اعضا محترم كلوپ نجوم آوااستار ميتوانند از طريق اين تاپيك با مديران سايت در ارتباط باشند .
لطفآ هرگونه پيشنهاد ، انتقاد و پرسش در مورد سايت را از اين طريق درميان بگذاريد .
با تشكر
اعضا محترم كلوپ نجوم آوااستار ميتوانند از طريق اين تاپيك با مديران سايت در ارتباط باشند .
لطفآ هرگونه پيشنهاد ، انتقاد و پرسش در مورد سايت را از اين طريق درميان بگذاريد .
با تشكر
4512, Amin-Mehraji, Amirali, aramis, Arian Soltani, Darya.A, delniya, elahegh, emadleechco, Fowad, general, hadi soleimani, Hojjat Zafarkhah, Mahdieh. GH, Mojtaba.M, Navid MMM, noyasystem, planetstruck, rezash, roset, rostam, Sadrieh fatoorchi, sara sadeghian, sasan20oo20, Setare KOchOlO, shayan . solimani, shazde, فیفتی, محمدرضا صادقیان, مسعود فرح بخش, نرگس پورغفاری, yasiii, yperseusy, آسمون, امیر حسین, بهزاد, حسین زارعی, خانم تاج, رخساره روشنی, رضا طامهری, شادي شهراييني
سلام جناب افلاطون عزيز
طبق بررسي بنده مديريت فني سايت اين پست را حذف نموده اند . دليلش هم اين بوده كه در قوانين سايت درخواست شده تا در برخي تاپيك ها از جمله " اخبار و اطلاعيه هاي سايت " مطالبي كه صرفآ جنبه تشكر يا تبريك به مدير جديد را دارد درج نفرمايند .
( ظاهرآ همه پست هاي اعضا كه فقط جنبه تبريك و تشكر داشته اند حذف شده اند )
البته پيشنهاد read Only كردن هم جالب است و ميشود اين كار را كرد .
ضمن اينكه مثلآ همين مطلب اخير شما هم به تالار " ارتباط با مديران سايت " منتقل خواهد شد .
به هر حال با افزايش اعضا و مطالب گاهي چنين مواردي پيش مي آيد كه اميدوارم به بزرگواري خودتون ما رو ببخشيد .
با سلام .
خدمت شما عارضم پستی که شما زده بودید نوشته بودید هر کس موافق است تشکر کند. بنده در جواب شما چند پیشنهاد مطرح کردم و در آخر عرایضم ازهمه مدیران تشکر کردم.
ظاهرا" مدیر فنی محترم ( که نمیدانم کدامیک از دوستان میباشد ) پیشنهاد های بنده را با پستهای کلیشه ای که سایر دوستان بعنوان تشکر میزنند اشتباه گرفته بودند!؟
اهمیتی ندارد که پست پاک شده یا مانده است. بلکه تمام بحث سر اینست که چرا مدیر تالار قبل از حذف کردن یا انتقال هر پست پیامی مبنی بر تغییر پست برای کاربر ارسال نمیدارد؟
و دلیل کار خود را از انجام تغییر بیان نمیکند؟ مگر اینکار جزو وضایف مدیر تالار نیست؟
امیدوارم در سانسور های احتمالی بعدی این مطلب مورد توجه مدیران محترم قیچی به دست قرار بگیرد!!
( حالا اجازه دارم در پایان از شما تشکر بنمایم یا مدیر فنی محترم ... ؟ )
ببخشيد من تازه عضو شدم
يك سوالي برام پيش اومد مدير ها بايد پست ها رو قبل از ارسال تاييد كنند؟
سلام جناب آريايي
ورودتون رو به آوااستار تبريك ميگم
اين تصميمي است كه به دليل برخي از مشكلات ( از جمله عضو شدن آي دي هاي جديد و ارسال مطالب نا مناسب !) اتخاذ كرديم
به اين ترتيب كه اعضا تا زماني كه ارسالهايشان كمتر از 30 پست است و كاربر جديد هستند ، بله پستهايشان نياز به تاييد دارد .
ولي پس از ارسال 30 پست خود به خود عضو فعال شده و ديگر براي ارسال مطالب نيازي به تاييد مديران نيست .
با اين روش افراد تازه كار هم بيشتر با نحوه ارسال پست ها و تاپيك ها در اين فروم آشنا ميشوند .
خدمت مدیران محترم عرض کنم :
خواهشمندم در صورت امکان تاپیک معمای پروفسور حسابی را به تالار اعضا آوا استار منتقل نمایید.
قبلا" از بذل عنایت شما سپاسگذارم.
سلام جناب رستم
طبق قوانین سایت شما میبایستی ابتدا شرایط فعالیت در سایت را کامل مطالعه بفرمایید .
طبق همین قوانین ارسال مطالب هجو و بی ارتباط با موضوع تاپیک ها مجاز نیست و اجازه انتشار نمی یابند .
ضمنآ استفاده بی مورد از دکمه تشکر نیز مجاز نیست !
با تشکر
با درود
من دیروز سعی کردم شرح کاملی از شهاب سنگ بدم ولی موفق نشدم انگار شما برای ارسال مطالب تایید گذاشته اید. در صورت امکان اجازه بدید من اطلاعاتی در مورد شهاب سنگی که به باغ ما افتاده بدم بچه ها خیلی کنجکاوند. ممنون میشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)