علاقه ی من به نجوم بر می گرده به قبل از تولدم!!!
قضیه از این قراره که بابام در حالِ گوش دادنِ رادیو یه هو مطلبی در باره ی همون انفجارِ معروف تونگوسکا شنید و خیلی واسش عجیب بود که چنین پدیده ای چه طور ممکنه رخ بده واسه همین رفت و کلی کتاب در موردِ نجوم خرید از جمله همون مجموعه ی فوقالاده زیبای 32 صفحه ایِ ایزاک آسیمف! البته کتاب های با ارزشی مثل تاریخچه ی زمان (البته من نخوندمش!) و کتابِ جهان، نوشته ی جوسیپ کلیچک (فکر کنم!) هم در میونشون بود!
اینها فعلا مالِ قبل از به دنیا اومدنمه!

![Guntootsmiley[1]](http://forum.avastarco.com/forum/images/smilies/guntootsmiley[1].gif)

بعد از این که من به دنیا اومدم وقتی بچه بودم و قبل از این که مدرسه برم، من بودم و کتاب خونه ی بزرگِ بابام! (لازمه بگم که من بچه ی خوبِ مامان بودم و اصلا اهلِ فوتبالِ توی کوچه و کلا مثلِ بچه های دیگه تفریحاتِ بیرونِ خونه نبودم!) بچه ی پنج ساله هم وقتی با کتاب مواجه می شه اولین چیزی که توجه اش رو جلب میکنه عکسهای اون کتاب هاست

و با توجه به این که بابام بیشتر کتابهای مذهبی داشت و اون ها هم خالی از عکس بودند و تنها کتابهایی که پر از عکسهای جالب بود همون کتاب های ایزاک آسیمف و کلا کتاب های نجومی بود(!!) من هم کم کم به نجوم علاقه مند شدم (البته نقشِ عموی بزرگم در تشویقِ من به سمتِ نجوم انکار ناپذیره!) بعد که رفتم مدرسه کم کم اون کتابهایی رو که عکسهاش رو تماشا می کردم خوندم و بعد هم همین جوری ادامه پیدا کرد تا امروز که این جام!!