اعضا محترم كلوپ نجوم آوااستار ميتوانند از طريق اين تاپيك با مديران سايت در ارتباط باشند .
لطفآ هرگونه پيشنهاد ، انتقاد و پرسش در مورد سايت را از اين طريق درميان بگذاريد .
با تشكر
اعضا محترم كلوپ نجوم آوااستار ميتوانند از طريق اين تاپيك با مديران سايت در ارتباط باشند .
لطفآ هرگونه پيشنهاد ، انتقاد و پرسش در مورد سايت را از اين طريق درميان بگذاريد .
با تشكر
4512, Amin-Mehraji, Amirali, aramis, Arian Soltani, Darya.A, delniya, elahegh, emadleechco, Fowad, general, hadi soleimani, Hojjat Zafarkhah, Mahdieh. GH, Mojtaba.M, Navid MMM, noyasystem, planetstruck, rezash, roset, rostam, Sadrieh fatoorchi, sara sadeghian, sasan20oo20, Setare KOchOlO, shayan . solimani, shazde, فیفتی, محمدرضا صادقیان, مسعود فرح بخش, نرگس پورغفاری, yasiii, yperseusy, آسمون, امیر حسین, بهزاد, حسین زارعی, خانم تاج, رخساره روشنی, رضا طامهری, شادي شهراييني
ولي من فكر ميكنم اگر نظارت شما باشه هيچ انحرافي به وجود نمياد و گذشته از اين به ترويج علم نجوم هم كمك ميكنه
سلام
خیلی برنامه ها و اهداف توپه
1 سوال:
آیا بحث تقابل علمی با دانشگاهها هم تو برنامتون هست؟
قبلا تاپیکی به نام تفاوت طالع بینی و نجوم بوده ولی الان هر چقدر گشتم نتوانستم پیدا کنم ، این تاپیک حذف شده ؟
نه هستي خانم
رفته بود صفحه دوم تالار موضوعات عمومي نجوم
لينكش خدمت شما : http://forum.avastarco.com/forum/sho...hp?t=32&page=2
موفق باشيد
جناب Ava Star سپاسگزارم
ببخشید اگه بخوام یه فیلم کوتاه آپ کنم کدوم سایت رو پیشنهاد می کنید؟
گاهی ستاره هدیه کن به مشت پوچ شب ها ...
سلام
مدیریت و معاونان سایت آوا استار چقدر میتونن برای یه فعالیت نجومی جدید همکاری کنن!؟
یه پیشنهاد دارم و اگه شد میخوام این موسسه عملیش کنه!
دوست گرامي جناب Astronomer 169 عزيز
با سلام
به اطلاع شما ميرسانم ، آوااستار در حقيقت بخش علمي - فرهنگي مجموعه شركت هاي تجاري آواگروپ است كه از سوي اين مجموعه ساپورت ميشود .
فلسفه چنين فعاليتي اصولآ كمك به ترويج علم و گسترش فرهنگ اسپانسرينگ علمي است .
لذا اين مركز آماده همكاري در هر طرح يا پروژه اي است كه با اهداف اصلي اين موسسه هم راستا باشد .
شما و ديگر دوستان ميتوانيد ايده و يا نظر خود را از طريق پيام خصوصي يا ايميل براي بنده ارسال كنيد تا مورد بررسي قرار بگيرد .
موفق باشيد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)