمندان ناسا از دادههای سیستم تصویربرداری انتشار حرارتی (THEMIS) بر پایه طیفسنج پرتوهای مادون قرمز بر روی فضاپیمای اودیسه استفاده کردند تا از راه دور درجه حرارت سطح این سیاره را از مدار اندازه گیری کنند.هنگامی که آب در فضاهای بین دانههای خاک و شن و ماسه وجود داشته باشد، سرعت گرم شدن دمای سیاره در روز و خنک شدن آن در شب را تحت تاثیر قرار خواهد داد.محققان ناسا پس از تجزیه و تحلیل چند ساله دادههای به دست آمده از سیستم تصویربرداری انتشار حرارتی (THEMIS) به این نتیجه رسیدند که حد بالایی از آب که یک منطقه از خاک مریخ می تواند داشته باشد تنها 3 درصد وزن آن خواهد بود .این میزان تقریبا در همان سطح از خشکی است که در کویر آتاکاما بر روی زمین مشاهده میشود.کویر آتاکاما یکی از خشکترین بیابانهای دنیا در آمریکای جنوبی است. این بیابان از شنزار و نمکزار پوشیده شده است.آنچه اکنون مسلم شده این است که در ماههای گرم آب جاری در این سیاره وجود دارد. در واقع تغییر جریان آب در فصول و ارتفاعات مختلف حکایت از وجود یک چرخه آب در مناطقی از این سیاره دارد.البته این آب خالص نبوده و نوعی نمک موجود در آن باعث میشود که بتواند در دمای بسیار سرد مریخ جریان داشته باشد. محققان این پژوهش به این نتیجه رسیدند که در مریخ آب وجود دارد اما میزان آن بسیار کم است.
مشاهده تصویر با کیفیت و سایز اصلی از طریق لینک زیر :
http://www.nasa.gov/sites/default/fi...?itok=QdAbNE7E
!You open a window for a bird that it does not know what a window is
آژانس فضانوردی آمریکا راکتی را که مریخ نورد آتی آن را راهی اعماق فضا خواهد کرد انتخاب نمود.
ناسا در بیانیه ای اعلام کرد مریخ نورد بعدی که به عنوان جانشین «کنجکاوی» در نظر گرفته شده سوار بر یک فروند راکت Atlas V ۵۴۱ راهی فضا خواهد شد.
فایل پیوست 6856
مریخ نورد بعدی ناسا یعنی Mars ۲۰۲۰ در سال ۲۰۲۰ به سوی این سیاره پرتاب خواهد شد و ناسا از هم اکنون در تدارک مقدمات این پرتاب مهم است. با توجه به دستاوردهای مهم مریخ نورد کنجکاوی، حالا ناسا امیدوار است که نسل بعدی این مریخ نورد اطلاعات بیشتری درباره مریخ و ناشناخته های آن در اختیار دانشمندان قرار دهد.
بدین منظور ناسا قراردادی را با شرکت United Launch Alliance منعقد کرده تا بر اساس آن در جولای سال ۲۰۲۰ مریخ نورد Mars ۲۰۲۰ را با استفاده از یک فروند راکت اطلس V ۵۴۱ به فضا پرتاب کند. کل مبلغ این قرارداد ۲۴۳ میلیون دلار عنوان شده است.
این مریخ نورد در ادامه برنامه بزرگ ناسا تحت عنوان مأموریت «آزمایشگاه علمی مریخ» انجام می شود که پیشتر مریخ نورد کنجکاوی را در سال ۲۰۱۲ راهی این سیاره کرده بود.
با توجه به شباهتهای زیادی که میان این دو مریخ نورد وجود دارد، انتخاب راکت اطلس ۵ برای این پرتاب چندان تعجب برانگیز نبوده است. از آن گذشته سایر راکتها برای پرتاب این مریخ نورد محدودیتهای فنی دارند و به همین دلیل ناسا راکت اطلس ۵ را برای این مأموریت مهم انتخاب کرده است.
مشاهده تصویر با کیفیت و سایز اصلی از طریق لینک زیر :
http://imagecache.jpl.nasa.gov/image...40-640x350.jpg
!You open a window for a bird that it does not know what a window is
پس از گذشت کمتر از دو هفته از یک پیاده روی فضایی، دو فضانورد سازمان فضایی آمریکا (ناسا) روز چهارشنبه اول سپتامبر (10 شهریور) برای دومین بار در خارج از ایستگاه بین المللی فضایی به پیاده روی فضایی می روند.
فایل پیوست 6857
قرار است دو فضانورد یاد شده پس از شش و نیم ساعت پیاده روی فضایی یک رادیاتور حرارتی را که بخشی از سیستم سرمایش ایستگاه بین المللی فضایی است، جمع کنند.
این رادیاتور، تجهیزات پشتیبان است که پیش از این برای رفع نشتی مایع آمونیاک سیستم خنک کننده نصب شده بود.
دو فضانورد ناسا همچنین در جریان این ماموریت بست های یک مفصل خورشیدی را محکم می کنند و اولین دوربین از چند دوربین تلویزیونی تقویت شده با وضوح بالا را نصب خواهند کرد؛ از این دوربین ها به منظور کنترل فعالیت ها در خارج این ایستگاه بین المللی فضایی از جمله ورود و خروج گروه های ملاقات کننده و خدمه فضاپیماها استفاده خواهد شد.
تلویزیون ناسا پیاده روی فضایی روز چهارشنبه را به طور زنده و کامل پخش می کند.
مشاهده تصویر با کیفیت و سایز اصلی از طریق لینک زیر :
http://www.nasa.gov/sites/default/fi...046e001924.jpg
!You open a window for a bird that it does not know what a window is
سازمان ناسا برای اولین بار در تاریخ از دستگاه توالی یاب دی ان ان در ایستگاه فضایی بین المللی استفاده کرد.
فایل پیوست 6858
فضانوردان ایستگاه فضایی بین المللی ناسا اولین قدم برای ساخت آزمایشگاه مداری را برداشتند که ایمنی آنها را در این ایستگاه افزایش می دهد.
این برای اولین بار در تاریخ است که فضانوردان ناسا دارای آزمایش دی ان ای توالی یافته در ریز جاذبه هستند.
در واقع توالی یابی DNA فرایند تشخیص ترتیب نوکلئوتیدهای یک قطعه از DNA است که می توان به توالی ساختارهای مختلف اتمی در نوکلئوتیدهای سازنده دیانای که نمایانگر ساختار توالی مولکول در سطح اتمی است، دست یافت.
هدف از انجام این آزمایش بررسی چگونگی کارکرد دستگاه توالی یاب دی ان ای قابل حمل در مدار بوده است.
نکته قابل توجه در مورد نمونه های آزمایش شده در ایستگاه فضایی بین المللی، وجود نتایج یکسان آن با آزمایشات انجام گرفته بر روی زمین است.
اگر آزمایشات بیشتری در این لابراتور نتیجه شود، فضانوردان قادر به استفاده از دستگاه توالی یاب به منظور آزمایش میکروب های یافته شده بر روی سطح ایستگاه فضایی بین المللی خواهند بود.
شاید تصور رشد موجودات زنده در ایستگاه بین المللی فضایی کمی عجیب به نظر رسد اما ناسا می گوید که هر چند وقت یکبار قارچ هایی را در آنجا پیدا می کند که نیاز به آزمایش شدن دارند.
پیش از این باید برای انجام آزمایش، نمونه ها به زمین ارسال می شدند که محققان ناسا زمان زیادی را از دست می دادند اما با راه اندازی دستگاه توالی یاب می توان به سرعت احتمال خطر آفرین بودن قارچ ها و میکروب ها را برای سلامتی فضانوردان مشخص کرد.
از دیگر مزایای استفاده از دستگاه توالی یاب، اطمینان از درست کارکردن سیستم بازیابی آب ایستگاه فضایی بین المللی است و تحلیل نتایج آزمایشات بدون بازگرداندن آنها به زمین است.
ناسا بر این باور است که استفاده از دستگاه توالی یاب در ماموریت های آینده مریخ مفید خواهد بود و ابزاری برای حفاظت از سلامتی فضانوردان در ماموریت های طولانی مدت به حساب می آید.
مشاهده تصویر با کیفیت و سایز اصلی از طریق لینک زیر :
http://www.nasa.gov/sites/default/fi...equencer_1.jpg
!You open a window for a bird that it does not know what a window is
جف ویلیامز، فضانورد ناسا و فرمانده اکسپدیشن ۴۸ به همراه همکارانش الکسی اوچینین و الگ اسکریپچکا پس از یک ماموریت رکوردشکن در ایستگاه فضایی بینالمللی به سلامت به زمین بازگشتند.
فایل پیوست 6862
فضاپیای سایوز TMA-20M که حامل اعضای خدمه اکسپدیشن ۴۸ بود امروز (چهارشنبه هفتم سپتامبر ۲۰۱۶) در نزدیکی شهر جزقازغان واقع در قزاقستان فرود آمد. ویلیامز، اوچینین و اسکریپچکا پس از گذارندن ۱۷۲ روز در فضا به عنوان خدمه اکسپدیشن ۴۷ و ۴۸ در ایستگاه فضایی بینالمللی به زمین بازگشتند.
فایل پیوست 6863
حالا ویلیامز با رکورد گذراندن ۵۳۴ روز در فضا در صدر لیست فضانوردان ناسا قرار دارد. اسکریپچکا نیز با ۳۳۱ روز در طی دو پرواز و اوچینین در اولین ماموریتش ۱۷۲ روز را در فضا سپری کرده اند.
مشاهده تصاویر با کیفیت و سایز اصلی از طریق لینکهای زیر :
http://media1.s-nbcnews.com/j/newscm...-2880-1000.jpg
http://media.jrn.com/images/2000*125...cddacc5694.jpg
!You open a window for a bird that it does not know what a window is
ناسا فضاپیمایی را برای جمعآوری نمونه از یک سیارک ناشناخته، از ایستگاه فضایی کیپ کاناورال به فضا پرتاب کرد.
فایل پیوست 6864
این فضاپیما بنام OSIRIS-REx به منظور دستیابی به سرنخهای درباره پیدایش منظومه شمسی انجام شده و گفته میشود که 7 سال به طول میانجامد.
OSIRIS-REx ماموریت هفت ساله خود به سیارک بنو (Bennu) را بدون هیچ گونه مشکلی آغاز کرد.
این فضاپیما بر روی یک موشک اطلس5 شرکت ULA، از پایگاه هوایی کیپ کاناورال در فلوریدا در ساعت 3:35 بامداد جمعه به وقت تهران به فضا پرتاب شد.
فایل پیوست 6865
اگر همهچیز طبق برنامه ریزی پیش برود، فضاپیمای OSIRIS-REx در ماه اوت 2018 با یک سیارک به قطر 500 متر به نام "بنو" ملاقات خواهد کرد.
این کاوشگر پس از نمونه برداری از این سیارک، این نمونهها را با خود حمل کرده و در سال 2023 به زمین بازخواهد گشت.
مشاهده تصاویر با کیفیت و سایز اصلی از طریق لینکهای زیر :
http://static6.businessinsider.com/i...v%20launch.jpg
http://www.space.com/images/i/000/05...downsize=553:*
!You open a window for a bird that it does not know what a window is
یک شرکت تولیدکننده محصولات محافظتی با نانولوله کربنی، فناوری برای محافظت فضاپیمای ناسا که قرار است به سیاره مشتری برود، ارائه کرده است. این پوشش نانولولهای قادر است بخشهای حساس این فضاپیما را از گزند تابشها حفظ کند.
فایل پیوست 6866
یک شرکت فعال در حوزه نانولوله کربنی، اقدام به تولید الیافی کرده که به مسافران فضاپیماها کمک میکند تا از گزند بارهای الکتریکی در امان باشند.
زمانی که شرکت شما یک محصول غیرمعمول دارد، میتوانید رکوردهای جدیدی را به ثبت برسانید. پیتر آنتونیت، مدیرعامل شرکت نانوکومپ (Nanocomp)، میگوید: «ماهوارههای اندکی راهشان به مشتری میافتد. بنابراین، بازار برای محصولات مربوط به این سیاره زیاد نیست.»
نانوکومپ در سال 2004 تأسیس شد که به دنبال ارائه یکی از پیچیدهترین فناوریهای موجود در حوزه پوشاک است. این شرکت با 70 کارمند اقدام به تولید الیافی میکند که میتواند قطعات حساس فضاپیماها را حفظ کند. این شرکت قصد دارد تا بازار خود را توسعه دهد، به طوری که در کنار محصولات هوافضا و دفاعی به دنبال تولید محصولاتی برای صنعت خودروسازی است تا بخشهای حساس را از گزند گرما حفظ کند.
راز موفقیت این شرکت، استفاده از نانولولههای کربنی است. آنتونیت میگوید: «ما از الکل بهعنوان سوخت استفاده کردیم تا کربن تولید کنیم. آب را شکافتیم تا هیدروژن را بهعنوان گاز حامل به دست آوریم. سپس مقداری آهن به آن افزودیم تا نقش کاتالیست را ایفا کند.»
این شرکت روشی برای بافتن نانولولهها و ایجاد الیاف به دست آورده است. این شرکت میتواند در سال یک تن از این ماده را تولید کند. هر چند این رقم در مقیاس استاندارد صنعتی زیاد نیست، اما برای یک شرکت نوپا حجم بالایی محسوب میشود.
مشتری اصلی نانوکومپ در حال حاضر، بخشهای دفاعی، نظامی و ناسا هستند. این بخشها به دنبال استفاده از این فناوری برای محافظت موتور فضاپیما هستند. از آنجایی که عبور فضاپیما از میان کمربند مغناطیسی قوی مشتری موجب بروز دشارژهای الکترواستاتیک میشود، این فناوری برای محققان ناسا بسیار ارزشمند است.
به گزارش ستاد توسعه فناوری نانو،مزیت این فناوری، سبک و ارزان بودن آن است که برای ساخت فضاپیما بسیار مهم است. گرادیان گرمایی شدیدی در بخشهای مختلف فضاپیما وجود دارد، به طوری که درون یک بخش 250 سانتیگراد و بیرون آن 250- سانتیگراد دما دارد. چنین فناوری میتواند در برابر این گرادیان دمایی مقاوم باشد.
مشاهده تصویر با کیفیت و سایز اصلی از طریق لینک زیر :
http://bigbangpage.com/wp-content/up...817-arx8ei.jpg
!You open a window for a bird that it does not know what a window is
فضاپیمای «افق نو» ناسا تا به امروز اطلاعات جالبی درباره قمر «شارون» (Charon) سیاره پلوتو به دست آورده که مشابه آن را پیشتر ندیده ایم. به نظر می رسد که نواحی قطبی این قمر، رنگی قرمز مایل به قهوه ای به خود گرفته که محققان ناسا قادر به درک چگونگی بروز چنین اتفاقی نبودند. بنابراین این تیم، یک سال گذشته را صرف تحقیق و جمع آوری تصاویر بیشتر کرده و به نظر می رسد بالاخره به پاسخ های مد نظر خود دست یافته است.
فایل پیوست 6868
به نظر می رسد که ناحیه قرمز رنگ قمر شارون، به دلیل فرار گاز متان از سیاره کوتوله پلوتو و یخ بستن آنها به وجود آمده است. مدیر تیم ناسا، سیاره پلوتو را به یک هنرمند گرافیتی تشبیه می کند که با پاشیدن رنگ روی کارن، منطقه ای قرمز رنگ به وسعت نیومکزیکو پدید آورده.
اگرچه منجمان ناسا شک کرده بودند که این پدیده ممکن است به گاز متان مربوط باشد، اما به توضیحی دقیق برای آن دست نیافته بودند. در مقام توضیح، سیاره پلوتو جاذبه بسیار ضعیفی دارد که امکان فرار اتمسفر را فراهم می آورد. در همین حال، نیروی گرانش قمر کارن به قدری قوی هست که گاز متان را به سمت خود بکشد. علاوه بر این، دمای شارون در دوران زمستانی می تواند به منفی 256 سانتی گراد برسد که هزاران سال به طول می انجامد.
جالب است بدانید که گاز متان هیچ رنگی ندارد اما در صورت قرار گرفتن در برابر تابش فرابنفش خورشید، تغییر حالت داده و ضمن گرفتن رنگ قرمز به خود، تبدیل به ماده ای دیگر به نام «تولین» می شود. تولین می تواند به مدار مغناطیسی سیارات چسبیده و حتی زمانی که دوران زمستانی به پایان رسیده، رنگ آن منقطه را برای همیشه به قرمز تغییر دهد. حالا تیم ناسا باور دارد که دیگر سیارات کوچک «کمربند کویپر» نیز ممکن است با شرایط مشابهی مواجه شده و اتمسفرشان دستخوش تغییر شده باشد.
مشاهده تصویر با کیفیت و سایز اصلی از طریق لینک زیر :
http://www.nasa.gov/sites/default/fi...res-charon.jpg
!You open a window for a bird that it does not know what a window is
فضاپیمای کاسینی ناسا پس از ۱۲ سال گردش به دور زحل و بررسی حلقهها و قمرهای آن به سال آخر ماموریتش رسیده و نزدیکترین رصدها از این سیاره را در آخرین گردش خود تجربه خواهد کرد.
فایل پیوست 6869
ماموریت پایانی این فضاپیما برای سپتامبر سال آینده برنامهریزی شده، اما پیش از آن کاسینی یک گردش دو مرحلهای را در اطراف سیاره اجرا خواهد کرد. این فضاپیما در روز ۳۰ نوامبر از لبه خارجی حلقههای اصلی زحل عبور خواهد کرد. این مدارها که مجموعهای ۲۰ تایی هستند، مدارهای حلقه F نام دارند. کاسینی در جریان این مدارهای هفتگی به فاصله ۷۸۰۰ کیلومتری مرکز حلقه نازک F نزدیک خواهد شد که از ساختاریی با پیچ و بافت عجیب برخوردار است. آخرین باری که کاسینی تا این حد به زحل نزدیک شده بود، زمان ورود آن در سال ۲۰۰۴ بود.
مراحل پایانی ماموریت این فضاپیما که “پایان بزرگ” نام گرفته، احتمالا آوریل سال آینده آغاز خواهد شد. عبور کاسینی از نزدیکی قمر تیتان باعث خواهد شد که مدار فضاپیما تغییر کرده و از شکاف بین زحل و حلقههای آن با عرض ۲۴۰۰ کیلومتر عبور کند. کاسینی در این زمان از نزدیک به رصد منظومه زحل پرداخته، میدانهای مغناطیسی و گرانشی سیاره را نقشهبرداری کرده و نماهای بازگشتی از جو را ثبت میکند. محققان نیز همچنین بطور مستقیم به بررسی ذرات غبار مانند در حلقههای اصلی سیاره پرداخته و جو بیرونی زحل نمونهبرداری خواهند کرد. در نهایت، این فضاپیمای ناسا در جو زحل شیرجه زده و تا زمان مرگ، اطلاعاتی در مورد ترکیبات شیمیایی سیاره را به زمین ارسال خواهد کرد.
مشاهده تصویر با کیفیت و سایز اصلی از طریق لینک زیر :
https://www.nasa.gov/sites/default/f..._dust_main.jpg
!You open a window for a bird that it does not know what a window is
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)