سلام به همه شما دوستان خوبم
حدود شش - هفت سال قبل ، هميشه آرزويم بود كه ايكاش يك فروم نجومي وجود داشت تا اين موضوع را با دوستان نجومي ام مطرح كنم و نظراتشان را جويا بشوم كه البته در
آن زمان ،چنين فرومي وجود نداشت .
به عبارتي يكي از اصلي ترين انگيزههاي شخصي من از راه اندازي فروم آوا استار همين بود كه بتوانم موضوع اين تاپيك را با دوستان نجومي ام در ميان بگذارم .
و الآن بعد از گذشت 4 سال از راه اندازي فروم ،بالاخره فرصتي دست داد تا اين تاپيك را ايجاد كنم .
با وجود طولانی بودن موضوع ، فکر می کنم اگر سر فرصت این موضوع را مطالعه کنید در نهایت لذت خواهید برد .
من هم سعی می کنم موضوع را در خلاصه ترین حالت ممکن و با سرعت پیش ببرم .
مقدمه اول :
من از حدود 10 سال قبل فعاليت در زمينه فاركس را آغاز كردم . به طور خلاصه فاكس ( Forex ) مخفف عبارت Foreign Exchange است و عبارت است از معامله در بازار هاي جهاني
ارز ( در ادامه مختصري درباره ماهيت فاكس عرض مي كنم )
در آن زمان عضو فرومي تخصصي با همين موضوع بودم كه انصافآ درياي بي كراني از اطلاعات و مقالات و تحليل ها و ... با موضوع بورس و فاركس بود .
( مثل وضعيت همين الآن فروم خودمان در حوزه نجوم )
تقريباً همه فعالان بورس و فاركس در آن فروم عضو بودند و اطلاعات و آموزش هاي با ارزشي در اختيار علاقمندان قرار داشت .
در اين بين تعدادي از اعضا به صورت گروهي منسجم ( كه بعدها فهميدم انسجامشان وراي تصورم بود ) كم كم موضوعاتي را تحت عنوان " ارتباط نجوم و فاركس " مطرح كردند و
تاپيك ها و آموزش هاي متعددي را با اين موضوع به راه انداختند .
طبيعتآ موضوع براي من هم به شدت جذاب بود و شروع به مطالعه مطالبشان كردم .
اما به سرعت متوجه شدم كه مطالبشان به معني واقعي كلمه " خزعبلات " است و به واسطه وظيفه انساني بحث هاي متعدد و دامنه داري با اين گروه انجام دادم به شكلي كه
بقيه موضوعات فروم تحت الشعاع قرار گرفتند و كار در ابتدا به مديران سايت كشيده شد به طوري كه تاپيك ها مدام از سمت مديران قفل مي شد .
البته بحث من با اين گروه صرفآ بحث علمي بود ولي آنها به واسطه نداشتن دانش كافي سعي داشتند موضوع را به حاشيه بكشانند .
بگذريم ...
در اين تاپيك قصد دارم شما را ابتدا با اصل داستان و سپس با ادعاهاي مطرح شده توسط طرفداران ارتباط نجوم و فاركس آشنا كنم و بعد از آن ،دلايل خودم را براي رد جريان عرض كنم .
--------------
پي نوشت :
1- براي اينكه بهتر با اصل موضوع آشنا بشويد ناچارم در قدم اول مقداري درباره ماهيت و چيستي " فاركس " توضيح بدهم كه طبيعتآ اين بخش از بحث اصلا نجومي نيست .
2- از دوستان تقاضا دارم سوالات و نظرات خودشان را به بعد از اتمام اصل موضوع موكول كنند تا در پيوستگي مطالب خللي وارد نشود .