صفحه 26 از 65 نخستنخست ... 1622232425262728293036 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 251 تا 260 , از مجموع 641

موضوع: عکس های نجومی من

1. Top | #1
    کاربر جدید

عنوان کاربر
    کاربر ممتاز آوا استار
    شماره عضویت
    1
    تشکر شده 43,792 بار در 2,956 ارسال

smile عکس های نجومی من

سلام به همه دوستان عزیز

تصمیم گرفتم تاپیکی ایجاد کنم تا دوستانی که عکاسی نجومی میکنند ، عکس های خودشون رو همراه با توضیحات عکس قرار بدهند تا هم زیبایی بصری داشته باشد و هم بار آموزشی .

لازم به ذکر است که قبلآ آقای صادقیان عزیز تاپیک " عکس های من " رو ایجاد کرده اند که در اون تاپیک عکس ها با هر موضوعی قابل نمایش است و دوستان میتوانند عکس های غیر نجومی که خود میگیرند را در آن نمایش دهند .

( دقت دارید که از دید ما عکس ها به دو دسته نجومی و غیر نجومی تقسیم می شوند )

منتظر عکس های خوب همه اعضا گرامی آوااستار هستیم .

2. 117 کاربر مقابل از Mostafa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

(مرتضی, 169, A.rahimi, Aliakbar58, Amin-Mehraji, Amir Shahcheraghian, Amirali, andromeda.s, aseman zibast, Asteroid, Astronomer, Astronomy, ata moradi, aysa, aysan20oo20, azarakhsh, ᗩᖇ☂ᗰᓰᔕᔕ, Behnaz sasani, delniya, Ehsan, elahe rafiei, elham7-8, Flare star, Fowad, gandom, hadi soleimani, Hamid (@_@) Reza, Hojjat Zafarkhah, Hooman, javadstar76, jooyande, kamyar amirmoeini, kav_gh, kh.maroufi, Kianoosh.S, kiarash, LGH, Little Star, maryam MP, marzieh, Marzieh hedayati, mehrnoosh jan, melika bidabadi, mh.noori, mobi, mohammad20, mohammad_jafari64, mohammad_reza, mohariae2, Mojtaba Gholami, Mojtaba.M, mostafa2018, mr mohamadreza, mrramin, msalek, Musca, My style A&F, nakhodaye aseman, nas taran, Navid MMM, Negar Najafi, NGC224, parisavash, parvin, raha_mousavi, rezash, rocky, rock_iml, Sadrieh fatoorchi, Saeed Jafari, SAEED560, sara sadeghian, sara shahabi, sasan20oo20, Setare KOchOlO, sinabayat, Sky-Watcher, skynight, Sky_Watcher, SSgumS, stargazer, subaro, Taha Nagahi, tahoo, TehranSD, toraj1358, فائزه معتضدیان, مهدی ناصری, مهدی صابری, مبین سبزواری, محمود قادری, محمد فتحی, محمد مهدی محمدی, محمد مهدی عسگری, محمد سروش, محمدرضا صادقیان, مسعود فرح بخش, هانیه امیری, یوسف روشنی, yperseusy, z.saberi, zahra H, آسمون, امیر عباس, حسین زارعی, رخساره روشنی, رضا طامهری, سیاره ی ناهید, ستاره, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, شادی حدادی زاده, شبنم مختاری, شعری, صادق مقامی, علیرضا محمدی

3. Top | #251
    کاربر فعال
    مدیر تالار

عنوان کاربر
    ديوان سالار ويكی نجوم
    شماره عضویت
    1479
    تشکر شده 11,960 بار در 1,080 ارسال

7 فروردين 91: زهره و ماه و مشتري

امضای ایشان
    وقتی خدا را دیدم که مشکلم را حل می کرد، من به توانایی او ایمان می آوردم

و وقتی حل نمی کرد

می فهمیدم او به توانایی من ایمان دارد...

4. 15 کاربر مقابل از هانیه امیری عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

5. Top | #252
    کاربر ممتاز

عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    شماره عضویت
    53
    تشکر شده 8,834 بار در 819 ارسال

دوباره من اومدم!!!

چندی پیش (همون شبی که اون طلوع کهکشان رو گرفتم) سعی کردم که چند تا رد ستاره ای هم بندازم که همش بالا سر دوربین بودمو هی شات میزدم و تو اواسط کار یهو میدیدم کادر یکم تغییر کرد و هزار تا مشکل دیگه،ولی همینارو به زور بگیرم

رد ذات الکرسی و برساووش و قیفاووس:

(فقط نمیدونم چرا سمت بالا و گوشه راست یکم فولو شدن)

طلوع شلیاق دجاجه و مارافسای:

امضای ایشان
    عاشق دستپخت مادرمم
    اگرم سرد باشه مشکلی نیس
    در عوض یه ادویه ای می زنه که بکره
    تو هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه

orion سابق!!!

6. 11 کاربر مقابل از Hojjat Zafarkhah عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

7. Top | #253
    کاربر طلایی عکاسی
    مدیر تالار

عنوان کاربر
    شماره عضویت
    2817
    تشکر شده 13,336 بار در 1,103 ارسال

نقل قول نوشته اصلی توسط orion نمایش پست ها
    دوباره من اومدم!!!

چندی پیش (همون شبی که اون طلوع کهکشان رو گرفتم) سعی کردم که چند تا رد ستاره ای هم بندازم که همش بالا سر دوربین بودمو هی شات میزدم و تو اواسط کار یهو میدیدم کادر یکم تغییر کرد و هزار تا مشکل دیگه،ولی همینارو به زور بگیرم

میشه نوع لنز و دیاف رو بدونم ؟
    امضای ایشان
    ما را، نه غم دوزخ است و
    نه حرص بهشت...

8. 5 کاربر مقابل از farshad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

9. Top | #254
    کاربر ممتاز

عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    شماره عضویت
    53

من کلا یه لنز دارم اونم 15-85 هستش و تو هر دوش از f/3.5 استفاده کردم با ایزوی 1600 و هر شات 30ثانیه (تعداد فریم ها یادم نیست)

در مورد اولی بخاطر اینکه میخواستم جاده سمت راستم کمتر تو کادر باشه و فقط حرکت ذات الکرسی مد نظرم بود یکم تله تر کردم و با فوکال (درسته!؟) 24mm استفاده کردم!!! که فکر کنم فولو شدن بعضی ستاره ها هم بخاطر قفل نداشتن لنزمه!!
    میتونه باشه؟؟؟؟
    ......
    راستی بخاطر تله بودن این عکس f/4 بود!!! یادم رفته بود

تو دومی هم از فوکال (؟!) 15mm استفاده کردم!!!

................................
    ممنون میشم اگه نظراتونو بدونم
    امضای ایشان
    عاشق دستپخت مادرمم
    اگرم سرد باشه مشکلی نیس

orion سابق!!!

10. 5 کاربر مقابل از Hojjat Zafarkhah عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

11. Top | #255
    کاربر طلایی عکاسی
    مدیر تالار

عنوان کاربر
    شماره عضویت
    2817

من کلا یه لنز دارم اونم 15-85 هستش و تو هر دوش از f/3.5 استفاده کردم با ایزوی 1600 و هر شات 30ثانیه (تعداد فریم ها یادم نیست)

در مورد اولی بخاطر اینکه میخواستم جاده سمت راستم کمتر تو کادر باشه و فقط حرکت ذات الکرسی مد نظرم بود یکم تله تر کردم و با فوکال (درسته!؟) 24mm استفاده کردم!!! که فکر کنم فولو شدن بعضی ستاره ها هم بخاطر قفل نداشتن لنزمه!!
    میتونه باشه؟؟؟؟
    ......
    راستی بخاطر تله بودن این عکس f/4 بود!!! یادم رفته بود

تو دومی هم از فوکال (؟!) 15mm استفاده کردم!!!

................................
    ممنون میشم اگه نظراتونو بدونم
    تصویر زیر مربوط به لنز شما در فوکال 24 و دیاف 4 هستش:

همون طور که مشخصه در بخش پائینی که مربوط به گوشه های لنز هستش تصویر به نسبت بقیه بخش ها فلو شده.ولی در عکس شما فقط در یک گوشه این اتفاق افتاده که کمی عجیبه !!

از قفل نداشتن لنز هم نیست چون فقط یه گوشه است !!

این اتفاق در همه فریم ها افتاده!؟

ضمنا عکس اول اشکالات دیگه ای هم داره...توش پر از نقطه های سفیده!! اینا چیه؟!؟ از چه نرم افزاری برای ترکیب فریم ها استفاده کردید!؟
    امضای ایشان
    ما را، نه غم دوزخ است و
    نه حرص بهشت...

12. 7 کاربر مقابل از farshad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

13. Top | #256
    کاربر ممتاز

عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    شماره عضویت
    53

با اینکه زیاد از این عکسی که گذاشتین سر درنیاوردم،ولی حرفتون رو قبول دارم که یکم عجبیه این اتفاق فقط تو یه گوشه افتاده!!! بله تو همه فریم ها این رو میشه دید!!!! حتی همون شب که اینارو گرفتم خودم هم تعجب کردم که چرا اینجوری شده!!

اون نقاط سفید هم من فکر میکنم شاید تو بین فریم ها یکیش کادرش بهم خورده باشه ولی همه شات هایی که زده بودم (حتی اونایی که تو عکس استفاده نکردم) رو گشتم و همچین اختلاف کادری پیدا نکردم!!! و دقیقا نمیدونم اونا چی هستن!!! حتی بعضی هاشون رو با فوتوشاپ حذف کردم بصورت دستی ولی خیلی هاش مونده!!!

با startrailsترکیب کردم عکس هارو!!!!
    امضای ایشان
    عاشق دستپخت مادرمم
    اگرم سرد باشه مشکلی نیس

orion سابق!!!

14. 5 کاربر مقابل از Hojjat Zafarkhah عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

15. Top | #257
    کاربر ممتاز

عنوان کاربر
    كاربر ممتاز آوااستار
    كاربر راهنمای تالار عكاسی
    شماره عضویت
    2731
    تشکر شده 4,902 بار در 439 ارسال

[QUOTE=orion;32258]دوباره من اومدم!!!

رد ذات الکرسی و برساووش و قیفاووس:

به نظر من گوشه ی عکس شما فلو نشده! دقت کنید که بخشی که به شما می گویید فلو شده، قسمت ستارگان دور قطبی است؛ ستارگان دور قطبی به علت اینکه به مرکز دایره ی چرخش خود نزدیک تر از سایر ستارگان اند، نسبت به ستارگان دیگر در تصویر رد ستارگان مسیر کوتاه تری را طی می کنند. در نتیجه زمانی که نور آنان به شکل نقطه ای ثبت می شود بیش تر است (مثلا برای صور فلکی استوای آسمان حد اکثر نوردهی حدودا با لنز 35 میلی متری 20 ثانیه است تا ستارگان نقطه ای ثبت شوند، در حالی که برای صور فلکی دور قطبی این زمان شاید به 60 ثانیه هم برسد). به همین علت در تصویر شما تمام نور ستارگان دور قطبی در رد کوچک تری نسبت به رد دیگر ستارگان ثبت شده و این موجب قطور شدن رد این ستاره ها شده است. در واقع نور ستارگان دور قطبی متمرکز و فشرده تر در هر فریم بوده پس این ستاره ها درخشان تر از واقعیت خود نسبت به دیگر ستارگان ثبت شده اند.

16. 3 کاربر مقابل از مهدی ناصری عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

17. Top | #258
    کاربر طلایی عکاسی
    مدیر تالار

عنوان کاربر
    شماره عضویت
    2817

با اینکه زیاد از این عکسی که گذاشتین سر درنیاوردم،ولی حرفتون رو قبول دارم که یکم عجبیه این اتفاق فقط تو یه گوشه افتاده!!! بله تو همه فریم ها این رو میشه دید!!!! حتی همون شب که اینارو گرفتم خودم هم تعجب کردم که چرا اینجوری شده!!

اون نقاط سفید هم من فکر میکنم شاید تو بین فریم ها یکیش کادرش بهم خورده باشه ولی همه شات هایی که زده بودم (حتی اونایی که تو عکس استفاده نکردم) رو گشتم و همچین اختلاف کادری پیدا نکردم!!! و دقیقا نمیدونم اونا چی هستن!!! حتی بعضی هاشون رو با فوتوشاپ حذف کردم بصورت دستی ولی خیلی هاش مونده!!!

با startrailsترکیب کردم عکس هارو!!!!
    اول در مورد عکسی که گذاشتم عرض کنم که سایت http://www.the-digital-picture.com برای تقریبا تمام لنزهای کنون و نیکون و لنزهایی که برای این دو دوربین ساخته میشه و همچنین برای SLR های این دو برند تست های جامع و کاملی انجام میده که برای خرید و انتخاب خیلی کمک میکنه.شما قبل از خرید هر لنزی و یا هر بدنه ای میتونی به دقت رفتارش رو در شرایط مختلف ببینی و با انواع دیگه مقایسه کنی که بهتون پیشنهاد میکنم همیشه قبل از خرید سری بهش بزنید.

و اما در مورد فلو شدن گوشه تصویر باید بگم که خیلی مشکوکه ، ظاهرا بخشی از تصویر در فوکوس نیست که با توجه به بینهایت بودن تقریبی همه ستاره این خیلی عجیبه و چون میگید توی همه فریم ها این جوریه بیشتر نگران کنندست ( حالا نری لنزتو بندازی دور ...!! ) .
    برای اینکه مطمئن بشید لنز مشکلی نداره یه عکس از یک الگوی یکسان مثل یه دیوار آجری با همون فوکال 24 و دیاف 4 از فاصله چند متری بندازید طوری که شعاع دید دوربین کاملا بر سطح دیوار عمود باشه و ببینید نتیجه چی میشه...

امیدوارم لنز سالم باشه
    امضای ایشان
    ما را، نه غم دوزخ است و
    نه حرص بهشت...

18. 5 کاربر مقابل از farshad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

19. Top | #259
    کاربر ممتاز

عنوان کاربر
    کاربر ممتاز
    شماره عضویت
    2925
    تشکر شده 5,203 بار در 502 ارسال

زهره و مشتری و جبار و......
    امضای ایشان

20. کاربر مقابل از mohammad_reza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

21. Top | #260
    کاربر طلایی عکاسی
    مدیر تالار

عنوان کاربر
    شماره عضویت
    2817

عکس های نجومی من         
    Jupiter , Moon and Venus
    Shutter speed: 104 X 30 sec

ویرایش توسط farshad : 04-07-2012 در ساعت 07:18 AM دلیل: اصلاح لینک
    امضای ایشان
    ما را، نه غم دوزخ است و
    نه حرص بهشت...

22. 3 کاربر مقابل از farshad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 26 از 65 نخستنخست ... 1622232425262728293036 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع