با سلام
اين تاپيك برای مطرح نمودن سوالات مربوط به نجوم رصدی ایجاد شده است. می توانید سوالات خود را مطرح نموده و با کمک اساتید و سایر دوستان عزیز به جواب خود برسید.
موفق باشيد
با سلام
اين تاپيك برای مطرح نمودن سوالات مربوط به نجوم رصدی ایجاد شده است. می توانید سوالات خود را مطرح نموده و با کمک اساتید و سایر دوستان عزیز به جواب خود برسید.
موفق باشيد
ویرایش توسط stargazer : 12-18-2012 در ساعت 11:50 AM دلیل: تغییر پست اول
2215, Amirali, Arta.kh, Astronomy*, aysa, bahare akbarie, elnazjoon, Esmaeilpour, javadstar76, Mahdieh. GH, Mojtaba.M, moonlight13, mostafa2018, mrramin, Negar Najafi, rezash, SAEED560, shahrzad.b.m, Sky_Watcher, stubby8766, s_karam76, toraj1358, لامبورگینی اونتادور, محمود قادری, محمد مهدی محمدی, محمدرضا صادقیان, مداد رنگیهام, کانال پورن در تلگرام, yperseusy, ثور, حسین زارعی, راه اسمان, رخساره روشنی, رضا طامهری, شهلا ناصریان, شادي شهراييني, شعری
بر اساس اطلاعات نرم افزارها و جداول نجومی، زمانهای دقیق تماس اول و دوم و سوم و چهارم گذر زهره امسال دقیقا چه ساعتی پیش بینی شده؟
كسوف حلقوي در چه مكان و كشوري روي داده است؟![]()
من در سايت ناسا مطلبي خوندم مبني بر اينكه هابل به مدت بيش از 7ساعت موقعيتي از ماه را قبل از گذر، حين وبعد از آن رديابي مي كند.در اين بررسي از انجا كه هابل نمي تواند مستقيما به خورشيد نظر كند از ماه مانند آينه براي دريافت بازتاب نور خورشيد استفاده مي شود.
اين سوال برام پيش اومد كه چرا هابل نمي تواند مستقيما خورشيد را حين گذر رصد كند؟
مرگ اگر مرگ است آيد پيش من
تا كشم خوش در كنارش تنگ تنگ
من از او جانی برم بی رنگ و بو
او ز من دلقی ستاند رنگ رنگ
چون نور حورشید باعث وارد شدن آسیب های شدید به ابزار های علمی تلسکوپ می شه. تلسکوپ های معمولی و آماتوری رو هم اگه به سمت خورشید بگیریم چشمی تلسکوپ آسیب می بینه، دیگه چه برسه به قدرت جمع آوری نور خورشید توسط آینه ی اصلی هابل! پس قرار شده این تلسکوپ فضایی 7 ساعت پیش و بعد و هنگام گذر به دهانه ی تیخو نگاه کنه و تغییرات نور رو ثبت کنه.
.
منظور از اینکه ماه مثل آینه عمل می کند این نیست که ماه قرار است مثلا یکی از اجزای اپیتیکی تلسکوپ بشود؛ بلکه دقیقا هابل می خواهد کاری که برای کشف سیارات فراخورشیدی استفاده می شود را روی زهره آزمایش کند. اصلا یکی از پروژه های گذر زهره ارتقا و آزمایش روش های کشف سیارات فراخورشیدی است. هابل این بار با تمرکز روی دهانه ی تیخو، به دقت بررسی می کند زمانی که زهره از مقابل خورشید عبور می کند، یک صد هزارم نور خورشید کاهش پیدا می کند و از این رو می توان فهمید سیاره ای وجود دارد که جلوی خورشید در حرکت است. همچنین به علت عبور نور خورشید از جو زهره، در طول موج آن تغییر ایجاد شده و هابل به ترکیبات جو زهره پی خواهد برد که این روش هم در بررسی حیات در سیارات فراخورشیدی استفاده می شود.
ویرایش توسط مهدی ناصری : 06-01-2012 در ساعت 07:29 PM
.
سلام
تاپیکی نیست که توش درباره ی شیوه ی نوشتن گزارش از بارش شهابی و گذر اجرام و ... توضیح داده باشین؟
اگه آدرس بدین ممنون میشم![]()
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LIVE the way you LOVE ... OR ... LOVE the way you LIVE
That's The way you feel HAPPY
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)