*artemis, Asteroid, Astronomy, Astro_M111, fampersi, farimah sh, gissoo, javadstar76, Mahdieh. GH, miladpn, mobi, mohammad_reza, Mojtaba.M, Mostafa, Saeed Jafari, sasan20oo20, shazde, space, stargazer, Taha Nagahi, tina, م.ح.اربابی فر, محمد مهدی عسگری, هانیه امیری, یوسف روشنی, پیمان اکبرنیا, yperseusy, آیو, شبنم مختاری
A stronomy club of Tehran hold on the last wednesday of each month
tomorrow night in Milad tower of Tehran we'll hold the first astronomy club of 2013's winter
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++
the lecturers of this month:
Ali Ibrahimi Seraji: the record of lunar observing
Hadi Tabatabaee: Maraqe observatory
Farhad Zekavat : fantasy of science
Amirfoad Rostami :the history of astronomical science fiction movies
Oveis Mahmoodi: the act of radio astronomy in black holes of galactic centre
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
date: 16 of Jan 2013.....time: 4-7 pm
it's free for public
من شخصاً تجربه خوبی از نصب کابینتهای MDF داشتم و به نظرم این نوع کابینتها به دلیل استحکام و تنوع طرحها، گزینهای عالی برای آشپزخانههای مدرن هستند. اگر بخواهید به دنبال گزینههای با کیفیت باشید، پیشنهاد میکنم به سایتهای معتبر مثل چنار دکور سر بزنید که خدمات متنوعی از جمله مشاوره و نصب کابینت رو ارائه میدهند. در صورتی که سوالی دارید، خوشحال میشم کمک کنم!
کارت شانس آلمان یا Chancenkarte، طرحی جدید برای مهاجرت کاری به آلمان است که به افراد متخصص اجازه میدهد بدون پیشنهاد شغلی وارد آلمان شوند و به دنبال کار بگردند. این سیستم امتیازی بر اساس سن، تحصیلات، سابقه کاری، دانش زبان و ارتباط قبلی با آلمان به متقاضیان امتیاز میدهد. با پیدا کردن شغل، میتوانند اقامت کاری و سپس اقامت دائم بگیرند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)