با سلام
اين تاپيك برای مطرح نمودن سوالات مربوط به نجوم رصدی ایجاد شده است. می توانید سوالات خود را مطرح نموده و با کمک اساتید و سایر دوستان عزیز به جواب خود برسید.
موفق باشيد
با سلام
اين تاپيك برای مطرح نمودن سوالات مربوط به نجوم رصدی ایجاد شده است. می توانید سوالات خود را مطرح نموده و با کمک اساتید و سایر دوستان عزیز به جواب خود برسید.
موفق باشيد
ویرایش توسط stargazer : 12-18-2012 در ساعت 11:50 AM دلیل: تغییر پست اول
2215, Amirali, Arta.kh, Astronomy*, aysa, bahare akbarie, elnazjoon, Esmaeilpour, javadstar76, Mahdieh. GH, Mojtaba.M, moonlight13, mostafa2018, mrramin, Negar Najafi, rezash, SAEED560, shahrzad.b.m, Sky_Watcher, stubby8766, s_karam76, toraj1358, لامبورگینی اونتادور, محمود قادری, محمد مهدی محمدی, محمدرضا صادقیان, مداد رنگیهام, کانال پورن در تلگرام, yperseusy, ثور, حسین زارعی, راه اسمان, رخساره روشنی, رضا طامهری, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, شعری
سلام.آیا امکان قرارگرفتن ماه وخورشید درکنار هم وجو دارد؟
سلام
منظورتون از کنار هم قرار گرفتن چیه؟ اگر دیده شدن ماه و خورشید کنار هم از نظر زمین منظورتون هست، بله امکانش وجود داره. موقع ماهِ نو (محاق) این اتفاق میفته. (که البته چون ماه، ماهِ نو هست و خورشید هم هست احتمالا ماه دیده نمیشه! ولی خب کنار هم هستن!) و حتی در مواقع خورشید گرفتگی ماه جلوی خورشید رو میگیره.
بـبــار ای ابـر مِی اندود من مسـتـانه ام کن
بسوز اندیشه را از بیخ و بن، دیـــوانه ام کن
چـو رودی بر روانـم شو روان ای دولت شـب
بکَـن تن را ز من، من را ز جـان جانانه ام کن
فکر کنم منظور ایشون مقارنه ماه و خورشید باشه-
دوستان من میخوام نجوم رصدی رو اغاز کنم اطلاعات نجومیم نمیگم خیلی خوبه ولی خوبه اطلاعاتی دارم
صورت های فلکی رو اگه اسمون صاف باشه میتونم تشخیص بدم
یک دوربین دو چشمی 8در 30 و یک تک چشمی 15 در 50 دارم که تا حالا چیز های جالبی باهاشون دیدم (ماه رو رصد کردم-با استفاده از اسکای مپ سعی کردم کهکشان ها رو ببینم که چندان موفق نشدم- قمر های سیاره مشتری رو دیدم و... )
قصد خرید تلسکوپ رو هم ندارم
با تلسکوپ یکی از اشنایان کار کردم (از نوع شکستی هست)ابعادش رو نمیدونم ولی قطر شیئی حدودا 10 سانتی هست و بزرگنمایی تقریبا خوبی داره و کیفیت تصویر هم مناسب بود (مناظر رو برعکس نشون میداد که میشه گفت فقط واسه نجوم کاربرد داشت)
ممنون میشم کمی من رو راهنمایی کنید و بگید با این دو دوربین که دارم (8*30 ,15*50) چه چیز هایی رو میتونم رصد کنم + نحوه پیدا کردنشون
تشکر دوستان
سلام من می خوام عضو گروه های رصدی بشم 15سالمه چطوری این کارو بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نام خدا
سلام
نمی دونم سوالم رو جای درستی دارم مطرح می کنم یا نه.
من می خواستم بدون آیا سیاره ای به نام نیبرو یا ub313 وجود داره
اگه هست برای پیدا کردن اون تو نرم افزار استارنایت باید چی کار کرد.
من نرم افزار رو آپدیت هم کردم ولی چیزی پیدا نشد
به نظر بنده ub313 نام دیگر سیاره کوتوله ی اریس باشد ولی در منابع رسمی نام آن به صورت 2003 UB313آمده است. در استاری نایت اگر eris را جستجو کنید به راحتی پیدا می شود.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)