اعضا محترم كلوپ نجوم آوااستار ميتوانند از طريق اين تاپيك با مديران سايت در ارتباط باشند .
لطفآ هرگونه پيشنهاد ، انتقاد و پرسش در مورد سايت را از اين طريق درميان بگذاريد .
با تشكر
اعضا محترم كلوپ نجوم آوااستار ميتوانند از طريق اين تاپيك با مديران سايت در ارتباط باشند .
لطفآ هرگونه پيشنهاد ، انتقاد و پرسش در مورد سايت را از اين طريق درميان بگذاريد .
با تشكر
4512, Amin-Mehraji, Amirali, aramis, Arian Soltani, Darya.A, delniya, elahegh, emadleechco, Fowad, general, hadi soleimani, Hojjat Zafarkhah, Mahdieh. GH, Mojtaba.M, Navid MMM, noyasystem, planetstruck, rezash, roset, rostam, Sadrieh fatoorchi, sara sadeghian, sasan20oo20, Setare KOchOlO, shayan . solimani, shazde, فیفتی, محمدرضا صادقیان, مسعود فرح بخش, نرگس پورغفاری, yasiii, yperseusy, آسمون, امیر حسین, بهزاد, حسین زارعی, خانم تاج, رخساره روشنی, رضا طامهری, شادي شهراييني
مدير محترم سايت
نمی شه یه انجمن برای مسایل مربوط به فضا و فضانوردی ( ماهواره ها، استگاه فضایی، و از این دست مسائل) به طور جداگانه ایجاد کرد تو فروم؟
گاهی ستاره هدیه کن به مشت پوچ شب ها ...
سلام خانم بنيادي
ممنون از پيشنهاد خوبتون
راستش روالي كه براي سايت در نظر داريم هم همين است كه با پيشنهادات دوستان ، ساختار فروم تكميل شود .
پيشنهاد بسيار خوب و به جايي است و در اسرع وقت نسبت به ايجاد تالاري با موضوعيت فضا و فضانوردي اقدام ميكنيم .
فقط اگر شما و ساير دوستان نام مناسب تري براي اين تالار پيشنهاد بدهيد ، خوشحال خواهيم شد .
پیشنهاد من در حال حاضر علوم هوا فضا است
اگه چیزه بهتری پیدا کردم می گم
با اینکه دیگه دارم زیادی پشت سر هم پیشنهاد می دم ولی فکر می کنم نیاز به این یکی داره زیاد می شه .
تالار نجوم به زبان انگیلیسی
یه سری مطالب رو اگر ترجمه کنیم یه سری از ظرافت ها و جذابیت هاشون رو از دست می دن
یه سری از مطالب هم هستن که زمان زیادی برای ترجمه می خوان
و اینکه توی سایت دوستانی که خودشون به زبان اصلی مقاله دارن هم داریم ، گذاشتن بعضی از اون ها برای استفاده ی دیگران
خیلی مفید به نظر می رسه و حتی رفرنس و یا زمینه ای برای نوشتن مطالب و پژوهش های دیگه است .
نظر من تالاریه که مباحث اونجا انگیلیسی مطرح بشه ؛ چون در این صورت وسعت عمل بیشتره
در اون صورت حتی میشه موضوعات رو دسته بندی کرد و برای موضوعات مختلف ، منابع مختلف ارائه کرد.
اگه تالار کلا به زبان انگیلیسی باشه انعطاف عمل هم بیشتره.
من خودم چند تا دوست تو کشورهای مختلف دارم که مصاحبه باهاشون واقعا خوندنی میشه اصلا خودشون می تونن بیان و فعالیت
کنن که لازمه اش وجود تالاری به زبان انگیلیسه که این قابلیت رو ایجاد کنه!
با سلام خدمت همه اعضا گرامي
طبق پيشنهاد دوستان عزيز " ستاره بنيادي " و " پيام بهرام پور" ، تالار جديدي با عنوان " فناوري فضايي " در تالار هاي انجمن ايجاد شد .
از اين پس ميتوانيد براي درج مطالب مرتبط با علوم فضايي از اين تالار استفاده كنيد .
( براي ورود به صفحه انجمن ها ، از اين لينك استفاده كنيد :
http://forum.avastarco.com/forum/index.php )
منتظر نظرات و پيشنهادات خوب شما هستيم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)