alireza9830, Amirali, arefe jafarzadegan, Astronomy, avanab, BehzadQ, boxfire618, Ehsan, farshad, Hamid (@_@) Reza, hz361, iman.shiasi, karimisss, Kianoosh.S, lagharsho, Maral-km, Maryam_kiomarsi, mobi, mohsen4465, mona hodaei, MSFA, Negar Najafi, noori, ramin50, rezash, r_ejtemaee@hotmail.com, SAEED560, samanziv, sasan20oo20, sayehsazan1, sesto1112, shahrahan, shariatzadeh, م.ح.اربابی فر, مداد رنگیهام, مدادرنگيهام, yperseusy, آسمون, رضا طامهری, سارا21
چقدر سخته خداحافظی با کسی که باهاش کلی خاطره داری. کسی که بخاطر اون ما اینجاییم. مصطفی امام عزیز دوباره اومدیم شب یلدا دور هم باشیم و از بودن در کنار هم شاد باشیم. این شب یلدای مهتابی تو پیش ما نیستی ولی خاطراتت همیشه هست. انگار یه چیزی اینجا از خودت جا گذاشتی، نمیدونم چی ولی انگار همیشه هستی و همین حس بودنت رو دوست دارم.
در این شب بلند مهتابی آسوده بخواب که ما با دیدن هر ستاره ای اول به یاد تو می افتیم
“Most people die at 25 and aren’t buried until they’re 75.”Benjamin Franklin
سلام به همه ی دوستان عزیز؛ بعد از سالها امشب آنلاین شدم...
عمرتون به بلندای امشب و غمتون به کوتاهی امروز
شاد و سلامت باشید.
راستی نمی دونم این عکس آواتار من چرا عوض شده، این عکس رو من انتخاب نکردم
یه زمانی «پ ن پ» افتاده بود تو دهنا
یه زمانی هم «شما یادتون نمیاد ...» مد شده بود
اما شماها یادتون میآد. شماها همه چی یادتون میآد. اصلا همین که اینجایین یعنی همه چی یادتون میآد.
خدا به همتون سلامتی بده
Moha ی سابق!
سلام دوستان
با اینکه غم بزرگی تو دلمونه واقعا خوشحالم از دیدن این پیاما و اسمایی که آنلاین شدن...
فکر نمیکردم یه روزی این فروم انقدر برامون نوستالژیک بشه
یاد یلداهایی افتادم که با اینترنت دایال آپ اینجا میومدیم و از شدت کندی اینترنت پست هایی که لایک کرده بودم رو ده بار چک میکردم که حتما لایک شده باشه
و اگه پای پست خودم لایک Mostafa رو میدیدم چنان انگیزه میگرفتم که حتی شبای کنکور و امتحان و... دست از پست گذاشتن و چرخیدن تو فروم برنمیداشتم.
آقای امام
شما لایکت یه دنیا برامون ارزش داشت چه برسه به بودنتون...
میدونم اینجا هستی همیشه
خیلی دلم برات تنگ شده...
خیلی...
یلدات مبارک مرد بزرگ
Though my soul may set in darkness, it will rise in perfect light;
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
Follow me on 1X
اقای امام یه دنیا محبت بود.دلش دریا بود.تو این دنیا از این ادمها خیلی زیاد نیستن.ولی یه خصوصیتی که دارن اینه که وقتی هستن انگار خودشون رو در دیگران تکثیر میکنن و وقتی که میرن تا ابد هستن.اقای امام وقتی نوجوان بود مسئولیت یه گروه نجومی رو به عهده داشت.اقای امام به اعتقادش عشق میورزید این شد که اون بذر افکار رو پرورش داد تا جایی که بعد از چند سال سرپرستی گروهی رو به عهده گرفت که امروز بدون اغراق یکی از گروههای فعال نجومیه.گروهی که تک تک اعضاش به هم و به ارمانشون عشق میورزند.هر مطلبی که در فرم یا در کانال اوااستار گذاشته میشه،جرعه ای از اثار عشق اقای امام به کشورش و به جوونهای این کشوره.همون جونهایی که همیشه دلش براشون میتپید و امیدوار به آیندشون بود.همه دلتنگش میشیم،دلتنگ محبتهاش،لبخند همیشگیش،صبوری و سعه صدرش،گره گشاییش،ایده های نابش،مدیریت مثال زدنیش و....ولی این دلتنگی راه چاره ای نداره جز صبوری و ادامه راهش
این هم تفال این شب یلدا به نیت گروه آوا
دلبر و جانان من برد دل و جان من
برد دل و جان من دلبر و جانان من
از لب جانان من زنده شود جان من
زنده شود جان من از لب جانان من
روضه ی رضوان من خاک سر کوی دوست
خاک سر کوی دوست روضه ی رضوان من
این دل حیران من واله شیدای تست
واله و شیدای تست این دل حیران من
یوسف کنعان من مصر ملاحت تر است
مصر ملاحت تر است یوسف کنعان من
سرو گلستان من قامت دلجوی تست
قامت دلجوی توست سرو گلستان من
حافظ خوشخوان من نقد کمال غیاث
نقد کمال غیاث حافظ خوشخوان من
سلام به همه دوستان
من خیلی وقته توی فروم چیزی ننوشتم اما یک هفته ست همش یاد اون روزایی افتادم که آقای امام تاکید داشتند ساعت ۱۰ شب تو فروم جمع بشیم و یلدا رو جشن بگیریم ...امشب که دیدم خانم جعفری بچه های آوااستار رو دوباره به رسم اون سالها دور هم جمع کرده خیلی دلم گرم شد... با اینکه غم نبودن آقای امام خیلی برای هممون سنگینه اما ایشون بچه های خوبی رو دور هم جمع کردند و این جمع تا ابد باقی میمونه
روح آقای امام قرین رحمت و شادی باشه
مطمئنم یه جایی در همین جهان بیکران شاهد تمام رفتارهای ما هستند
یلداتون مبارک باشه
دیروز آسمان در ذهنم بود
امروز آسمان در قلبم است
فردا آسمان از آن من است.......
دوستان فروم ارزشمندتون رو به یاد ایشان دوباره فعال کنید تا جاودانه باشه
چندی است کهقفل هوشمنددیجیتال در عرصه ی صنعت کلید سازی جایگزین قفل های مکانیکی شده اند. این قفل ها دارای امنیت بالا تری نسبت به قفل های معمولی و مکانیکی هستند. از آن جا که درب های ورودی راه اصلی ورودی به اماکن هستند بنا بر این بر قراری امنیت در آن ها می تواند امنیت کل مکان را در پی داشته باشد. یک راه برقراری این امنیت استفاده از درب های ضد سرقت است اما باید بدانید که این درب ها هم به تنهایی نمی توانند امنیت منازل و اماکن شما را برقرار کنند بلکه در این گونه درب ها هم عنصر مهمی که می تواند میزان امنیت را افزایش دهد قفل های به کار برده شده در درب می باشند. قفل های دیجیتالی دارای انواع مختلفی هستند که میزان امنیت متفاوتی هم بر قرار می کنند و نوع عملکرد آن ها هم با هم متفاوت است. به عنوان مثال یک نوع قفل هوشمند قفل کارتی است که قفل درب توسط کارت مخصوص ارائه شده باز می شود و این کارت های شناسایی به منزل ی کلید های قفل محسوب می شوند. اما یک نوع قفل هوشمند جدید که توسط یکی از کمپانی های معتبر تولید کننده ی قفل های هوشمند طراحی و تولید شده است،قفل دیجیتاللمسی می باشد که دارای سنسور اثر انگشت و حسگر می باشد. این قفل دیجیتال در واقع یک قفل هوشمند بدون کلید تلقی می شود که علاوه بر داشتن امنیت بالا به راحتی کاربران هم کمک می کند. توسط این قفل هوشمند دیگر نیازی به همراه داشتن کلید ندارید و از این طریق مشکلاتی را هم چون فراموش کردن کلید و یا گم کردن کلید را برای افراد بر طرف می سازد. هم چنین این گونه قفل های هوشمند تنها برای باز شدن نیاز به لمس اثر انگشت مربوطه را دارند و از این طریق باز کردن درب به صورت مجاز بسیار با سهولت بیشتری نسبت به دیگر قفل ها انجام می گیرد. جالب است که بدانید این قفل دیجیتالی برای مواقع ضروری که قفل دچار اشکال یا ارور شود دارای یک کلید معمولی است که می تواند قفل درب را باز کند تا مشکلی از این بایت برای افراد به وجود نیاید. علاوه بر این ها این قفل دیجیتالی دارای یک اپلیکیشن مخصوص است که می توان آن را نصب کرد و از امکانات آن استفاده کرد و در صورت نیاز قفل درب را توسط آن باز کنید. در این قفل دیجیتال لمسی یک حلقه ی LED استفاده شده است که دارای ۴ نور مختلف است و توسط این نور ها وضعیت قفل را بیان می کند. نور سبز LED نشان دهنده ی باز بودن قفل است و نور زرد آن نشان دهنده ی قفل بودن می باشد و هم چنین نور قرمز نشان دهنده ی عدم مجوز ورود است و نور آبی بیان گر حالت پردازش قفل است. به این ترتیب در هر لحظه می توانید به راحتی از وضعیت قفل نصب شده با خبر شوید. در این قفل دیجیتالی یک فیبر های نوری به کار برده شده است که به راحتی و با سرعت بالایی بتوانند خطوط دست را شناسایی کنند و در صورت مجاز بودن قفل را باز کنند و در غیر این صورت قفل درب باز نمی شود و رنگ چراغ LED به رنگ قرمز در می آید.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)