دوستان عزیز
با سلام
لطفا پرسشهای راجع به کیهان شناسی و اختر فیزیک را در این تاپیک مطرح کنید
ممنون
دوستان عزیز
با سلام
لطفا پرسشهای راجع به کیهان شناسی و اختر فیزیک را در این تاپیک مطرح کنید
ممنون
ویرایش توسط Ehsan : 01-17-2013 در ساعت 11:55 PM
2215, Arta.kh, Astronomy-sun, bahare akbarie, berjis93, elman, fatemeh.zar, Hooman, ingenious, javadstar76, mahsa, Mat, melika bidabadi, mjaasgari, Mojtaba.M, moonlight13, mostafa2018, nakhodaye aseman, neda vardast, p.i.w, pam pam, Parnia Shokri, parvin, r.soltanikhah, reza3000, rostam, Saeed Jafari, safavico, sasan20oo20, shahrahan, shahrzad.b.m, skynight, subaro, tileiran, فائزه معتضدیان, مبین سبزواری, محمد اسلامی سرای, محمد سروش, محمدرضا صادقیان, zahra H, Zahra Shakeeb, امیرعلی, حسین زارعی, رویا افشار, رخساره روشنی, شادي شهراييني, شعری
چگالی عالم در حال حاضر با جرمی که در حدود ۱۰ بتوان ۵۴ برای اون تخمین زدن ۱۰ بتوان -۳۱ گرم بر سانتی متر مکعب اعلام میشه
ولی نکته مهمی که در چگالی عالم وجود داره، چگالی بحرانی عالمه که برابر با ۵*۱۰(بتوان-۳۰)گرم بر سانتی متر مکعب است و در صورتی که چگالی عالم به بیشتر از این عدد برسه میتونه جلوی گسترده شدن عالم و اصطلاحا انبساط عالم رو بگیره ولی چگالی جهان با در نظر گرفتن جرم ماده مرئی عالم به یک دهم این چگالی میرسه فقط و تنها میتونیم با در نظر گرفتن یه جرم عظیم از ماده تاریک به این حد چگالی برسیم در غیر این صورت تا ابد عالم منبسط میشه!!!!!
یعنی جرم رو بر حجم تقسیم کرده و به این عدد رسیدن؟
وچرا بیشتر از یه مقدار باشه جلوی انبساط رو می گیره ؟
زندگیت رو روی یک قاعده بنا کن
نه یک استثناء
فکر نکنم به این سادگیا باشه
نحوه محاسبه رو من تاحالا جایی ندیدم البته اگه دوستان میدونن بگن تا همه یادبگیریم
ولی خب به طبع چگالی عالم نشون دهنده ی جرم عالم هست و جرم هم یکی از مهمترین نتایجش جاذبه است! هرچی جاذبه بیشتر باشه بیشتر میتونه جلوی سرعت گسترده شدن عالم رو بگیره ولی اگه به چگالی بحرانی نرسه اونوقته که تا ابد عالم گسترده میشه و تا همین الانم اکثریت دانشمندان معتقدند حتی با درنظرگرفتن جرم ماده تاریک عالم هم ، کیهان به اون چگالی نمیرسه و از این رو تا ابد گسترده میشه!!!!!
سلام دوستان چند روز پیش مقاله ای رو میخواندم که مربوط به نظریه حباب ها میشد به این صورت که این نظریه میگه (به صورت ساده ) دنیای ما توی یک حباب قرار داره و در کنارش دنیا های دیگه تو حباب های دیگری وجود دارند .. .. ..
نظر شما راجع به این نظریه چیه ؟؟
من خودم یه جورایی این نظریه رو قبول دارم بعدا دلیلش رو هم میگم .. ..
نظر شما چیه ؟؟
مستقبل این مجلس جز قصه ماضی نیست
تا صبحدم محشر دی خفته به فرداها
یه سوال!
ستاره ای میتونه مستقیما هیدروژن رو به کربن تبدیل کنه؟؟اگه اره میشه لطفا مکانیزمش رو بفرمایید و این که در چه نوع ستاره هایی هست!
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)