اعضا محترم كلوپ نجوم آوااستار ميتوانند از طريق اين تاپيك با مديران سايت در ارتباط باشند .
لطفآ هرگونه پيشنهاد ، انتقاد و پرسش در مورد سايت را از اين طريق درميان بگذاريد .
با تشكر
اعضا محترم كلوپ نجوم آوااستار ميتوانند از طريق اين تاپيك با مديران سايت در ارتباط باشند .
لطفآ هرگونه پيشنهاد ، انتقاد و پرسش در مورد سايت را از اين طريق درميان بگذاريد .
با تشكر
4512, Amin-Mehraji, Amirali, aramis, Arian Soltani, Darya.A, delniya, elahegh, emadleechco, Fowad, general, hadi soleimani, Hojjat Zafarkhah, Mahdieh. GH, Mojtaba.M, Navid MMM, noyasystem, planetstruck, rezash, roset, rostam, Sadrieh fatoorchi, sara sadeghian, sasan20oo20, Setare KOchOlO, shayan . solimani, shazde, فیفتی, محمدرضا صادقیان, مسعود فرح بخش, نرگس پورغفاری, yasiii, yperseusy, آسمون, امیر حسین, بهزاد, حسین زارعی, خانم تاج, رخساره روشنی, رضا طامهری, شادي شهراييني
با عرض سلام خدمت جناب آقای مهندس امام.....
اول بخاطر برنامه هفته قبل جا دارد تشکر فراوانی از شما بکنم. مینطور بخاطر ابراز لطف و مرحمتی که در حق بنده داشته و دارید.
در رابطه با گزارش برنامه سفر عرض کنم که هنوز زیر چاپ است.به محض آماده شدن بصورت pdf درون سایت قرار میدهم.
مسئله اصلی که بخاطر آن مزاحم شدم اینست که : بعد از برگشتن از تهران در تاپیک " مشاهیر نجوم ایران " مطلبی دیدم راجع به
بانوی نجوم ایران "طریان " من پیشنهاد میکنم روز جمعه 3 دیماه برای عیادت ایشان به آسایشگاه سالمندان برویم .
خواستم نظر شما را در این رابطه جویا شوم.
خواهش میکنم در این رابطه اظهار نظر بفرمایید.
از بذل توجه شما سپاسگزارم.
سابقا برای ملاقات با ایشون با آقای خسینی مسئول آسایشگاه ( آسایشگاه توحید)هماهنگ می شد ولی در حال حاضر
همونطور که گفتم برای ملاقات با ایشون حتما باید با وکیلشون آقای سعیدی هماهنگ کرد ( من داوطلب هماهنگی هستم )
و اینکه ملاقات با دکتر فقط در روزهای غیر تعطیل بین ساعت 9:30 تا 11:30صبح مقدور هست.
گاهی ستاره هدیه کن به مشت پوچ شب ها ...
سلام
هم تشکر به جهت ایجاد و پشتیبانی این فروم
هم سوال راجع به اینکه میشه یه تاپیک داشت که در اون به بررسی جایگاه نجوم در متون دینی و تفسیر علمی اونها و کلا مباحث این مدلی پرداخت؟؟
من شخصا راجع به نجوم در متون اسلامی دارم کار میکنم !
دیدم که نوشته بودید باید با اهداف شرکت آوا گروپ همسو باشه...نمیدونم هست یا نه! ولی ممنون میشم پاسخ بدید.
ویرایش توسط na3r : 12-17-2010 در ساعت 02:19 PM
... جان تو بندری است، جای ورود نور، جای صدور نور ...
سلام جناب sunrize عزيز
ورود شما رو به جمع دوستان سايت تبريك ميگم
چرا همسو نباشه قربان ؟
مشكلي نيست و خودتون ميتونيد اين تاپيك رو ايجاد كنيد .
منتها يك مطلب هست ...
ممكن است بعضي از دوستان برخي از مطالب رو به چالش و بحث علمي بكشند .
از اونجايي كه ممكنه اين بحث گاهي به مجادلات مذهبي كشيده بشه ( طبق تجربه قبلي ) خواهش ميكنم مطالب رو با وسواس و دقت لازم ارائه فرماييد
متشكرم
با عرض سلام خدمت آقای مهندس امام عزیز.
در رابطه با اجرای برنامه آموزشی هیات کوهنوردی استان تهران در روز 1 شنبه 28 آذر ماه در محل دفتر آوااستار خواستم به عرض برسانم در لینک خبر پلاک موسسه را 200 درج کرده اند درصورتیکه شماره پلاک دفتر 20 میباشد!!!!
و مطلب اصلی که بخاطر آن مزاحم شدم اینست که خواهشمندم ترتیبی اتخاذ فرمایید تا من از طریق اینترنت (چت) بتوانم در جلسه حضور داشته باشم.بدیهی است متقبل پرداخت هرگونه هزینه جاری این برنامه خواهم بود.
منتظر پاسخ شما در این خصوص هستم.
این هم لینک خبر:
http://www.tehranclimb.ir/modules.php?name=News&file=article&sid=1007
با تشکر و احترام فراوان ...........منوچهر علیجانلو
ویرایش توسط aflatoon : 12-14-2010 در ساعت 01:34 AM
سلام جناب افلاطون
ممنون از اطلاع رسانی تون ( راستش قرار شد آوا استار و هیئت کونوردی از این به بعد تعاملات زیادی داشته باشند )
در مورد آدرس به هیئت اطلاع میدم که اصلاح کنند
در مورد کنفرانس با شما راستش تصمیم گیرنده و مجری خود اعضای هیئت کوهنوردی استان تهران هستند ( جناب آقای احمدیان ) و من در این مورد هیچ دخالتی ندارم .
خواهش من این است که با خود هیئت هماهنگ کنید .
اما اگر تصمیم بر این گرفته شد ، ما امکانات سخت افزاری را در اختیارشان قرار میدهیم .
متشکر از شما
سلام
چند وقتی میشه که میخواستم به خاطر تغییرات فروم تشکرکنم که انتخاب شایسته آقای صادقیان این علت رو تام کرد و توفیق نگارش این پست حاصل شد؛
این همه تلاش در جهت بهبود و ارتقای فروم ستودنی است و مسلما همکاری و همدلی مسئولان و اعضا منجر به پیشرفت روز افزون این محیط خواهد شد! در این (حدودا) یک ماهی که به عضویت آوا در اومدم خیلی استفاده کردم و از این بابت خوشحال و متشکرم.
برای همه مسئولان و اعضای خوب آوا آرزوی بهترین ها رو دارم ...
... جان تو بندری است، جای ورود نور، جای صدور نور ...
خدمت آقای مهندس امام عزیز و سایر مدیران عارضم:
در برنامه روئیت کسوف در فرهنگ سرای قانون ( شهرک غرب ) عکسی از دوستان پست شده بود که 2 نفر از حاج آقا های روحانی مشغول روئیت کسوف بودند.پست شماره 33
بنده پیشنهاد مینمایم اگر ممکن باشد از ایشان رسما" دعوت بعمل آید تا در سایت با اعضا همکاری نموده و پاسخگوی سوالات شرعی در باب نجوم برای اعضاء سایت باشند.
مثل قضیه شق القمر در (تاپیک مطالب آزاد)
بابت توجهی که بنده دارید متشکرم.
قابل توجه مدیریت محترم سایت جناب آقای مهندس امام عزیز:
چنانچه مستحضرید برخی از دوستان بخاطر داشتن معلومات تخصصی محض و فعالیت زیاد به سمت مدیریت تالارها انتخاب میشوند.
از حسن انتخاب شما تشکر میکنم و این موفقیت را به دوستان تبریک عرض میکنم.
خواهشمندم قبل از انتصاب هر مدیر شرح وضایف محوله را به ایشان یاد آوری نمایید.
حذف پست شماره 28 من در تاپیک ( اخبار و اطلاعیه های سایت ) بدون اخطار و یا اعلام قبلی به بنده کاری دور از شان یک مدیر میباشد.
در غیر این صورت میتوانید تاپیک فوق را read only نمایید.
قبلا" از زحمات شما سپاسگذارم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)